Έφυγε από τη ζωή ο David Bowie, (ο λευκός δούκας της ροκ).

0

Έφυγε από τη ζωή ο David Bowie (ο λευκός δούκας της ροκ), σε ηλικία 69 χρονών μετά από πολύμηνη μάχη με το καρκίνο. Ήταν από τους καλλιτέχνες εκείνους που έδωσαν για πολλές δεκαετίες πολλά στη μουσική. 40 Χρόνια είναι σίγουρα πολλά, με 25 άλμπουμ, με πολλές επιτυχίες, βραβεία, ζωντανές εμφανίσεις κ.α   Το είδη μουσικής που ασχολήθηκε περισσότερο ήταν, Hard Rock, Art Rock, Glam Rock, Soul, Punk, Dance Electronica, Pop κ.α  

Γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου το 1947 στο Λονδίνο και το πραγματικό του όνομα είναι, Born David Jones. Συνεργασίες με μεγάλα ονόματα, συγκροτήματα αλλά και σόλο καριέρα μας έδωσε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε και να αγαπηθεί από πολλούς στο κόσμο. Το 1975 ήταν μια χρονιά ορόσημο για εκείνον αφού έκανε την εμφάνισή του δυναμικά στη μουσική και στην Αμερική με το “Fame”.

Τα λόγια τις περισσότερες φορές αλλά και οι πληροφορίες όταν φεύγουν από τη ζωή τέτοιου είδους καλλιτέχνες είναι ελάχιστα, λίγα ώστε να μπορέσουν να δείξουν το έργο που έχουν αφήσει στο χώρο τους. Αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις άλλων μεγάλων καλλιτεχνών μόλις πληροφορήθηκαν το θάνατό του, μιλώντας γ αυτόν σαν μουσικό αλλά και σαν άνθρωπο με τα καλύτερα λόγια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ