ΑρχικήΑρθρογραφίαΆρθραΛάκης Λαζόπουλος και Ράδιο Αρβύλα, τα 2 φαινόμενα της τηλεόρασης.

Λάκης Λαζόπουλος και Ράδιο Αρβύλα, τα 2 φαινόμενα της τηλεόρασης.

"Όλοι μας σχεδόν περιμένουμε κάθε εμφάνιση του Λάκη, αλλά και την ώρα που το team του ράδιο αρβύλα θα βγει στις οθόνες μας. Ας ελπίσουμε πως η απλότητα και η ειλικρίνεια, θα είναι αυτό που θα κυριαρχεί στις τηλεοπτικές εκπομπές τους"

Ο Λάκης Λαζόπουλος και ράδιο αρβύλα, τα δύο φαινόμενα της ελληνικής τηλεόρασης. Φαινόμενα που δείχνουν πως δεν “καλουπώνονται” από το σύστημα (μάλλον), που δεν υποτάσσονται στα αφεντικά τους, (μάλλον)… Φαινόμενα που έχουν αγαπηθεί από το μεγαλύτερο κομμάτι των Ελλήνων (σίγουρα). Φαινόμενα που έχουν (ίσως) την ικανότητα να μας βγάλουν στο δρόμο (σίγουρα). Είδατε πως ένας από τους πιο έξυπνους λαούς (εμείς) σε ποιο σημείο έφτασε;

Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα

Οι ακροαματικότητες μεγάλες των εκπομπών του Λάκη Λαζόπουλο και του ράδιο αρβύλα, έχουν νούμερα που εντυπωσιάζουν. Όλοι μας σχεδόν περιμένουμε κάθε εμφάνιση του Λάκη, αλλά και την ώρα που το team του ράδιο αρβύλα θα βγει στις οθόνες μας.

Πολλές φορές ακούμε από πολλούς τη φράση “ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί” και λένε τα πράγματα με το όνομά τους. Πολλές φορές νιώθουμε πως μιλούν αυτοί για εμάς (η έχουμε την ανάγκη να κρυφτούμε πίσω από κάποιους). Αφού μάλλον τυπικά δεν έχουμε εμείς το θάρρος να κάνουμε, την μικρή μας επανάσταση δημιουργώντας ίσως μεταξύ μας “το πάζλ”.

Είναι όμως έτσι; Μήπως και αυτό το φαινόμενο είναι ένα τέχνασμα των κέντρων εξουσίας (ακόμα και η υποτιθέμενη επαναστατική σκέψη που μπορεί να μας δημιουργηθεί να είναι ελεγχόμενη);. Ακόμα ίσως και να κατευθύνουν την σκέψη μας για όλα αυτά που μας συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια (ποιος ευθύνεται κ.τ.λ) και για όλα αυτά που έχουν σχεδιάσει για το μέλλον μας.

Ο Λάκης Λαζόπουλος στη σκηνή της τηλεοπτικής του εκπομπής

Ας ελπίσουμε πως η απλότητα και η ειλικρίνεια, θα είναι αυτό που θα κυριαρχεί στις τηλεοπτικές εκπομπές τους. Να συνεχίσουν να εκφράζουν με χιούμορ όλα αυτά που βλέπουν (αυτά που βλέπουν ίσως οι περισσότεροι τουλάχιστον) χωρίς να κρύβεται από πίσω κατευθυνόμενος προσανατολισμός.

Γιατί ουαί και αλίμονο εάν και αυτοί είναι μέσα στο παιχνίδι των κέντρων εξουσίας και για ακόμα μια φορά πιαστούμε (κορόιδα) από ανθρώπους, ειδικά από αυτούς που θεωρούμε δικούς μας, κοντά μας. Λάκης Λαζόπουλος και Ράδιο Αρβύλα 2 εκπομπές που παραμένουν στο επίκεντρο των εξελίξεων που επικρατούν στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Εδώ να σημειώσουμε πως το άρθρο γράφτηκε τον Μάιο του 2013, φυσικά η εξελίξεις από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει. Αυτή την περίοδο η εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα βρίσκεται στο κανάλι του Σκάι ενώ η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλο είναι στο κανάλι του Open.

Σημείωση: Ο συντάκτης του άρθρου δεν θέλησε να δημοσιευτεί το όνομά του.

Σχετική Αρθρογραφία

Προτεινόμενα

Ιζαμπέλλα Φουλόπ: “Εξυμνώ την φαντασία και την σημασία του να μπορείς να ονειρεύεσαι”

Η Ιζαμπέλλα Φουλόπ είναι μια νέα πολυτάλαντη ηθοποιός όπου το μέλλον της ανήκει. Αποφοίτησε...

Μαρία Βακάλη: “Tο ρεμπέτικο ενέχει έναν ρομαντισμό και μια αμεσότητα”

Με καταγωγή από τη Λέσβο και γεννημένη σε ένα σπίτι που η μουσική ήταν...

Δημήτρης Θεοδοσιάδης: “Όταν αγαπάς κάτι, βρίσκεις την εσωτερική δύναμη και παλεύεις…”

Ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης ξεκίνησε την ενασχόληση του με την μουσική σε μικρή ηλικία, όπου...

Συνέντευξη με την τραγουδοποιό Joanna Drigo.

Η Joanna Drigo απαντά στις ερωτήσεις του Young People.Gr Μας αποκαλύπτει το πως η...

Σταμάτης Καπίρης: “Η μουσική δημιουργεί συναισθήματα χαράς, λύπης και ευεξίας οπότε τη θεωρώ απαραίτητη…”

Ο Σταμάτης Καπίρης εντυπωσιάζει με την αυθεντικότητα αλλά και την συναισθηματική του ερμηνεία, κερδίζοντας...

Συνέντευξη με την μουσικοσυνθέτρια Ελεονόρα Μανόνα.

Η συνέντευξη με την Ελεονόρα Μανόνα, μια καλλιτέχνιδα με ένα "διαφορετικό" σίγουρα αποτύπωμα μουσικής...

String Demons: “…να σταματήσουμε να θεωρούμε δεδομένες ταμπέλες και στεγανά γύρω από τη μουσική -και όχι μόνο- που μάθαμε μεγαλώνοντας…”

String Demons, το συγκρότημα που έχει ξεχωρίσει με τις μοναδικές μουσικές προτάσεις του. Ένα...

The alternative band of Mighty Oaks coming from Berlin gave an interview in YoungPeople.gr

Originated from America, England, and Italy, and met up in Berlin, they started writing...