“Μια τρύπα στον καιρό… Κύριε Μάνο” – Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

0

Ένας ακόμα δίσκος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που θυμίζει… Μαχαιρίτσα. Ο δίσκος “Μια τρύπα στον καιρό… Κύριε Μάνο” περιέχει 13 τραγούδια τα οποία δείχνουν για ακόμα μια φορά την ικανότητα του Μαχαιρίτσα. Ο στίχος, η ερμηνεία γενικά το αποτέλεσμα και αυτής της δουλειάς τους ικανοποιεί τους φίλους του και όχι μόνο.

Τραγούδια που ακούμε ήδη στο ραδιόφωνο είναι, το ομώνυμο “Μια τρύπα στον καιρό” όπου μας μιλάει για τον αδιέξοδο έρωτα. Το “10 γραμμάρια” όπου το έγραψε ο Μάνος Ελευθερίου, ένα τραγούδι , αφήγηση με πολύ καλό στίχο όπως και το “με πήρε ο ύπνος στην καρέκλα”. Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και το “Αντέχω” σε στίχους της Λίνας Δημοπούλου. Άλλοι στιχουργοί του δίσκου, Γιάννης Μπάχ Σπυρόπουλος, Γιώργος Μπακόλας, Γιάννης Μαύρος, Ισαακ Σούσης.

Κλείνουμε με το απόσπασμα που υπογράφει ο ίδιος ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο οπισθόφυλλο του δίσκου. “΄Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συνοδοιπόρους του πάθους μου όλα αυτά τα χρόνια. Στους παλαιότερους Γιάννη “Μπαχ” Σπυρόπουλο, Ισάακ Σούση. Λίνα Δημοπούλου και στους νεότερους Γιάννη Μαύρο, Γιώργο Μπακόλα. Στην μπάντα μου, στον Ηλία και βέβαια στην Ελένη… Γιατί χωρίς αυτούς δεν γίνεται τίποτα. Στην Ελισσάβετ και στην Έρρικα. Σε σένα Μάνο, που μου άλλαξες πολλά στον τρόπο που μου σκέφτομαι δείχνοντας τον δρόμο για το όνειρο”.

Τα τραγούδια του δίσκου:

  1. Αντέχω.
  2. Ποιος Γιώργος.
  3. 10 γραμμάρια.
  4. Μια τρύπα στον καιρό.
  5. Δεν ξέρω αλήθεια τι αισθάνομαι για σένα.
  6. Μίλα της για μένα.
  7. Σιωπή.
  8. Η νύχτα με τα θαύματα.
  9. Τι είναι λοιπόν.
  10. Θεατρικά προγράμματα.
  11. Με πήρε ο ύπνος.
  12. Το μέλλον θα ‘ρθει στη Συγγρού.
  13. Γεύμα με τον Φραντς Κάφκα.

Εξώφυλλο

Μια τρύπα στον καιρό... κύριε Μάνο

[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=WSaOLDbLr5c”]

Ο δίσκος “Μια τρύπα στον καιρό… Κύριε Μάνο” από το Λαυρέντη Μαχαιρίτσας θα πρέπει με χίλια να είναι στη δισκοθήκη σας. Είναι από τους καλλιτέχνες εκείνους που έχουν και λένε πολλά σε όλους όσους αγαπούν ακόμα την καλή μουσική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ