“Το ημερολόγιο ενός άνεργου”.

0

Ένα ενδιαφέρον βιβλίο από τον δημοσιογράφο, συγγραφέα Χριστόφορο Κάσδαγλη. Μας παρουσιάζει “155+1 αληθινές ιστορίες” ανέργων. Προσωπικές ιστορίες πραγματικών, νέων ανθρώπων και όχι μόνο, ιστορίες που γέννησε η κρίση στην χώρα μας.  Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε βιβλίο καταγγελτικό, αφού μέσα από αυτές τις ιστορίες θίγει θέματα που τρομάζουν στη κυριολεξία τη σημερινή νεολαία αλλά και τους κυβερνώντες.

Μια Ιδέα που ξεκίνησε από το ίντερνετ, από το διαδικτυακό ιστότοπο, και ήρθε στην επιφάνεια και μέσα από το βιβλίο. Σίγουρα αυτά που θα διαβάσουμε θα μας προβληματίσουν, (άνεργους και μη), θα μας βάλουν σε σκέψεις για το που πλέον βαδίζει η κοινωνία μας.

155+1 ιστορίες
«Το ημερολόγιο ενός άνεργου», 155+1 ιστορίες.

Όμως το τελικό συμπέρασμα και η ουσία του βιβλίου δεν είναι να μας απογοητεύσει αλλά να μετατρέψουμε όλο αυτό το αρνητικό σε κάτι άλλο, θετικό, ίσως σε ιδέες δημιουργικές κ.α

  • Τίτλος: “Το ημερολόγιο ενός άνεργου”.
  • Συγγραφέας: Χριστόφορος Κάσδαγλης.
  • Εκδόσεις: Καστανιώτης.

Υ.γ Οι επιλογές των βιβλίων γίνεται μέσα από μια έρευνα που γίνεται στο χώρο του διαδικτύου. Σας ενημερώνουμε ότι κυρίως σας παρουσιάζουμε τα βιβλία και δεν τα κρίνει η ομάδα διαχείρισης. Μπορείτε να μας προτείνεται και εσείς όποια βιβλία θέλετε που μπορεί να έχετε διαβάσει.

Δελτίο τύπου από την ομάδα του Young People.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ