Όλες οι ραδιοφωνικές & τηλεοπτικές εκπομπές από το παρελθόν του Young People.

0
[vc_cta_button2 accent_color=”#ffffff”]

Όλες οι ραδιοφωνικές & τηλεοπτικές εκπομπές από το παρελθόν του Young People. Εδώ θα μπορούμε να θυμηθούμε όλες εκείνες, ή τουλάχιστον τις περισσότερες εκπομπές από το παρελθόν που δεν υπάρχουν πλέον σε άρθρα. Έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στιγμές από τις πρώτες δοκιμαστικές ραδιοφωνικές εκπομπές αλλά μέχρι και το σήμερα. 

[/vc_cta_button2]

[vc_custom_heading text=”Όλες οι ραδιοφωνικές & τηλεοπτικές εκπομπές” font_container=”tag:h3|text_align:center” google_fonts=”font_family:Yeseva%20One%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”]
[vc_cta_button2 h2=”Εκπομπή Τρία” txt_align=”right” accent_color=”#ffffff”]

Ακόμα μια εκπομπή της προσπάθειας μας που δημοσιεύτηκε προς τα τέλη του 2012, στη παρουσίαση, η Μίκα. Σε αυτή την εκπομπή έγινε η παρουσίαση των singles που πρωταγωνίστησαν μέσα στη χρονιά του 2012. Εδώ βλέπουμε την αλλαγή του στουντίου για καλύτερη ακόμα εικόνα αλλά και ήχο.

[/vc_cta_button2]

The Best Singles 2012 - Program 1 - On Air η Μίκα.

Αποσπάσματα από την ραδιοφωνική εκπομπή της Μίκας Αλεξανδροπούλου με θέμα τα καλύτερα singles για τους πρώτους μήνες του 2012.

Δημοσιεύτηκε από Radio & Web tv YP στις Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012
[vc_cta_button2 h2=”Εκπομπή δύο” txt_align=”right” accent_color=”#ffffff”]

Αυτή είναι η δεύτερη εκπομπή της προσπάθειας μας που δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2012, στη παρουσίαση, η Αφροδίτη. Η ομάδα σιγά σιγά άρχιζε να βγάζει τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα για το πως θα γίνετε η όλη διαδικασία. Τα προβλήματα δεν σταματούσαν ποτέ αφού η απειρία όλων μας ήταν εμφανές. Παρόλαυτα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην δημοσίευση και αυτής της εκπομπής.

[/vc_cta_button2]

Charts Singles - Φεβρουάριος 2012.

Η Προσπάθεια μετάδοσης της ραδιοφωνικής εκπομπής της Αφροδίτης με τίτλο Charts Singles Φεβρουάριος 2012.

Δημοσιεύτηκε από Young People στις Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012
[vc_cta_button2 h2=”Εκπομπή ένα” txt_align=”right” accent_color=”#ffffff”]

Αυτή είναι η πρώτη εκπομπή που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο του 2012, στη παρουσίαση, η Μίκα. Πριν ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία δεν γνωρίζαμε το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας. Οπότε υπήρχε πολύ άγχος αν όλα θα βγουν κάπως ικανοποιητικά. Φανταστείτε πως αυτό που βλέπετε είναι το πρώτο στούντιο, το οποίο για να φτιαχτεί χρειάστηκαν σχεδόν 2 μήνες.

[/vc_cta_button2]

The Best Singles 2011.

Αποσπάσματα από την ραδιοφωνική εκπομπή της Μίκας με θέμα: Τα καλύτερα singles του 2011.

Δημοσιεύτηκε από Radio & Web tv YP στις Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ