Τρίτη, Απρίλιος 23, 2019
  • Αρχική
  • Τέχνες
  • Radio

Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού. – King Arthur: Legend Of The Sword. 

Το σενάριο έχει ως εξής: Η ταινία θα μας μεταφέρει στους δρόμους του Λονδίνου όπου εκεί επικρατεί ένα θα λέγαμε ψιλοχάος.

Radio Young People.gr

Ακούστε Καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο, την καλύτερη ξένη μουσική μέσα από...

Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού. – King Arthur: Legend Of The Sword. 

Ο Βασιλιάς Αρθούρος και ο θρύλος του σπαθιού, μια ταινία από το παρελθόν, μια ταινία που έρχεται μέσα από έναν θρύλο της Βρετανικής κουλτούρας. Η Ιστορία σε όλους λίγο πολύ γνωστή αυτό που όμως διαφέρει και δεν γνωρίζουμε μέχρι να την δούμε είναι η σκηνοθετική πινελιά του Γκάι Ρίτσι. Ο Γκάι Ρίτσι μας έχει συνηθίσει να καταπιάνεται με ταινίες Βρετανικού περιεχομένου, όπως, ο “Sherlock Holmes”. Η ταινία βασίζεται σε σενάριο του ιδίου, του Τζόμπι Χάρολντ και Λάιονελ Γουίγκραμ.

Το σενάριο έχει ως εξής: Η ταινία θα μας μεταφέρει στους δρόμους του Λονδίνου όπου εκεί επικρατεί ένα θα λέγαμε ψιλοχάος. Εκεί θα γνωρίσουμε έναν νεαρό ο οποίος κυριαρχεί στους δρόμους του Λονδίνου με τη συμμορία του. Όμως ο ίδιος δεν γνωρίζει για το σκοπό που γεννήθηκε έως τη στιγμή που πήρε στα χέρια του το Εσκάλιμπερ, το σπαθί που πίσω του έχει έναν ολόκληρο θρύλο.

Από εκεί αρχίζουν όλα, άμεσα το σπαθί θα επηρεάσει τον χαρακτήρα του βάζοντάς τον από την αρχή να πάρει δύσκολες αποφάσεις για το δικό του μέλλον αλλά και για ολόκληρο το βασίλειο. Έτσι το πρώτο πράγμα που μαθαίνει είναι να τιθασεύσει τη δύναμη του σπαθιού, ενώ η αντίσταση πλέον είναι γεγονός απέναντι στον τύραννο Βόρτιγκερν, που δολοφόνησε τους γονείς στου ώστε να καταφέρει να κλέψει το στέμμα και να κυβερνήσει. Η προσπάθειά του ή αποστολή του είναι να ενώσει το λαό ενάντια στον τύραννο. Κοντά του μια μυστηριώδη γυναίκα που στέκεται πάντα δίπλα του.

Πληροφορίες ταινίας: 

  • Ηθοποιοί: Τσάρλι Χάναμ, Τζουντ Λο κα.
  • Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι.
  • Σενάριο: Γκάι Ρίτσι, Τζόμπι Χάρολντ, Λάιονελ Γουίγκραμ.
  • Φωτογραφία: Τζον Μάθεσον.
  • Μοντάζ: Τζέιμς Πέμπερτ.
  • Μουσική: Ντάνιελ Πέμπερτ.
  • Διάρκεια: 126 Λεπτά.

Ο Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού, είναι μια ταινία που θα μας πάει πίσω χρονολογικά σε μία εποχή που αυτού το είδους η Βρετανική κουλτούρα έχει γίνει γνωστή σε όλους μας κυρίως μέσα από τέτοιους θρύλους και ταινίες.

Κατηγορίες
Music Team
Ο τομέας της μουσικής ενημέρωσης και της τέχνης, είναι υπεύθυνη για όλο το σκηνικό της μουσικής. Προετοιμάζει τα αφιερώματα στη μουσική σκηνή, φιλτράρει όλες τις ειδήσεις των μουσικών γεγονότων. Παρακολουθεί και σας προτείνει όλα εκείνα τα Event που θα πρέπει να είστε παρόν, επίσης σας παρουσιάζει προσπάθειες νέων καλλιτεχνών, (βίντεο, δίσκους, singles), που θα θέλαμε να προσέξετε.

Σπουδαιότερα

Μία ταινία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα πάζλ. Και οι συντελεστές της παραγωγής...
Παρευρεθήκαμε στο θέατρο Faust για να παρακολουθήσουμε την παράσταση "Έλα να Παίξουμε", σε κείμενο...
There’s nothing more exciting than spring surrounding you! The flowers, the grass, the sun…...

Folow Us

3,196FansLike
193FollowersFollow
411FollowersFollow

Στέλνουν το δικό τους Μήνυμα

Διαβάστε το μήνυμα που στέλνουν σε όλους μας όλοι όσοι έδωσαν συνέντευξη στο Young People.gr

Να μη φοβούνται να εξερευνούν και να εκφράζουν τη σκιά τους. Όταν θέλουμε μόνο ή κυρίως να είμαστε αρεστοί στους άλλους, χάνουμε την ακεραιότητά μας και τη δυνατότητα να συνδεθούμε πλήρως με το εν δυνάμει μας.

Καραμίχος

Ηθοποιός

Θα ήθελα να πω σε όλους να μην παρατάνε ποτέ τα όνειρά τους & ότι έρχεται να το αντιμετωπίζουν με χαμόγελο και θετική ενέργεια.

Κιάφα

Αθλήτρια

Να μην σταματήσουν ποτέ να ονειρεύονται, να ελπίζουν και να επιμένουν!

Ναούμ

Καλλιτέχνης