Τετάρτη, Αύγουστος 21, 2019
  • Αρχική
  • Radio

Η Ομάδα Του Young People.gr

Σας Παρουσιάζουμε την Ομάδα του Young People.gr όλοι όσοι βρίσκονται πίσω από αυτή την προσπάθεια.

Για να υλοποιηθούν όσα βλέπετε στο Young People, υπάρχουν οι συντελεστές οι οποίοι είναι χωρισμένες σε ομάδες. Σε καλωσορίζουμε στη παρέα μας και σε καλούμε να “ψαχουλέψεις” το site, δίνοντας λίγο περισσότερη ώρα από τον ελεύθερο χρόνο σου. Η προσπάθεια μας είχε πάντα το συστατικό της ουσιαστικής θεματολογίας και βασίζεται σε πόρους, αποκλειστικά της ομάδας μας. Περιηγηθείτε (ακούγοντας το ραδιόφωνό μας)στην αρθρογραφία μας, διαβάζοντας άρθρα με περιεχόμενο, θέματα από την καθημερινότητα κυρίως των νέων ανθρώπων όπως: Άνθρωποι Της Τέχνης, Ενδιαφέρον Ιστορίες, Σπουδαία Γεγονότα, Εικόνες Καθημερινότητας, Θέματα Υγείας. Οι συνεντεύξεις είναι μια ακόμα ενδιαφέρον κατηγορία καθώς μέσα από αυτές βλέπουμε την καθημερινότητα, τα όνειρα και τους στόχους νέων ανθρώπων. Καλλιτέχνες, ηθοποιοί, αθλητές, απλοί άνθρωποι κ.α έχουν να μας πουν ενδιαφέρον πράγματα.

Η μουσική είναι ένα από τα σημαντικότερα εδώ. Η μουσική σκηνή, αφιερώματα σε μεγάλα ονόματα που άφησαν το στίγμα τους στο χώρο της Ελληνικής αλλά και ξένης Μουσικής. Μουσικά νέα, δισκογραφία, charts αλλά και ηχογραφημένες τηλεοπτικές εκπομπές που ετοιμάζουμε, ώστε να έχουμε μια πιο ουσιαστική πληροφόρηση για τη μουσική. Το όλο σκηνικό της μουσικής κλείνει με τη δημιουργία του ραδιοφώνου μας (YoungPeople Radio). Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν τα θέματα συζήτησης, με δυο βασικές κατηγορίες, προβληματισμοί εφήβων και οι δικές σας απόψεις. Κλείνοντας να σας ενημερώσουμε πως πάντα οι πόρτες για τη δική σας συμμετοχή είναι ανοιχτές, επικοινωνήστε μαζί μας. για να μάθετε το πώς… Και στο e-mail: info@youngpeople.gr

Ιδιοκτησία – Ιδιοκτησιακό καθεστώς: Ιδιοκτήτης του Young People είναι η ραδιοφωνική εκπομπή, Ο “Ρυθμός Της Νεολαίας”. Ο “Ρυθμός Της Νεολαίας” είναι πίσω από την οικονομική στήριξη για την υλοποίηση της ιδέας και δημιουργίας του ιστότοπου (τεχνική λειτουργία, συντακτική υποστήριξη και διαχείριση). Ο “Ρυθμός Της Νεολαίας” ήταν μια ραδιοφωνική Εκπομπή με πολύχρονη παρουσία στα FM, δημιουργώντας μια όμορφη παρέα. Ραδιοφωνικός παρουσιαστής – Παραγωγός ήταν ο Ζαχαρίας Κρέσπης Η παρουσία στο χώρο του διαδικτύου άρχισε την άνοιξη του 2006 ως rythmostisneoleas.gr και το 2009 άλλαξε κατάληξη σε rythmostisneoleas.com Από τον Απρίλιο του 2013 μετονομάστηκε σε Young People.gr

Ο Τομέας Διαχείρισης, Έκφρασης και Υλοποιήσεις Ιδεών

Ο τομέας διαχείρισης, έκφρασηςκαι υλοποίησης ιδεών, είναι η ομάδα που οργανώνει, προγραμματίζει, βάζει προτερεότητες και ελέγχει από την αρχή έως το τελευταίο στάδιο την δημοσίευση των άρθρων. Επεξεργάζεται και υλοποιεί όλες τις δικές σας ιδέες, και παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν παρεμβαίνοντας όπου χρειάζεται.

Πολλοί μπορεί να τη χαρακτηρίζουν ως την ομάδα αρχισυνταξίας, αλλά τα παιδιά ούτε καν θέλουν να το ακούν αυτό, περισσότερο προτιμούν κάτι σαν, το, εκτελεστικό όργανο των αποφάσεων όλων όσων συμμετέχουν στο YoungPeople. Όπως καταλάβατε ο ρόλος τους είναι να υπηρετήσουν όσους θέλουν να βάλουν το λιθαράκι σε αυτή τη προσπάθεια.

Ο Ζαχαρίας

Organization Site Architecture

Ο παππούς της παρέας ή αλλιώς το παιδί για τις φωτοτυπίες.

Η Ιουλία

Public relations

Παρακολουθεί και παρεμβαίνει στην προσπάθεια.

Ο Θάνος

Editorial Advisor

Ο περί προτάσεων και συμβουλών της προώθησης του site.

Η Κατερίνα

Editorial Advisor

Η κριτική και οι συμβουλές της απαραίτητες για το site.

Ο Τομέας και οι συντελεστές των Συνεντεύξεων

Οτομέας των συνεντεύξεων,όπου σχεδόν μαζί με την ομάδα έκφρασης, υλοποιούν τις συνεντεύξεις. Δημιουργούν τις ερωτήσεις ως ομάδα με πάντα κάποιον επικεφαλή, (υπεύθυνο της κάθε συνέντευξης). Οι συνεντεύξεις αφορούν κυρίως μουσικούς, τραγουδιστές, αθλητές, ηθοποιούς αλλά και νέους όπου μέσα από τη δύσκολη καθημερινότητα έχουν να μας πουν πολλά…

Η Ιωάννα

Interview Group

Απόφοιτη από τη σχολή Cosmetology And Aesthetics.

Η Μαρία

Interview Group

Απόφοιτη από το τμήμα φιλολογίας Πανεπιστημίου Πάτρας.

Η Εύη

Interview Group

Σπουδάζει Θεατρολογία

Η Αλεξία

Interview Group

Φοιτήτρια στο τμήμα διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών.

Η Αγγελική

Interview Group

Είναι ακόμα στο διάβασμα, η μικρότερη της παρέας μας.

Ο Γιάννης

Interview Group

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στη ειδική φυσική αγωγή και θεραπευτική γυμναστική.

Η Τέτη

Interview Group

Πάντειο Πανεπιστήμιο. Τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού.

Η Κασσιανή

Interview Group

Απόφοιτη του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας ΤΕΙ-Αθηνών.

Ο Τομέας, η ομάδα του Θεάτρικών Δρώμενων

Το θέατρο είναι από τα κύρια θέματα που πρωταγωνιστούν στο Young People.gr Παρουσίαση θεατρικών παραστάσεων που θα πρέπει να δείτε, η άποψή μας για πολλές παραστάσεις που είδαμε για εσάς αλλά και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών θα έχετε την ευκαιρία διαβάσετε μέσα από την κατηγορία Θέατρο.

Η Μαρία

Theater Critique

Παρακολούθηση και άποψη θεατρικών παραστάσεων.

Η Ιωάννα

Theater Critique

Παρακολούθηση και άποψη θεατρικών παραστάσεων.

Η Κασσιανή

Theater Critique

Παρακολούθηση και άποψη θεατρικών παραστάσεων.

Η Αλεξία

Theater Critique

Παρακολούθηση και άποψη θεατρικών παραστάσεων.

Ο Τομέας, του Ραδιοφωνικού σταθμού

O YoungPeople, είναι και μουσική και αυτό δεν το ξεχνάμε…!!! Στην προσπάθειά μας να την υπηρετήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε μέσα από το διαδίκτυο αναζητάμε συνέχεια καινούργιους τρόπους. Το Ραδιόφωνο, η μουσική tv, η ενημέρωση, η παρέα, το χαμόγελο, η απλότητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της προσπάθειά μας. Έτσι εάν έχετε ένα από αυτά σας θέλουμε και εσάς στην παρέα μας στο να δημιουργήσουμε την μουσική βιβλιοθήκη… Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να βοηθήσετε στο ραδιόφωνό μας στο E-mail: info@youngpeople.gr

Τι είναι όμως η μουσική βιβλιοθήκη; Είναι μια προσπάθεια καταγραφής ενός μέρους όλων εκείνων που δημιουργούν στο χώρο της μουσικής. Έτσι θα προσπαθήσουμε μέσα από τις ραδιοφωνικές εκπομπές αλλά και τις τηλεοπτικές να σας παρουσιάσουμε σημαντικές πληροφορίες για το τραγούδι, τον καλλιτέχνη ή το συγκρότημα κ.α.

Ο Ζαχαρίας

Responsible RadioProgram

Υπεύθυνος προγράμματος του ραδιοφώνου

Η Μαρία

Radio Producer

Ραδιοφωνικές εκπομπές με θέμα την Ξένη Μουσική

Ο Άκης

Radio Producer

Ραδιοφωνικές Εκπομπές με θέμα το Rock & Pop

Η Βιβή

Radio Produser

Ραδιοφωνικές Εκπομπές με θέμα το Εναλακτικό Rock

Ο Τομέας της Αρθρογραφίας του Young People

Η Αρθρογραφία του Young People. Οι συντάκτες, οι αρθρογράφοι είναι υπεύθυνοι για όλα τα άρθρα που διαβάζεται. Άρθρα που έχουν την υπογραφή τους η ανώνυμα. Το περιεχόμενο της αρθρογραφίας περιέχει τις εξής κατηγορίες: θέματα από την καθημερινότητα κυρίως των νέων ανθρώπων, Άνθρωποι Της Τέχνης, Ενδιαφέρον Ιστορίες, Σπουδαία Γεγονότα, Εικόνες Καθημερινότητας, Θέματα Υγείας κ.α Να γνωρίζεται πως πάντα η ομάδα μας είναι ανοιχτή σε προτάσεις – ιδέες σας… Γνωρίστε όσους έχουν γράψει κάποιο άρθρο στο Young People, να σημειώσουμε πως εμφανίζονται πρώτα όσοι έχουν γράψει πιο πρόσφατα.

Η Κασσιανή

Author

Γράφει για θέματα Ομορφιάς και Υγείας

Ο Ανδρέας

Author

Γράφει για θέματα κοινωνικού περιεχομενου

Η Εύη

Author

Αφιέρωματα, βιογραφίες σε πρόσοπα της Τέχνης

Η Ιωάννα

Author

Γράφει και επιμελείτε τις δικές σας ιστορίες

Η Μαρία

Author

Αφιερώματα σε πρόσωπα της μουσικής σκηνής

Η Έλενα

Author

Γράφει για θέματα Ομορφιάς & Φυσικής Κατάστασης

Η Μαρία

Author

Γράφει για θέματα κοινωνικού περιεχομένου

Ο Θεόδωρος

Author

Γράφει για θέματα Υγείας

Ο Νικήτας

Author

Έχει Γράψει άρθρο με θέμα Κοινωνικού Περιεχομένου όπως ο Ρατσισμός.

Ο Βασίλης

Author

Έχει γράψει 2 άρθρα με επίκεντρο την δημοσιογραφία και τον άνθρωπο

Ο Ηλίας

Author

Έχει γράψει Άρθρο για τις Πανελήννιες Εξετάσεις.

Ο Γιάννης

Author

Γράφει κυρίως για θέματα Υγείας Και Ομορφιάς

Η Μίκα

Author

Αφιερώματα που αφορούν την μουσική σκηνή

Ο Άκης

Author

Αφιερώματα που αφορούν την μουσική σκηνή