Γνωρίστε τις ομάδες διαχείρισης.

Σας παρουσιάζουμε την ομάδα του Young People.gr όλοι όσοι βρίσκονται πίσω από αυτή την προσπάθεια. Για να υλοποιηθούν όσα βλέπετε στο Young People, υπάρχουν οι συντελεστές οι οποίοι είναι χωρισμένες σε ομάδες. Σε καλωσορίζουμε στη παρέα μας και σε καλούμε να “ψαχουλέψεις” το site, δίνοντας λίγο περισσότερη ώρα από τον ελεύθερο χρόνο σου. Η προσπάθεια μας είχε πάντα το συστατικό της ουσιαστικής θεματολογίας και βασίζεται σε πόρους, αποκλειστικά της ομάδας μας. Περιηγηθείτε (ακούγοντας το ραδιόφωνό μας), στην αρθρογραφία μας, διαβάζοντας άρθρα με περιεχόμενο, θέματα από την καθημερινότητα κυρίως των νέων ανθρώπων όπως: Άνθρωποι Της Τέχνης, Ενδιαφέρον Ιστορίες, Σπουδαία Γεγονότα, Εικόνες Καθημερινότητας, Θέματα Υγείας. Οι συνεντεύξεις είναι μια ακόμα ενδιαφέρον κατηγορία καθώς μέσα από αυτές βλέπουμε την καθημερινότητα, τα όνειρα και τους στόχους νέων ανθρώπων. Καλλιτέχνες, ηθοποιοί, αθλητές, απλοί άνθρωποι κ.α έχουν να μας πουν ενδιαφέρον πράγματα.

Η μουσική είναι ένα από τα σημαντικότερα εδώ. Η μουσική σκηνή, αφιερώματα σε μεγάλα ονόματα που άφησαν το στίγμα τους στο χώρο της Ελληνικής αλλά και ξένης Μουσικής. Μουσικά νέα, δισκογραφία, charts αλλά και ηχογραφημένες τηλεοπτικές εκπομπές που ετοιμάζουμε, ώστε να έχουμε μια πιο ουσιαστική πληροφόρηση για τη μουσική. Το όλο σκηνικό της μουσικής κλείνει με τη δημιουργία του ραδιοφώνου μας (YoungPeople Radio). Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν τα θέματα συζήτησης, με δυο βασικές κατηγορίες, προβληματισμοί εφήβων και οι δικές σας απόψεις. Κλείνοντας να σας ενημερώσουμε πως πάντα οι πόρτες για τη δική σας συμμετοχή είναι ανοιχτές, επικοινωνήστε μαζί μας. για να μάθετε το πώς… Και στο e-mail: info@youngpeople.gr

Ιδιοκτησία – Ιδιοκτησιακό καθεστώς: Ιδιοκτήτης του Young People είναι η ραδιοφωνική εκπομπή, Ο “Ρυθμός Της Νεολαίας”. Ο “Ρυθμός Της Νεολαίας” είναι πίσω από την οικονομική στήριξη για την υλοποίηση της ιδέας και δημιουργίας του ιστότοπου (τεχνική λειτουργία, συντακτική υποστήριξη και διαχείριση). Ο “Ρυθμός Της Νεολαίας” ήταν μια ραδιοφωνική Εκπομπή με πολύχρονη παρουσία στα FM, δημιουργώντας μια όμορφη παρέα. Ραδιοφωνικός παρουσιαστής – Παραγωγός ήταν ο Κρέσπης Ζαχαρίας. Η παρουσία στο χώρο του διαδικτύου άρχισε την άνοιξη του 2006 ως rythmostisneoleas.gr και το 2009 άλλαξε κατάληξη σε rythmostisneoleas.com Από τον Απρίλιο του 2013 μετονομάστηκε σε Young People.gr

Ο Τομέας Διαχείρισης, Έκφρασης και Υλοποιήσεις Ιδεών

Ο τομέας διαχείρισης, έκφρασης και υλοποίησης ιδεών, είναι η ομάδα που οργανώνει, προγραμματίζει, βάζει προτερεότητες και ελέγχει από την αρχή έως το τελευταίο στάδιο την δημοσίευση των άρθρων. Επεξεργάζεται και υλοποιεί όλες τις δικές σας ιδέες, και παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν παρεμβαίνοντας όπου χρειάζεται.

Πολλοί μπορεί να τη χαρακτηρίζουν ως την ομάδα αρχισυνταξίας, αλλά τα παιδιά ούτε καν θέλουν να το ακούν αυτό, περισσότερο προτιμούν κάτι σαν, το, εκτελεστικό όργανο των αποφάσεων όλων όσων συμμετέχουν στο YoungPeople. Όπως καταλάβατε ο ρόλος τους είναι να υπηρετήσουν όσους θέλουν να βάλουν το λιθαράκι σε αυτή τη προσπάθεια.

Ο Ζαχαρίας

Ο παππούς της παρέας ή αλλιώς το παιδί για τις φωτοτυπίες.

Ο Θάνος

Ο περί προτάσεων και συμβουλών της προώθησης του site.

Η Ιουλία

Η παρακολούθηση και η παρέμβαση της όλης προσπάθειας.

Η Κατερίνα

Η κριτική και οι συμβουλές της απαραίτητες.

Ο Τομέας και οι συντελεστές των Συνεντεύξεων.

Ο τομέας των συνεντεύξεων, όπου σχεδόν μαζί με την ομάδα έκφρασης, υλοποιούν τις συνεντεύξεις. Δημιουργούν τις ερωτήσεις ως ομάδα με πάντα κάποιον επικεφαλή, (υπεύθυνο της κάθε συνέντευξης). Οι συνεντεύξεις αφορούν κυρίως μουσικούς, τραγουδιστές, αθλητές, ηθοποιούς αλλά και νέους όπου μέσα από τη δύσκολη καθημερινότητα έχουν να μας πουν πολλά…

Η Ιωάννα

Απόφοιτη από τη σχολή Cosmetology And Aesthetics.

Η Μαρία

Απόφοιτη από το τμήμα φιλολογίας Πάτρα.

Η Αλεξία

Φοιτήτρια στο τμήμα διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών.

Η Αγγελική

Συνεντεύξεις κυρίως σε συγκροτήματα, καλλιτέχνες.

Η Κασσιανή

Φοιτήτρια του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας ΤΕΙ-Αθηνών.

Ο Γιάννης

Aπόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Η Μίκα

Απόφοιτη από το Παιδαγωγικό Αθηνών.

Η Τέτα

Φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα επικοινωνίας μέσων και πολιτισμού.

Ο Τομέας του Ραδιοφωνικού Σταθμού και των Τηλεοπτικών Εκπομπών.

Ο YoungPeople, είναι και μουσική και αυτό δεν το ξεχνάμε…!!! Στην προσπαθειά μας να την υπηρετήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε μέσα από το διαδίκτυο αναζητάμε συνέχεια καινούργιους τρόπους. Το Ραδιόφωνο, η μουσική tv, η ενημέρωση, η παρέα, το χαμόγελο, η απλότητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της προσπαθειά μας. Έτσι εαν έχετε ένα από αυτά σας θέλουμε και εσάς στην παρέα μας στο να δημιουργήσουμε την μουσική βιβλιοθήκη… Επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι είναι όμως η μουσική βιβλιοθήκη; Είναι μια προσπάθεια καταγραφής ενός μέρους όλων εκείνων που δημιουργούν στο χώρο της μουσικής. Έτσι θα προσπαθήσουμε μέσα από τις ραδιοφωνικές εκπομπές αλλά και τις τηλεοπτικές να σας παρουσιάσουμε σημαντικές πληροφορίες για το τραγούδι, τον καλλιτέχνη ή το συγκρότημα κ.α.

Η Αγγελική

Η παρουσιάστρια των εκπομπών του Site.

Ο Κώστας

Παρουσίαση εκπομπών

Η Αναστασία

Παρουσιάζει εκπομπές για την Web Tv.

Ο Γιώργος

Παρουσιάζει εκπομπές για την Web Tv.

Η Αφροδίτη

Η παρουσιάστρια των εκπομπών του Site.

Ο Άκης

Παρουσιάζει εκπομπές για την Web Tv.

Η Αναστασία

Η παρουσιάστρια των εκπομπών του Site.

Το Ραδιόφωνο και οι συντελεστές.

Το ραδιόφωνο του YoungPeople!!! Μετά τις τηλεοπτικές εκπομπές της μουσικής βιβλιοθήκης, σειρά έχουν οι ραδιοφωνικές άλλωστε ήταν αυτές που έκαναν το πρώτο βήμα. Δείτε ένα μικρό αφιέρωμα (βίντεο), ποιοι ήταν οι πρώτοι ραδιοφωνικοί παρουσιαστές. Από τότε έχουν αλλάξει οι περισσότεροι, αφού η ανανέωση στα πρόσωπα είναι συνεχείς.

Η ώρα της δημιουργίας του δικού μας Web radio είναι γεγονός, κάτι που στις ημέρες μας είναι πολύ δύσκολο, όχι μόνο από οικονομικής άποψης αλλά και λόγω μη απήχησης τέτοιου είδους προσπάθειας στο χώρο του διαδικτύου. Παρόλαυτά το δικό μας ραδιόφωνο είναι γεγονός.

Βίντεο Παρουσίαση των πρώτων Παρουσιαστών.

Ο Ζαχαρίας

Responsible RadioProgram

Η Μαρία

Narrator Of Musical Content

Η Μίκα

Radio Produser

Ο Γιώργος

Narrator Of Musical Content

Ο Άκης

Radio Produser

Ο Ζώης

Radio Produser

Πέρασαν Από Το Ραδιόφωνο μας.

Ιωάννα & Μάριος
Η Μελίνα
Ο Κώστας
Η Νικολέτα
Ο Γιάννης
Η Αγγελική
Γιάννης &Νάσος
Η Ιωάννα
Ο Γιώργος
Η Ελένη
Η Αφροδίτη
Ο Δημήτρης
Η Αναστασία

Ο Τομέας Μουσικής Ενημέρωσης Και Τέχνες.

Ο τομέας της μουσικής ενημέρωσης και της τέχνης, είναι υπεύθυνη για όλο το σκηνικό της μουσικής αλλά και των τεχνών. Προετοιμάζει τα αφιερώματα στη μουσική σκηνή, φιλτράρει όλες τις ειδήσεις των μουσικών γεγονότων. Παρακολουθεί και σας προτείνει όλα εκείνα τα Event που θα πρέπει να είστε παρόν, και σας παρουσιάζει προσπάθειες νέων καλλιτεχνών, (βίντεο, δίσκους, singles), που θα θέλαμε να προσέξετε…

Το θέατρο είναι από τα κύρια θέματα που πρωταγωνιστούν στο Young People.gr Παρουσίαση θεατρικών παραστάσεων, η άποψή μας για πολλές παραστάσεις αλλά και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών θα έχετε την ευκαιρία διαβάσετε μέσα από την κατηγορία θέατρο.

Η Μίκα

Παρουσίαση θεατρικών παραστάσεων

Η Μαρία

Κριτική θεατρικών παραστάσεων

Η Ιωάννα

Παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων

Η Αλεξία

Παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων

Έχουν γράψει στο Young People.

Η Τάνια

Απόφοιτη της Παιδαγωγικής Σχολής Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ο Θεόδωρος

Διευθυντής Α’ Μαιευτικού & Γυναικολογικού Τμήματος ΙΑΣΩ.

Ο Άκης

Απόφοιτος τεχνικό πανεπιστήμιο Μονάχου.

Η Εύη

Αναμονή πληροφοριών

Η Μίκα

Απόφοιτη από το Παιδαγωγικό Αθηνών.

Η Αφροδίτη

Φοιτήτρια του τμήματος μαθηματικών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ο Παναγιώτης

Πτυχιούχος Business Planning And Infomration Systems, ΤΕΙ Πάτρας.

Η Κασσιανή

Φοιτήτρια του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας ΤΕΙ-Αθηνών.

Η Μαρία

Απόφοιτη  από το τμήμα φιλολογίας Πάτρα.

Ο Βασίλης

Τμήμα μέσων μαζικής ενημέρωσης Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο Νικήτας

Απόφοιτος του τμήματος πολιτικής επιστήμης και ιστορίας του Παντείου.

Ο Ηλίας

Φοιτητής στη Νομική σχολή Αθηνών.

Ο Γιάννης

Aπόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Ο Τομέας Των Προβληματισμών Και Των Θεμάτων Συζήτησης.

Η Ομάδα των προβληματισμών εφήβων και συζητήσεων, συντονίζει όλο το πλαίσιο της διαδικασίας της συγκεκριμένης ενότητας. Φιλτράρει όλες τις γνώμες για τους προβληματισμούς, δημοσιεύει η και απορρίπτει, παρακολουθεί από κοντά όλη τη διαδικασία και επεμβαίνει όπου χρειάζεται. Η ίδια διαδικασία ακολουθείται και στις απόψεις, σε διάφορα θέματα της καθημερινότητας. 

Ειδικοί Σύμβουλοι Σε Ενδιαφέρον Θέματα.

Η Ομάδα των ειδικών συμβούλων σε Ενδιαφέρον θέματα του YoungPeople, είναι οι δική μας επιστήμονες όπου έχουν μέσα από τις γνώσεις τους να πουν πολλά στο χώρο της νεολαίας μέσα από τα άρθρα τους, τις συνεντεύξεις αλλά τις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές μας. Θέματα που αφορούν πολλές ενότητες της καθημερινότητάς μας όπως η υγεία, θρησκεία κ.α

Ο Θεόδωρος

Διευθυντής Α’ Μαιευτικού & Γυναικολογικού Τμήματος ΙΑΣΩ.

Φωτογραφία, Θέματα Εικόνας.

Οι Φωτογράφοι που συνεργάζονται μαζί μας. Η φωτογραφία σήμερα πρωταγωνιστή παντού και κυρίως στο χώρο του διαδικτύου. Έτσι δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι φωτογράφοι από το Young People. Η προσπάθεια μας είναι να σας μεταφέρουμε μέσα από τις εικόνες όλα συμβαίνουν πίσω από το όλο σκηνικό του site όπως τα γυρίσματα των εκπομπών μας αλλά και εικόνα από όλα όσα όμορφα συμβαίνουν γύρω μας στην καθημερινότητά μας!!!

Ο Ζώης

Πτυχιούχος του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας Ιονίου Πανεπιστημίου Κέρκυρας.

Ο Χάρης

Φοιτητής στο τμήμα μηχανικών πληροφορικής Πάτρα.

Ο Νίκος

Ποίηση, καθημερινό γράψιμο και φωτογραφία.

[jnews_block_26 compatible_column_notice=”” number_post=”1″ post_offset=”0″ include_category=”56″ excerpt_length=”8″][/jnews_block_26]
Listen Radio