Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020
22.7 C
Athens
Αρχική Podcast Ελάτε στο podcasting του Young...

Ελάτε στο podcasting του Young People.gr κάνοντας τα δικά σας Podcast.

"Ελάτε να δημιουργήσουμε ένα από τα πιο ενδιαφέρον Podcasting στο χώρο του διαδικτύου"

Podcast

Make your own Podcasts

Write

Write your own article

Ανοίγουμε τις πόρτες σε όσους επιθυμείτε και ταυτόχρονα με τη συμμετοχή σας να μας βοηθήσετε στην υλοποίηση της προσπάθειας μας, της δημιουργίας ενός καλού και ενδιαφέροντος Podcasting στο χώρο του Internet. Σε καλούμε να δοκιμάσεις να παρουσιάσεις τα δικά σου Podcast (είναι εύκολο). Ζητήστε μας, περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνώντας μαζί μας. Αφιερώματα πάνω στη μουσική (σε καλλιτέχνες, συγκροτήματα, μουσικά είδη κ.α) θεματολογία πάνω στην καθημερινότητα με πολλές δικέ σας προτάσεις, θα θέλαμε να πρωταγωνιστούν στο Podcasting του Young People.gr Η μουσική, η ενημέρωση, η παρέα, το χαμόγελο, η απλότητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της προσπάθειά μας. Έτσι εάν έχετε ένα από αυτά σας θέλουμε και εσάς στην παρέα μας… 

Πως δημιουργείτε το δικό σας Podcast

Από το δικό σου χώρο (σπίτι, ή δικό σου στούντιο κ.α) το πώς; Το μόνο που χρειάζεστε είναι:

  1. Τον δικό σου λάπτοπ η υπολογιστή.
  2. Μικρόφωνο για την εκφώνηση (σαν αυτά που μιλάς στο Skype) η usb, όσο πιο καλό το μικρόφωνο τόσο πιο καλή η απόδοση της φωνής.
  3. Ένα πρόγραμμα καταγραφής (κονσόλα) υπάρχουν άφθονα στο διαδίκτυο και μάλιστα δωρεάν (εμείς θα σας προτείνουμε 4 δοκιμασμένα).

Περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των e-mail

info@youngpeople.gr

Υ.γ Η επιβεβαίωση ότι παραλάβαμε το μήνυμά σας θα σας αποστέλλεται σε εύλογο χρονικό διάστημα από τις διευθύνσεις: info@youngpeople.gr ή rythmostisneoleas@hotmail.com 

Τι είναι το Podcast

Το Podcast είναι φωνητικά επεισόδια, ηχογραφημένα, με θεματολογία που μοιάζει πολύ με αυτά των ραδιοφωνικών εκπομπών. Η μεγάλη διαφορά είναι πως τα Podcast είναι ψηφιακά αρχεία και όχι ραδιοκύματα. Ένα από τα πλεονεκτήματα του Podcast είναι πως έχουν διάρκεια στο χρόνο αφού οι χρήστες, επισκέπτες μπορούν να ακούσουν το αρχείο οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν. Επίσης ένα Podcast μπορεί να δημιουργηθεί εύκολα από τον καθένα που διαθέτει μικρόφωνο, λογισμικό ηχογράφησης και σύνδεση στο διαδίκτυο για Upload σε κάποια πλατφόρμα.

Ακούστε δείγματα podcast

Ραδιοφωνική Εκπομπή Βιβή Λαμπροπούλου

Ραδιοφωνική εκπομπή Ζαχαρίας Κρέσπης

Avatar
Young People Team
Ο τομέας διαχείρισης, έκφρασης και υλοποίησης ιδεών, είναι η ομάδα που οργανώνει, προγραμματίζει, βάζει προτερεότητες και ελέγχει από την αρχή έως το τελευταίο στάδιο την δημοσίευση των άρθρων. Επεξεργάζεται και υλοποιεί όλες τις δικές σας ιδέες, και παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν παρεμβαίνοντας όπου χρειάζεται.

Follow us on social media

Message

"Όταν θέλουμε μόνο ή κυρίως να είμαστε αρεστοί στους άλλους, χάνουμε την ακεραιότητά μας και τη δυνατότητα να συνδεθούμε πλήρως με το εν δυνάμει μας"

Καραμίχος

Ηθοποιός

"Το ζήτημα είναι να μάθουμε να νιώθουμε καλά με αυτό που είμαστε, γεμάτοι ατέλειες αλλά και με μια απίστευτη δύναμη να υλοποιούμε, αν πραγματικά το θελήσουμε..."

Μυριέλλα

Ηθοποιός

Σχετική Αρθρογραφία

Αρθρογραφία | Συνεντεύξεις | Τέχνες | Ραδιόφωνο