ΑρχικήΣυνεντεύξειςΠρόσωπαΕλευθερία Νταβατζή: "Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να επιστρέψουμε σύντομα σε μια πολύ καλύτερη καθημερινότητα"

Ελευθερία Νταβατζή: “Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να επιστρέψουμε σύντομα σε μια πολύ καλύτερη καθημερινότητα”

"Η δημοσιογράφος με το αφοπλιστικό χαμόγελο στελεχώνει από την επανέναρξή του τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA"

Γεννήθηκε στο Μεσολόγγι και έχει καταγωγή από την Ορεινή Ναυπακτία. Τα πρώτα χρόνια της ζωής της μεγάλωσε στο χωριό Πεντάλοφος Αιτωλοακαρνανίας, ενώ σε ηλικία 4 ετών πήγε με τους γονείς της στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο με σπουδές στην Κοινωνιολογία, παρακολουθώντας παράλληλα και σεμινάρια δημοσιογραφίας.

Η όμορφη μελαχρινή δημοσιογράφος με το αφοπλιστικό χαμόγελο στελεχώνει από την επανέναρξή του τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Μας ενημερώνει μέσα από τα αποκλειστικά της ρεπορτάζ και τις συνεντεύξεις στις εκπομπές «Κοινωνία Ώρα Μέγκα» και «Live News». Η εμπειρία της εμφανής καθώς εργάζεται από το 2007 ως δημοσιογράφος και για πολλά χρόνια παρουσίαζε η ίδια δικές της πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ όπως επίσης έχει παρουσιάσει σειρά εκδηλώσεων ενώ σημαντικές της συνεντεύξεις έχουν φιλοξενηθεί σε περιοδικά και εφημερίδες.

Η Ελευθερία δείχνει να μας επιφυλάσσει πολλές ακόμα εκπλήξεις καθώς η αγάπη της για αυτό που κάνει φαίνεται σε κάθε της κίνηση και το έχει αποδείξει με την παρουσία της σε όλους τους σταθμούς της καριέρας της ως τώρα.

Διαβάστε τη συνέντευξη της Ελευθερίας Νταβατζή

Ασχολείσαι με το ρεπορτάζ και την παρουσίαση σχεδόν 15 χρόνια με πολύ μεγάλη επιτυχία. Τι είναι αυτό που σε ώθησε να ασχοληθείς με αυτό το επάγγελμα;

Είναι κάτι το οποίο το ήθελα από πολύ μικρή και νομίζω ότι μια εκδρομή στο Εθνικό Τυπογραφείο όταν πήγαινα δημοτικό ήταν αυτό που με «γνώρισε» με το επάγγελμα.

Είσαι αναμφίβολα μια ήρεμη δύναμη της ενημέρωσης που αγαπάς τη δουλειά σου και το έχεις αποδείξει από όλα τα πόστα που έχεις κληθεί μέχρι τώρα. Από το πολιτικό έως και το καλλιτεχνικό. Τα όνειρα σου έχουν ταβάνι;

Σε ευχαριστώ πολύ. Νομίζω ότι εάν κάποιος δεν την αγαπά πολύ αυτή τη δουλειά δεν μπορεί να αντέξει την καθημερινότητά της για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα όσο για τα όνειρα, νομίζω ότι δεν πρέπει να έχουν ταβάνι. Πρέπει να βάζουμε υψηλούς στόχους σε όλα τα επίπεδα. Προσωπικά και επαγγελματικά έτσι ώστε προσπαθώντας να τους φτάσουμε να καταφέρνουμε σημαντικά πράγματα.

Τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες, περιοδικά. Έχεις ασχοληθεί με όλα. Τι σου αρέσει περισσότερο;

Το κάθε ένα έχει την δική του χάρη. Η τηλεόραση και το ραδιόφωνο έχουν μεγάλη αμεσότητα με τον κόσμο και το κοινό. Όσον αφορά στα περιοδικά είχα την χαρά να συνεργαστώ με πολύ ωραίες εκδόσεις όπως αυτές που εκδίδουν το  περιοδικό του ξενοδοχείου Hilton αλλά και την ONDEKmedia, που εκδίδει πολυτελείς εκδόσεις για το σκάφος αναψυχής. Είναι πολύ δημιουργικό το να κάνεις μια συνέντευξη, την φωτογράφισή της και να συμμετέχεις στην αποτύπωσή της δουλειάς σου στο χαρτί.

Μας έχεις συνηθίσει από παλιά σε αποκλειστικές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ. Πρόσφατα και μέσα από τις εκπομπές του MEGA και όχι μόνο έχουμε δει και διαβάσει αποκλειστικές σου συνεντεύξεις. Σου έχουν μιλήσει διακεκριμένοι γιατροί και μέχρι και φίλοι του Ντιέγκο Μαραντόνα αλλά και διακεκριμένοι αθλητές, όπως η Μαρία Σάκαρη. Πως τα καταφέρνεις;

Νομίζω ότι είναι αποτέλεσμα της πολύ σκληρής δουλειάς εδώ και χρόνια. Πολύ μεγάλη σημασία έχει επίσης και το πόσο σέβεσαι αυτόν που σου κάνει την τιμή να συνεργαστεί μαζί σου και να σου δώσει μια συνέντευξη από τον πιο απλό άνθρωπο μέχρι την πιο σημαντική προσωπικότητα. Δεν νομίζω βέβαια ότι κάνω κάτι το τρομερό απλά ασχολούμαι αρκετά με την δουλειά μου προσπαθώντας να καταφέρω το καλύτερο δυνατό. Οι συνεντεύξεις είναι το αγαπημένο κομμάτι της δουλειάς μου.

Αν σου δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάζεις μια εκπομπή στο Mega θα το έκανες;

Γιατί όχι; Δεν είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει και με χαρά θα το επιχειρούσα και στο MEGA.

Ποια πιστεύεις είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα σου;

Θα μιλήσω για τα αρνητικά μου και το τι θα ήθελα να αλλάξω. Πολλές φορές γίνομαι αρκετά ξεροκέφαλη και επίμονη. Το επίμονη βέβαια δεν είναι πάντα κακό γιατί επιμένοντας και με πείσμα έχω καταφέρει αρκετά πράγματα αν και εκνευρίζω πολλές φορές τους άλλους. Είμαι επίσης πολύ κλειστός χαρακτήρας. Υπάρχουν μάλιστα περίοδοι στην ζωή μου που απορροφώμαι τόσο πολύ από την δουλειά ή τα προβλήματα που αντιμετωπίζω την εκάστοτε στιγμή που «εξαφανίζομαι» ακόμα και από ανθρώπους της ζωής μου που δεν θα έπρεπε. Είναι κάτι το οποίο προσπαθώ να διορθώσω.

Τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

Μου αρέσει πολύ να περνάω χρόνο με τον ανιψιό μου και να μαγειρεύω. Μου αρέσουν επίσης πολύ οι βόλτες και τα ταξίδια κάτι βέβαια που πλέον είναι απαγορευτικό!

Ποια είναι η Ελευθερία Νταβατζή πίσω από τις κάμερες;

Δεν είμαι άνθρωπος που μπορώ να κρύψω συναισθήματα. Ευτυχώς ή δυστυχώς φαίνονται όλα στο πρόσωπό μου. Η ευχαρίστησή μου, η δυσαρέσκειά μου, οπότε δεν μπορώ να κρυφτώ. Είμαι γενικά ευγενικός άνθρωπος και δεν μου αρέσει να δυσαρεστώ κανέναν.

Δίνεις δεύτερες ευκαιρίες στους ανθρώπους;

Δίνω και δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες και προσπαθώ αρκετά για τις σχέσεις μου, προσωπικές και φιλικές όμως φτάνει και κάποια στιγμή που λέω τέρμα. Και όταν πω τέρμα είναι τέρμα.

Τι σημαίνει για σένα ευτυχία;

Να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε νοιάζονται, σε αγαπούν και αγαπάς. Αυτό νομίζω είναι το παν. Μετά σίγουρα μια καλή επαγγελματική πορεία συμπληρώνει το «κάδρο».

Τι θα ήθελες να ευχηθείς για τη νέα χρονιά;

Νομίζω ότι φέτος δεν υπάρχει πιο πολυπόθητη ευχή από το να έχουμε όλοι υγεία και φυσικά να επιστρέψουμε σύντομα σε μια πολύ καλύτερη καθημερινότητα.

Το Instagram & Facebook της Ελευθερίας Νταβατζή

Σημείωση: Για την ολοκλήρωση της συνέντευξης της Ελευθερίας Νταβατζή συνεργάστηκαν: Στην επιμέλεια η ομάδα Έκφρασης και Υλοποίησης ενώ στην σύνταξη των ερωτήσεων ο Γιάννης Μπιτζούνης. Ευχαριστούμε την Ελευθερία Νταβατζή για την συνέντευξη.

Μας Είπαν...

Διαβάστε το μήνυμα τους...

"Να μη φοβούνται να εξερευνούν και να εκφράζουν τη σκιά τους"...

Καραμίχος

Ηθοποιός

"Να ακολουθούν την καρδιά τους και να μην κάνουν εκπτώσεις στα θέλω και στην αξιοπρέπεια τους"...

Κρονάκη

Δημοσιογράφος

Σχετική Αρθρογραφία

- Read Interesting Site Topics The Most Popular Interview

Το Aids στη ζωή των νέων ανθρώπων.

Το Aids στη ζωή μας, έχουν περάσει 40 περίπου χρόνια από την αναφορά του πρώτου κρούσματος, το Aids έχει αλλάξει τον κόσμο μας. Για να καταλάβουμε την...

Γράψε το άρθρο σου, έλα στην παρέα μας.

Η ομάδα του Young People.gr σας καλεί να ενταχθείτε...

Οι ανθρώπινες σχέσεις σήμερα.

Ανθρώπινες σχέσεις... Μια έννοια, δύο λέξεις, πολλές ερμηνείες και...

- New Post & Article Archive