ΑρχικήΣυνεντεύξειςPeopleΕλευθερία Νταβατζή: "Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να επιστρέψουμε σύντομα σε μια πολύ καλύτερη καθημερινότητα"

Ελευθερία Νταβατζή: “Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να επιστρέψουμε σύντομα σε μια πολύ καλύτερη καθημερινότητα”

"Η δημοσιογράφος με το αφοπλιστικό χαμόγελο στελεχώνει από την επανέναρξή του τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA"

Γεννήθηκε στο Μεσολόγγι και έχει καταγωγή από την Ορεινή Ναυπακτία. Τα πρώτα χρόνια της ζωής της μεγάλωσε στο χωριό Πεντάλοφος Αιτωλοακαρνανίας, ενώ σε ηλικία 4 ετών πήγε με τους γονείς της στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο με σπουδές στην Κοινωνιολογία, παρακολουθώντας παράλληλα και σεμινάρια δημοσιογραφίας.

Η όμορφη μελαχρινή δημοσιογράφος με το αφοπλιστικό χαμόγελο στελεχώνει από την επανέναρξή του τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Μας ενημερώνει μέσα από τα αποκλειστικά της ρεπορτάζ και τις συνεντεύξεις στις εκπομπές «Κοινωνία Ώρα Μέγκα» και «Live News». Η εμπειρία της εμφανής καθώς εργάζεται από το 2007 ως δημοσιογράφος και για πολλά χρόνια παρουσίαζε η ίδια δικές της πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ όπως επίσης έχει παρουσιάσει σειρά εκδηλώσεων ενώ σημαντικές της συνεντεύξεις έχουν φιλοξενηθεί σε περιοδικά και εφημερίδες.

Η Ελευθερία δείχνει να μας επιφυλάσσει πολλές ακόμα εκπλήξεις καθώς η αγάπη της για αυτό που κάνει φαίνεται σε κάθε της κίνηση και το έχει αποδείξει με την παρουσία της σε όλους τους σταθμούς της καριέρας της ως τώρα.

Διαβάστε τη συνέντευξη της Ελευθερίας Νταβατζή

Ασχολείσαι με το ρεπορτάζ και την παρουσίαση σχεδόν 15 χρόνια με πολύ μεγάλη επιτυχία. Τι είναι αυτό που σε ώθησε να ασχοληθείς με αυτό το επάγγελμα;

Είναι κάτι το οποίο το ήθελα από πολύ μικρή και νομίζω ότι μια εκδρομή στο Εθνικό Τυπογραφείο όταν πήγαινα δημοτικό ήταν αυτό που με «γνώρισε» με το επάγγελμα.

Είσαι αναμφίβολα μια ήρεμη δύναμη της ενημέρωσης που αγαπάς τη δουλειά σου και το έχεις αποδείξει από όλα τα πόστα που έχεις κληθεί μέχρι τώρα. Από το πολιτικό έως και το καλλιτεχνικό. Τα όνειρα σου έχουν ταβάνι;

Σε ευχαριστώ πολύ. Νομίζω ότι εάν κάποιος δεν την αγαπά πολύ αυτή τη δουλειά δεν μπορεί να αντέξει την καθημερινότητά της για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα όσο για τα όνειρα, νομίζω ότι δεν πρέπει να έχουν ταβάνι. Πρέπει να βάζουμε υψηλούς στόχους σε όλα τα επίπεδα. Προσωπικά και επαγγελματικά έτσι ώστε προσπαθώντας να τους φτάσουμε να καταφέρνουμε σημαντικά πράγματα.

Τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες, περιοδικά. Έχεις ασχοληθεί με όλα. Τι σου αρέσει περισσότερο;

Το κάθε ένα έχει την δική του χάρη. Η τηλεόραση και το ραδιόφωνο έχουν μεγάλη αμεσότητα με τον κόσμο και το κοινό. Όσον αφορά στα περιοδικά είχα την χαρά να συνεργαστώ με πολύ ωραίες εκδόσεις όπως αυτές που εκδίδουν το  περιοδικό του ξενοδοχείου Hilton αλλά και την ONDEKmedia, που εκδίδει πολυτελείς εκδόσεις για το σκάφος αναψυχής. Είναι πολύ δημιουργικό το να κάνεις μια συνέντευξη, την φωτογράφισή της και να συμμετέχεις στην αποτύπωσή της δουλειάς σου στο χαρτί.

Μας έχεις συνηθίσει από παλιά σε αποκλειστικές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ. Πρόσφατα και μέσα από τις εκπομπές του MEGA και όχι μόνο έχουμε δει και διαβάσει αποκλειστικές σου συνεντεύξεις. Σου έχουν μιλήσει διακεκριμένοι γιατροί και μέχρι και φίλοι του Ντιέγκο Μαραντόνα αλλά και διακεκριμένοι αθλητές, όπως η Μαρία Σάκαρη. Πως τα καταφέρνεις;

Νομίζω ότι είναι αποτέλεσμα της πολύ σκληρής δουλειάς εδώ και χρόνια. Πολύ μεγάλη σημασία έχει επίσης και το πόσο σέβεσαι αυτόν που σου κάνει την τιμή να συνεργαστεί μαζί σου και να σου δώσει μια συνέντευξη από τον πιο απλό άνθρωπο μέχρι την πιο σημαντική προσωπικότητα. Δεν νομίζω βέβαια ότι κάνω κάτι το τρομερό απλά ασχολούμαι αρκετά με την δουλειά μου προσπαθώντας να καταφέρω το καλύτερο δυνατό. Οι συνεντεύξεις είναι το αγαπημένο κομμάτι της δουλειάς μου.

Αν σου δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάζεις μια εκπομπή στο Mega θα το έκανες;

Γιατί όχι; Δεν είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει και με χαρά θα το επιχειρούσα και στο MEGA.

Ποια πιστεύεις είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα σου;

Θα μιλήσω για τα αρνητικά μου και το τι θα ήθελα να αλλάξω. Πολλές φορές γίνομαι αρκετά ξεροκέφαλη και επίμονη. Το επίμονη βέβαια δεν είναι πάντα κακό γιατί επιμένοντας και με πείσμα έχω καταφέρει αρκετά πράγματα αν και εκνευρίζω πολλές φορές τους άλλους. Είμαι επίσης πολύ κλειστός χαρακτήρας. Υπάρχουν μάλιστα περίοδοι στην ζωή μου που απορροφώμαι τόσο πολύ από την δουλειά ή τα προβλήματα που αντιμετωπίζω την εκάστοτε στιγμή που «εξαφανίζομαι» ακόμα και από ανθρώπους της ζωής μου που δεν θα έπρεπε. Είναι κάτι το οποίο προσπαθώ να διορθώσω.

Τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

Μου αρέσει πολύ να περνάω χρόνο με τον ανιψιό μου και να μαγειρεύω. Μου αρέσουν επίσης πολύ οι βόλτες και τα ταξίδια κάτι βέβαια που πλέον είναι απαγορευτικό!

Ποια είναι η Ελευθερία Νταβατζή πίσω από τις κάμερες;

Δεν είμαι άνθρωπος που μπορώ να κρύψω συναισθήματα. Ευτυχώς ή δυστυχώς φαίνονται όλα στο πρόσωπό μου. Η ευχαρίστησή μου, η δυσαρέσκειά μου, οπότε δεν μπορώ να κρυφτώ. Είμαι γενικά ευγενικός άνθρωπος και δεν μου αρέσει να δυσαρεστώ κανέναν.

Δίνεις δεύτερες ευκαιρίες στους ανθρώπους;

Δίνω και δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες και προσπαθώ αρκετά για τις σχέσεις μου, προσωπικές και φιλικές όμως φτάνει και κάποια στιγμή που λέω τέρμα. Και όταν πω τέρμα είναι τέρμα.

Τι σημαίνει για σένα ευτυχία;

Να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε νοιάζονται, σε αγαπούν και αγαπάς. Αυτό νομίζω είναι το παν. Μετά σίγουρα μια καλή επαγγελματική πορεία συμπληρώνει το «κάδρο».

Τι θα ήθελες να ευχηθείς για τη νέα χρονιά;

Νομίζω ότι φέτος δεν υπάρχει πιο πολυπόθητη ευχή από το να έχουμε όλοι υγεία και φυσικά να επιστρέψουμε σύντομα σε μια πολύ καλύτερη καθημερινότητα.

Το Instagram & Facebook της Ελευθερίας Νταβατζή

Σημείωση: Για την ολοκλήρωση της συνέντευξης της Ελευθερίας Νταβατζή συνεργάστηκαν: Στην επιμέλεια η ομάδα Έκφρασης και Υλοποίησης ενώ στην σύνταξη των ερωτήσεων ο Γιάννης Μπιτζούνης. Ευχαριστούμε την Ελευθερία Νταβατζή για την συνέντευξη.

- They Told us Through Their Interviews

Το ζήτημα είναι να μάθουμε να νιώθουμε καλά με αυτό που είμαστε, γεμάτοι ατέλειες...

Μυριέλλα Κουρεντή

Ηθοποιός

Δεν μπορώ να διανοηθώ την ζωή μου χωρίς φαντασία, θα είναι πάντα η δύναμη και το στήριγμά μου...

Ιζαμπέλλα Φουλόπ

Ηθοποιός

- You Mey Also Like

Read Interesting Site Topics The Most Popular Interview

H επιλεκτικότητα του θηλυκού γένους εξηγείται και επιστημονικά!

Σίγουρα όλοι μας κάποια στιγμή της ζωής μας έχουμε υπάρξει μάρτυρες ενός σκηνικού στο οποίο δύο «επίδοξοι μνηστήρες» διεκδικούν...

Ο “Αρχάγγελος” της Κρήτης, Νίκος Ξυλούρης (ο ψαρονίκος).

Ο Νίκος Ξυλούρης γεννήθηκε το 1936 στα Ανώγεια της Κρήτης από μουσική οικογένεια με κυρίως ρίζες στην παράδοση του τόπου...

Μητέρα, μια λέξη χίλιες έννοιες.

Είναι ευρέως γνωστό πως μια μητέρα έχει πολλές ιδιότητες, γι’αυτό και χαρακτηρίζεται ως “η πιο δύσκολη δουλειά”. Η μέριμνα...

“ΕΕΟΟ” – Οι Prestige The Band μας ξεσηκώνουν με το νέο τους single & βίντεο κλιπ!

Οι Prestige The Band υποδέχονται το 2023 με ολοκαίνουργιο τραγούδι και μας ξεσηκώνουν! Η αγαπημένη μπάντα που απολαμβάνουμε τα τελευταία χρόνια στην εκπομπή The 2Night Show με...

Πάνος Βλάχος – “Χωρίς παρεξήγηση”

Ο Πάνος Βλάχος επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το νέο του album με τίτλο «Χωρίς παρεξήγηση» στο οποίο υπογράφει τη μουσική και...

Ο Άρης Βανταράκης στην συνέντευξή του για το Young People.gr

Ο Άρης Βανταράκης είναι ένας νέος καλλιτέχνης του λαϊκού τραγουδιού, ο οποίος έχει ήδη εμφανιστεί solo με μεγάλη επιτυχία...

“Το άιμα των κρίνων” της Δέσποινας Αποστολίδου στο θέατρο 104.

Ένας άντρας, σχεδόν περιθωριακός από επιλογή, που αδιαφορεί για την ηθική, ζει απομακρυσμένος απ’ την ομορφιά, την εξουσία, την...