Η Αναστασία στο Young People.

0
65

[dropcap type=”2″]Η[/dropcap]Αναστασία, μια ακόμα φίλη του Young People.gr (Ο Ρυθμός Της Νεολαίας) με μεγάλη προσφορά στον ιστότοπό μας, με στόχους πάντα υψηλούς και δύσκολους. Από τους πιο ευχάριστους φίλους μας αλλά και της παρέας της, αυθόρμητη, έξυπνη, αισιόδοξη με ένα τεράστιο χαμόγελο να την συνοδεύει πάντα.

Αυτή τη χρονική περίοδο είναι στη Φλώρινα σπουδάζοντας στο τμήμα Γεωπονικής. Fan της μουσικής αφού σχεδόν ακούει τα περισσότερα είδη, λίγο περισσότερο ίσως τα χορευτικά, τις αρέσει ο κινηματογράφος και τρελαίνεται για το θέατρο. Οι βόλτες με τις φίλες της, η κουβεντούλα, και οι διάφορες συμμαζώξεις είναι τα φόρτε της.

Για το Young People, αυτή τη χρονική περίοδο είναι μια από τις παρουσιάστριες της μουσικής βιβλιοθήκης. Επίσης είναι μέλος στην ομάδα διαχείρισης της μουσικής ενημέρωσης (Δισκογραφία, charts singles, Μουσική σκηνή κ.α) αλλά και αρθρογραφεί όταν χρειαστεί καλύπτοντας αφιερώματα κυρίως στη δισκογραφία αλλά και στη μουσική σκηνή.

Προηγούμενο άρθροΟ Άκης στο Young People.
Επόμενο άρθροΗ Αφροδίτη στο Young People.
Ο τομέας διαχείρισης, έκφρασης και υλοποίησης ιδεών, είναι η ομάδα που οργανώνει, προγραμματίζει, βάζει προτερεότητες και ελέγχει από την αρχή έως το τελευταίο στάδιο την δημοσίευση των άρθρων. Επεξεργάζεται και υλοποιεί όλες τις δικές σας ιδέες, και παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν παρεμβαίνοντας όπου χρειάζεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ