Η Αφροδίτη Βλάχου, Tv Show 12.

Η Αφροδίτη Βλάχου στη παρουσίαση της 12 κατάσειράς εκπομπής με θέμα το χώρο της ξένης μουσικής σκηνής. Η εκπομπή είναι στα πλαίσια της μουσικής βιβλιοθήκης του Young People. Η Αφροδίτη μας παρουσιάζει επιτυχίες από το χώρο της χορευτικής, ηλεκτρονικής μουσικής που ακούστηκαν μέσα στη χρονιά του 2015.

[vc_custom_heading text=”On Air Afroditi Vlaxou” font_container=”tag:h3|text_align:center” google_fonts=”font_family:Yeseva%20One%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”]
[vc_video link=”https://vimeo.com/141653776″]

Για την ολοκλήρωση της εκπομπής βοήθησαν: Η ομάδα μουσικής ενημέρωσης όπου μαζί με την ομάδα μουσικής βιβλιοθήκης επιλέγουν τα βίντεο και φτιάχνουν τα κείμενα, τέλος η ομάδα των τεχνικών (μοντάζ, κάμερες, μικρόφωνα).

[vc_gallery type=”image_grid” images=”2849,2850,2852,2853,2854,2855,2859,2846″ title=”GALLERY AFRODITI”]

Η εκπομπή που βλέπετε είναι στα πλαίσια της μουσικής βιβλιοθήκης του YoungPeople. Είναι μια προσπάθεια καταγραφής ενός μέρους, κυρίως της ξένης μουσικής σκηνής όπου μαζί με το ραδιόφωνό μας σας παρουσιάζουμε. Ελάτε και εσείς στη προσπάθειά συμμετέχοντας, περισσότερες πληροφορίες στο info@youngpeople.gr

Avatar
Ο τομέας της μουσικής ενημέρωσης και της τέχνης, είναι υπεύθυνη για όλο το σκηνικό της μουσικής. Προετοιμάζει τα αφιερώματα στη μουσική σκηνή, φιλτράρει όλες τις ειδήσεις των μουσικών γεγονότων. Παρακολουθεί και σας προτείνει όλα εκείνα τα Event που θα πρέπει να είστε παρόν, επίσης σας παρουσιάζει προσπάθειες νέων καλλιτεχνών, (βίντεο, δίσκους, singles), που θα θέλαμε να προσέξετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here