Η Αφροδίτη Βλάχου, Tv Show 14.

Η Αφροδίτη Βλάχου στην παρουσίαση της 14ης κατά σειράς εκπομπής με θέμα τη ξένη μουσική σκηνή. Η εκπομπή είναι στα πλαίσια της μουσικής βιβλιοθήκης του YoungPeople όπου μαζί με το ραδιόφωνο γίνεται μια προσπάθεια καταγραφής της μουσικής. Αυτή η εκπομπή αναφέρεται κυρίως σε επιτυχίες από τις χρονιές 2013 – 14.

[vc_custom_heading text=”On Air Afroditi Vlaxou” font_container=”tag:h3|text_align:center” google_fonts=”font_family:Yeseva%20One%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”]
[vc_video link=”https://vimeo.com/155235569″]

Για την ολοκλήρωση της εκπομπής της Αφροδίτης συμμετείχαν οι ομάδες της μουσικής ενημέρωσης και της μουσικής βιβλιοθήκης.

Η Εκπομπή που βλέπετε είναι στα πλαίσια της μουσικής βιβλιοθήκης του Young People, όπου μαζί με το ραδιόφωνο γίνεται προσπάθεια καταγραφής ενός μέρους της ξένης μουσικής. Ελάτε και εσείς στη προσπάθειά μας συμμετέχοντας στις ομάδες του ραδιοφώνου ή της Τηλεοπτικής παρουσίασης. Επικοινωνία μαζί μας στο e-mail: info@youngpeople.gr

Avatar
Ο τομέας της μουσικής ενημέρωσης και της τέχνης, είναι υπεύθυνη για όλο το σκηνικό της μουσικής. Προετοιμάζει τα αφιερώματα στη μουσική σκηνή, φιλτράρει όλες τις ειδήσεις των μουσικών γεγονότων. Παρακολουθεί και σας προτείνει όλα εκείνα τα Event που θα πρέπει να είστε παρόν, επίσης σας παρουσιάζει προσπάθειες νέων καλλιτεχνών, (βίντεο, δίσκους, singles), που θα θέλαμε να προσέξετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here