ΑρχικήΑρθρογραφίαΛέξειςΗ δύναμη, μεγάλη υπόθεση.

Η δύναμη, μεγάλη υπόθεση.

"Εάν δεν βρεις την δύναμη πως ν ‘ανοίξεις τα φτερά σου;"

Αρχική » Αρθρογραφία » Λέξεις » Η δύναμη, μεγάλη υπόθεση.

Μια δυνατότητα που μόνο να δημιουργεί μπορεί. Αρκεί να έχεις το κατάλληλο κίνητρο. Για ν ’αγγίξεις όσα είχες φανταστείς.  Στον  δρόμο που βαδίζεις εγώ, εσύ, και όλοι μας, θα συναντηθείς η θα έχεις συναντήσει.

Λογία τα οποία δεν οφείλονται να ακούγονται και πάνω απ’ όλα να διαχωρίζουν την δύναμη και τον άνθρωπο. Γιατί δεν μιλάμε για κάποια δεξιότητα, για κάποιο ταλέντο που κάπου θα υπερισχύει παραπάνω, και κάπου αλλού λιγότερο, η ίσως και καθόλου, γιατί όλοι δεν κάνουμε για όλα. Αυτό άλλωστε είναι και η μοναδικότητα του ανθρώπου να ξεχωρίζει, ο ένας απ’ τον άλλον.

Ο άνθρωπος και η δύναμη είναι ένα από την πρώτη στιγμή

Για να την γνωρίσεις είναι πώς θα την αντιληφθείς,  για να την χειριστείς είναι πώς θα την κρατήσεις σε ότι αντικρίζεις κι ‘ακούς , για να την αναγνωρίσεις και να την αισθάνεσαι πάντα, πρέπει να καταθέσεις στον ίδιο σου τον εαυτό κυρίως, τη θες και τη αποζητάς, να νιώσεις τα όρια σου, εκεί που αρχίζουν και τελειώνουν όλα. Αλλά τίποτα δεν σε αφήνει, εάν δεν το θες εσύ. Κι ‘όχι ότι είσαι μέχρι εκεί.

- They Told us Through Their Interviews

Το ζήτημα είναι να μάθουμε να νιώθουμε καλά με αυτό που είμαστε, γεμάτοι ατέλειες...

Μυριέλλα Κουρεντή

Ηθοποιός

Δεν μπορώ να διανοηθώ την ζωή μου χωρίς φαντασία, θα είναι πάντα η δύναμη και το στήριγμά μου...

Ιζαμπέλλα Φουλόπ

Ηθοποιός

- You Mey Also Like

- Read Interesting Site Topics The Most Popular Interview

H επιλεκτικότητα του θηλυκού γένους εξηγείται και επιστημονικά!

Σίγουρα όλοι μας κάποια στιγμή της ζωής μας έχουμε υπάρξει μάρτυρες ενός σκηνικού στο οποίο δύο «επίδοξοι μνηστήρες» διεκδικούν...

Μητέρα, μια λέξη χίλιες έννοιες.

Είναι ευρέως γνωστό πως μια μητέρα έχει πολλές ιδιότητες, γι’αυτό και χαρακτηρίζεται ως “η πιο δύσκολη δουλειά”. Η μέριμνα...