Σάββατο, Ιούλιος 20, 2019
  • Αρχική
  • Radio

Η Ελπίδα Κόκκοτα με τη MeXOXO και το πρόγραμμα Counting stars φέρνει το πιο διαδραστικό σεμινάριο για την επιχειρηματικότητα.

Πέμπτη στις 9 Μαϊου 2019 από τις 10:30 πμ έως τις 6:30 μμ στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου ΔΑΪΣ στο Μαρούσι.

Ένα σεμινάριο διαφορετικό από τα υπόλοιπα θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Πέμπτη στις 9 Μαϊου 2019 από τις 10:30 πμ έως τις 6:30 μμ στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου ΔΑΪΣ στο Μαρούσι. Στo “Be a #Girlboss” workshop θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε πολλά για την επιχειρηματικότητα αλλά και το σωστό τρόπο σκέψης για να πετύχετε τους στόχους σας.

Η Ελπίδα Κόκκοτα με τη MeXOXO και το πρόγραμμα Counting stars φέρνει το πιο διαδραστικό σεμινάριο για την επιχειρηματικότητα με την υποστήριξη του “The Coca Cola Foundation”. Δήλωσε δωρεάν συμμετοχή τώρα στο “Be a #Girlboss” workshop και δες την επιχειρηματική σου ιδέα να ανεβαίνει ψηλά!

Την ημέρα της εκδήλωσης θα έχετε τη δυνατότητα να βρεθείτε στον ίδιο χώρο με celebrities, οι οποίοι θα υποστηρίζουν με τη σειρά τους τον σημαντικό αυτό σκοπό, αναφορικά σε περσινή αντίστοιχη εκδήλωση είχε παραβρεθεί ο Λάκης Γαβαλάς, ο Γρηγόρης Αραναούτογλου, η Δέσποινα Καμπούρη, η Seniora Ellis, η Ραμόνα Βλαντή. Φέτος το σεμινάριο θα πλαισιώνουν ο Κωνσταντίνος Κίντζιος, η Ρούλα Ρέβη , η Μυρτώ Γαστεράτου , η Όλγα Καραβερβέρη , η Μυρτώ Κάζη , Βαγγέλης Χαμπηλομάτης , ο Περικλής Κονδυλάτος ,ο κύριος Πατούλης κ.α. ενώ θα κατοχυρώσετε μια θέση για το seminar «Dress for Success» του επιτυχημένου fashion designer Περικλή Κονδυλάτου στο οποίο θα μάθετε… “Τι στυλ πρέπει να υιοθετήσετε στις συνεντεύξεις για δουλειά και τι στα επαγγελματικά meeting σας, για να κάνετε τη διαφορά!”

Extra: Οι αγαπημένες Girlboss Ambassadors θα παραβρίσκονται στην εκδήλωση συμπληρώνοντας με το δικό τους μοναδικό τρόπο την MeXOXO team, τους σημαντικούς καλεσμένους – ομιλητές, για ένα σκοπό που μας αγγίζει όλους: την γυναικεία επιχειρηματικότητα!

Έλενα Κανελλοπούλουhttps://youngpeople.gr/
Η Έλενα Κανελλοπούλου είναι απόφοιτη του τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αμέσως μετά τις βασικές της σπουδές , η αγάπη της για μάθηση την οδήγησε στο να εξειδικευτεί πάνω στην Εργοφυσιολογία του Ανθρώπινου σώματος και στην αθλητική ψυχολογία στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Dual Athletes Career" για διακεκριμμενους αθλητες. Ταυτόχρονα εντάχθηκε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων" του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου όπου και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές με επιτυχία. Το καλοκαίρι του 2006 πήρε τη μεγάλη απόφαση να βγει από τα τετριμμένα και να ακολουθήσει τα όνειρά της. Τα όνειρα αυτά την οδήγησαν στο κέντρο του κόσμου, τη Νέα Υόρκη για να πιστοποιηθεί από τη μεγαλύτερη εταιρεία παγκοσμίως στο χώρο του Pilates, "Balanced Body". Στους τρεις μήνες διαμονής της ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της κοντά στους καλύτερους δασκάλους του κόσμου και την ενέπνευσαν ακόμα περισσότερο δινοντας της γνωσεις και εμπειριες ζωης. Γνωσεις και εμπειρίες που προσφέρει σε γνωστά γυμναστήρια της Πάτρας τόσο σε ομαδικά μαθήματα Pilates όσο και σε εξατομικευμένα τμήματα (personal-group personal). Ο αθλητισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της από τριών χρονών που ξεκίνησε το ταεκβοντό. Ο πρωταθλητισμός ακολούθησε ως φυσικό επακόλουθο και έφερε μαζί του πολλές συγκινήσεις και διακρίσεις. Οι σημαντικότερες εξ'αυτών ήταν το 2008 και το 2009 όπου εκπροσώπησε την Ελλάδα ως μέλος της εθνικής ομάδας ανδρων-γυναικων στο βαλκανικό πρωτάθλημα στη Ρουμανία και στους Μεσογειακους Αγωνες στο Μαροκο όπου κατέκτησε τις τρίτες θέσεις και τα χάλκινα μετάλλια. Η ενασχόληση της με τον αθλητισμό αλλα και η τύχη να γνωρίσει κουλτούρες απο πολλά μέρη του κόσμου χάρις αυτόν,την έχουν κάνει ένα ατομο με στόχους,δραστήρια,δυναμική,επίμονη. Η φιλανθρωπική δράση και ο εθελοντισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της καθώς πιστεύει πως μόνο με την ανθρωπιά και την ανιδιοτελή προσφορά μπορεί ο κόσμος να αλλάξει. Με το να είναι ανάδοχος παιδιού στην Action Aid παροτρύνει τους νέους να ακολουθήσουν το παράδειγμα της. Αγαπημένο της μότο '' Res non verba'' (Πράξεις και όχι λόγια).

Radio Young People.gr

Ακούστε Καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο, την καλύτερη ξένη μουσική...

Folow Us

3,178ΥποστηρικτέςΚάντε Like
180ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
403ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

The Message

"Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε; Πολέμα!..."

Κελαϊδίτη

"Να μη φοβούνται να εξερευνούν και να εκφράζουν τη σκιά τους"

Καραμίχος

"Να μην φοβάστε να ακολουθήσετε τα όνειρά σας, πιστέψτε σε αυτό που κάνετε και δώστε τα όλα"

Μύρωνας

Theme of the week

Η νυχτερινή διασκέδαση είναι μια από τις ανάγκες της σημερινής νεολαίας. Όλοι διαφόρων ηλικιών νιώθουμε...