Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2021
31 C
Athens
ΑρχικήΕμείςΑνακοινώσειςΗ ευχή μας για τα...

Η ευχή μας για τα Χριστούγεννα 2020.

"Η Ευχή από την ομάδα διαχείρισης του Young People.gr"

Σαν σήμερα γεννήθηκε η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Η πλάση πλημμύρισε φως και η ζωή απέκτησε νόημα και σκοπό. Το Young People.gr εύχεται η ελπίδα να είναι διάχυτη στη ζωή μας και το φως να μας οδηγεί στους στόχους μας και σε ένα Ανθρώπινο αύριο.

Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια πολλά!!!

Young People Team
Ο τομέας διαχείρισης, έκφρασης και υλοποίησης ιδεών, είναι η ομάδα που οργανώνει, προγραμματίζει, βάζει προτερεότητες και ελέγχει από την αρχή έως το τελευταίο στάδιο την δημοσίευση των άρθρων. Επεξεργάζεται και υλοποιεί όλες τις δικές σας ιδέες, και παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν παρεμβαίνοντας όπου χρειάζεται.

Follow us on social media

Διαβάστε το μήνυμα που μας στέλνουν όσοι έδωσαν συνέντευξη στο Young People.gr Καλλιτέχνες, ηθοποιοί, αθλητές, απλοί άνθρωποι μας δίνουν την ευκαιρία μέσα από το μήνυμά τους να δούμε τη ζωή πιο αισιόδοξα.

"Όταν θέλουμε μόνο ή κυρίως να είμαστε αρεστοί στους άλλους, χάνουμε την ακεραιότητά μας και τη δυνατότητα να συνδεθούμε πλήρως με το εν δυνάμει μας"

Καραμίχος

Ηθοποιός

"Το ζήτημα είναι να μάθουμε να νιώθουμε καλά με αυτό που είμαστε, γεμάτοι ατέλειες αλλά και με μια απίστευτη δύναμη να υλοποιούμε, αν πραγματικά το θελήσουμε..."

Μυριέλλα

Ηθοποιός

Σχετική Αρθρογραφία

Συνεντεύξεις | Αρθρογραφία | Τέχνες | Μουσική