Κυριακή, Απρίλιος 18, 2021
17.7 C
Athens
ΑρχικήΕμείςΑνακοινώσειςΚαλοκαίρι 2020, η ώρα των...

Καλοκαίρι 2020, η ώρα των διακοπών.

About Us

Meet Οur Τeam

Follow us

Follow us on social media

Write

Send your Article. Ask us for more information

Καλοκαίρι 2020, επιτέλους είναι εδώ!!! Μετά από μια βασανιστική σεζόν φτάσαμε σε μια από τις πιο όμορφες εποχές του χρόνου. ΚΑΙ από τις πιο όμορφες γιατί ζούμε στην Ελλάδα, οι λόγοι γνωστοί (θάλασσες, παραλίες, ηλιοβασιλέματα κ.α) λόγοι που πολλοί ζηλεύουν (Άγγλοι, Γερμανοί κ.α) γιαυτό και κάνουν τα πάντα για να έρθουν. Βλέπετε αυτή την χρονιά δεν περάσαμε και λίγα και ίσως από ότι φαίνεται έρχονται και άλλα. Έτσι αυτό το καλοκαίρι καλούμαστε να περάσουμε καλά (πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια) να ξεκουραστούμε, να γεμίσουμε ενέργεια για το Φθινόπωρο. Αφήστε τα όλα πίσω σας (σκέψεις, προβλήματα κ.α). Επιλέξτε την καλή σας παρέα!!! Από την ομάδα του Young People, Καλές, καλές, καλές διακοπές με πολλές, πολλές βουτιές, και κοντά σε πράγματα που θα σας κάνουν να νιώθετε καλά!!! Εμείς θα τα ξαναπούμε με καινούργια θεματολογία και καινούργιες εκπομπές αρχές Σεπτεμβρίου 2020, Ευχαριστούμε όλους εσάς για την στήριξή σας!!!!

Διαβάστε και αυτό

  • Υ.γ1 Όλο το διάστημα των διακοπών στο σίτε θα εμφανίζονται τα καλύτερα θέματα της σεζόν που ολοκληρώθηκε.
  • Υ.γ2 Επίσης παράλληλα θα γίνουν και κάποιες αναβαθμίσεις στην εικόνα του site (αυτό μπορεί να προκαλεί κάποια προβλήματα κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες).
  • Υ.γ3 Η ομάδα επικοινωνίας θα βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα για τα δικά σας μηνύματα, ερωτήσεις, συμβουλές κ.α
Avatar
Young People Team
Ο τομέας διαχείρισης, έκφρασης και υλοποίησης ιδεών, είναι η ομάδα που οργανώνει, προγραμματίζει, βάζει προτερεότητες και ελέγχει από την αρχή έως το τελευταίο στάδιο την δημοσίευση των άρθρων. Επεξεργάζεται και υλοποιεί όλες τις δικές σας ιδέες, και παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν παρεμβαίνοντας όπου χρειάζεται.

Follow us on social media

Message

"Όταν θέλουμε μόνο ή κυρίως να είμαστε αρεστοί στους άλλους, χάνουμε την ακεραιότητά μας και τη δυνατότητα να συνδεθούμε πλήρως με το εν δυνάμει μας"

Καραμίχος

Ηθοποιός

"Το ζήτημα είναι να μάθουμε να νιώθουμε καλά με αυτό που είμαστε, γεμάτοι ατέλειες αλλά και με μια απίστευτη δύναμη να υλοποιούμε, αν πραγματικά το θελήσουμε..."

Μυριέλλα

Ηθοποιός

Σχετική Αρθρογραφία

Συνεντεύξεις | Αρθρογραφία | Τέχνες | Μουσική