Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021
9.3 C
Athens
Αρχική Συνεντεύξεις People Κωνσταντίνος Μαλιάτσης, "Βλέπω τον έναν...

Κωνσταντίνος Μαλιάτσης, “Βλέπω τον έναν που δε γελάει και προσπαθώ περισσότερο”.

"Έχει το δικό του κανάλι στο youtube, το maliatsistube, όπου υπάρχουν τα video με την εκπομπή του, ο Κωνσταντίνος Μαλιάτσης, είναι ένας από τους πιο αγαπητούς κωμικούς"

About Us

Meet Οur Τeam

Follow us

Follow us on social media

Write

Send your Article. Ask us for more information

Ο Κωνσταντίνος Μαλιάτσης, είναι ένας από τους πιο αγαπητούς κωμικούς στο κοινό. Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ξεκίνησε να ασχολείται με το συγκεκριμένο χώρο, μέσα από το γεγονός ότι ήταν πάντα η ψυχή της παρέας. Πλέον έχει ένα δικό του κανάλι στο youtube, το maliatsistube, όπου υπάρχουν τα video με την εκπομπή του, ενώ παρουσιάζει ακόμα 2 εκπομπές στο comedy lab. Tomaliatsis, cooking είναι από τις πιο αγαπημένες στο κοινό εκπομπές. Έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρίες κάνοντας τη διαφήμιση για αυτές όπως, το e-food, το kit-kat κ.α. 

Διαβάστε τη συνέντευξη του Μαλιάτση στην Ιωάννα για το YoungPeople.

Μίλησε μας για τον Κωνσταντίνο.

Απλός, ήρεμος, χαμογελαστός. Αυτά τώρα, τα άλλα νομίζω θα τα πουν αυτοί που με ξέρουν. Μην νομίζεις ότι μου δίνω και πολύ σημασία, τα τυπικά, σε δουλειά να βρισκόμαστε!

Ο Κωνσταντίνος Μαλιάτσης, είναι ένας από τους πιο αγαπητούς κωμικούς στο κοινό

Συμπλήρωσε τη φράση… Ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι…., εγώ πιστεύω ότι είμαι….

Ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι, δεν ξέρω πραγματικά. Σημασία για εμένα έχει πως είναι εκεί να με στηρίξει και εγώ πιστεύω πως είμαι έτοιμος ανά πάσα ώρα και στιγμή να τον κάνω να περάσει καλά και να γελάσει!

Πότε ξεκίνησε να υπάρχει το Stand Up Comedy; Ήταν από την αρχή αγαπητό ή χρειάστηκε χρόνια για να γίνει αποδεκτό λόγω της διαφορετικότητας του από τα άλλα είδη;

Υπάρχει αρκετά χρόνια στην Ελλάδα, λέγετε Αριστοφάνης για την ακρίβεια. Μην νομίζεις ότι απέχει πολύ από το σημερινό κωμικό μονόλογο. Στην Ελλάδα υπήρξε δυνατή παρουσία από τα 80s και συνεχίζει μέχρι σήμερα σε μεγάλη, και ευτυχώς σε ανοδική πορεία. Ο κόσμος θέλει και έχει ανάγκη να γελάσει.

Ποια είναι η βασική διαφορά από το να προσπαθείς να γράφεις αστεία, με το να αναπτύσσεις υλικό για μια stand-up comedy;

Έχει να κάνει πλέον με το είδος κωμωδίας και το που θα ειπωθεί. Εννοώ ηλικιακό κοινό etc. Και πάντα μην ξεχνάμε, πως στα βίντεο υπάρχει και το στοιχείο του μοντάζ που μας κάνει τη ζωή εύκολη, κάτι που στην σκηνή δεν υπάρχει!

Ποιος ήταν ο λόγος ασχολίας σου με το συγκεκριμένο είδος;

Πάντα ήμουν ας πούμε η ψυχή της παρέας και ο «αστείος», και είπα να το κάνω επάγγελμα.

Το να κάνεις τους θεατές να γελάνε είναι έμφυτο χάρισμα ή θεωρείς ότι με σκληρή δουλειά μπορεί κάποιος να τα καταφέρει;

Δεν ξέρω πραγματικά. Δεν είναι τόσο το χιούμορ σαν ταλέντο, αλλά το να το θέλει και ο άνθρωπος, να θέλει δηλαδή να εκθέσει τον εαυτό του σε τόσο κόσμο και να προσπαθεί συνέχεια να τους κάνει να γελάνε. Οπότε σίγουρα σκληρή δουλειά και θέληση.

Υπάρχουν συγκεκριμένα θέματα που αποτελούν έμπνευση για εσένα;

Η καθημερινότητα, η ζωή, οι σχέσεις. Τα πάντα, εκτός από τη πολιτική.

Έχει το δικό του κανάλι στο youtube, το maliatsistube, όπου υπάρχουν τα video με την εκπομπή του, ενώ παρουσιάζει ακόμα 2 εκπομπές στο comedy lab

Υπάρχει κάποιος από το εξωτερικό που θαυμάζεις και θα ήθελες να ακολουθήσεις τη πορεία του;

Πάρα πολλοί κωμικοί. Είναι φοβεροί και απολαυστικοί να τους βλέπεις για ώρες, αλλά την πορεία τους σίγουρα δεν θα μπορούσα να την ακολουθήσω, γιατί πάντα εργάζεσαι στα δεδομένα της χώρας σου και της περιόδου που περνάς. Μακάρι να ήταν η κωμωδία στην Ελλάδα στα ίδια πλαίσια με εκείνα της Αμερικής ή της Αγγλίας.

Αυτό που θυμάται πιο έντονα ένας κωμικός είναι οι στιγμές επιτυχίας του πάνω στη σκηνή ή οι στιγμές που δεν πήγαν τα πράγματα όπως ακριβώς θα ήθελε;

Το δεύτερο σίγουρα. Όσο και να γελάει το κοινό, πάντα ο κωμικός από τη σκηνή θα βλέπει αυτόν τον ένα που δεν γέλασε και θα προσπαθεί πιο πολύ.

Γνωρίζουμε ότι, εκτός από τις παραστάσεις σου ασχολείσαι και με το διαδίκτυο, κάνοντας video στο youtube, τα οποία έχουν ιδιαίτερα υψηλή απήχηση στο κοινό. Μίλησε μας για αυτό…

Το youtube για εμένα ήρθε μετά τις παραστάσεις και ο κόσμος σταδιακά με στήριζε ακόμα πιο πολύ και συνεχίζει να το κάνει καθημερινά και σε κάθε μου βίντεο. Πλέον με το κανάλι μου maliatsistube είμαστε πάνω από 100 χιλιάδες συνδρομητές και στο comedy lab, που είναι ακόμα 2 εκπομπές μου, πάνω από 400 χιλιάδες. Είναι κάτι απίστευτα αποδοτικό και κάτι που σίγουρα θα συνεχίσω να κάνω και στο μέλλον.

Ποια είναι τα σχέδιά σου για το μέλλον; Ετοιμάζεις κάτι διαφορετικό;

Πάρα πολλά πράγματα και στο ίντερνετ και σε άλλα μέσα , αλλά δεν θα τα σποηλάρω εδώ γιατί, όπως ξέρουν και οι φάνς μου, ποτέ δεν σποηλάρω τα καινούρια μου projects. Είναι θέμα αρχής! Απλά να πώ, πως τον καιρό αυτό γράφω ασταμάτητα για όλα αυτά τα projects και να περιμένουν φοβερά πράγματα. Τους το υπόσχομαι!

Βίντεο Κωνσταντίνου Μαλιάτση

Σημείωση: Για την ολοκλήρωση της συνέντευξης του Κωνσταντίνου Μαλιάτση στο Young People συνεργάστηκαν, οι ομάδες της έκφρασης και υλοποίησης και η ομάδα συνεντεύξεων. Υπεύθυνη Συνέντευξης, Ιωάννα Καριώρη.

Avatar
Ιωάννα Καριώρηhttps://youngpeople.gr/
Η Ιωάννα, ο σχεδιασμός της κάθε κίνησής της δείχνει άνθρωπο που προσέχει τα βήματά της στο δικό της μονοπάτι της ζωής. Γνωρίζει καλά τι ζητάει από τη ζωή και με κάθε τρόπο προσπαθεί να εκπληρώσει τα όνειρά της, τις προσδοκίες και τους στόχους της. Είναι απόφοιτη της σχολής Cosmetology And Aesthetics.

Follow us on social media

Message

"Όταν θέλουμε μόνο ή κυρίως να είμαστε αρεστοί στους άλλους, χάνουμε την ακεραιότητά μας και τη δυνατότητα να συνδεθούμε πλήρως με το εν δυνάμει μας"

Καραμίχος

Ηθοποιός

"Το ζήτημα είναι να μάθουμε να νιώθουμε καλά με αυτό που είμαστε, γεμάτοι ατέλειες αλλά και με μια απίστευτη δύναμη να υλοποιούμε, αν πραγματικά το θελήσουμε..."

Μυριέλλα

Ηθοποιός

Σχετική Αρθρογραφία

Συνεντεύξεις | Αρθρογραφία | Τέχνες | Μουσική