• Αρχική
 • Radio
More
  Τετάρτη, Οκτώβριος 16, 2019

  Ολοκληρώνεται η αναβάθμιση του Young People.gr

  "Ολοκληρώνεται σιγά σιγά η αναβάθμιση του site για την νέα σεζόν 2019 - 20. Ταχύτητα, ασφάλεια, εικόνα, οργάνωση είναι τα βασικά στοιχεία της Αναβάθμισης"

  Η αναβάθμιση του site συνεχίζεται,,, υπολογίζουμε πως θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2019 (οι τεχνικοί μας φτάνουν στο τέλος – Βλέπε φώτο – Ελπίζουμε να μην τα γκρεμίσουν όλα). Οι αλλαγές – διορθώσεις που θα γίνονται δεν θα επηρεάζουν την θεματολογία η την εικόνα του site, οι επισκέπτες θα μπορούν να διαβάζουν κανονικά τα άρθρα μας. Σας ενημερώνουμε πως, έως αυτή τη στιγμή έχει ολοκληρωθεί το 70% των αλλαγών. Κύριο χαρακτηριστικό των αλλαγών είναι  η “εικόνα” του Young People. Όμως υπάρχουν και άλλα βασικά στοιχεία όπως η ταχύτητα, η ασφάλεια Κ.α τεχνικά ζητήματα όπου η ομάδα προγραμματιστών κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις – αλλαγές για την σωστή λειτουργία την νέα σεζόν. Παράλληλα οργανώνεται η θεματολογία μας και ο συντονισμός των αρθρογράφων μας αλλά και όσων θα ήθελαν να γράψουν την άποψή τους δημοσιεύοντας το άρθρο τους στο Young People.gr Επίσης οργανώνεται και το νέο πρόγραμμα του ραδιοφώνου μας όπου υπολογίζουμε να αρχίσουν οι εκπομπές τέλη Σεπτεμβρίου 2019.

  Ευχαριστούμε για την Κατανόηση – Από την ομάδα Επικοινωνίας Young People.gr

  Young People Team
  Ο τομέας διαχείρισης, έκφρασης και υλοποίησης ιδεών, είναι η ομάδα που οργανώνει, προγραμματίζει, βάζει προτερεότητες και ελέγχει από την αρχή έως το τελευταίο στάδιο την δημοσίευση των άρθρων. Επεξεργάζεται και υλοποιεί όλες τις δικές σας ιδέες, και παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν παρεμβαίνοντας όπου χρειάζεται.

  Radio Young People.gr

  Ακούστε Καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο, την καλύτερη ξένη μουσική...

  Folow Us

  3,171ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  161ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  403ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

  The Message

  "Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε; Πολέμα!..."

  Κελαϊδίτη

  "Να μη φοβούνται να εξερευνούν και να εκφράζουν τη σκιά τους"

  Καραμίχος

  "Να μην φοβάστε να ακολουθήσετε τα όνειρά σας..."

  Μύρωνας

  Theme of the week

  Η ομάδα του Young People.gr σας καλεί να γράψετε το δικό σας άρθρο, ή...

  Χορηγός Επικοινωνίας

  Το Young People.gr είναι ένας από τους χορηγούς επικοινωνίας για τον Πολυχώρο Vault και...

  Σχετικά ΆρθραΜια Ματιά
  Ενδιαφέρον Θεματολογία