ΑρχικήΤέχνεςΣινεμά"Ο Άνθρωπος του Θεού" Βιογραφική, δραματική ταινία.

“Ο Άνθρωπος του Θεού” Βιογραφική, δραματική ταινία.

"Ένας ιερωμένος που εκδιώχθηκε με δόλιους τρόπους από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου για να φτάσει στην Ελλάδα όπου και τελικώς μαρτύρησε"

Η ζωή του Αγίου Νεκτάριου στους κινηματογράφους ή η αληθινή ιστορία του Αναστάσιου Κεφαλά. Ένας ιερωμένος που εκδιώχθηκε με δόλιους τρόπους από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου για να φτάσει στην Ελλάδα όπου και τελικώς μαρτύρησε. Ο Θεός όμως είχε άλλα σχέδια γι’ αυτόν. Ανακηρύχθηκε ένας από τους μεγαλύτερους νεότερους Αγίους της ορθόδοξης εκκλησίας.

Μια βιογραφική, δραματική ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία της Γέλενα Πόποβιτς από τη Σερβία με πρωταγωνιστή τον γνωστό μας Άρη Σερβετάλη. Μια πλειάδα από γνωστούς ηθοποιούς όπως: Αλεξάντερ Πετρόφ, Μίκι Ρουρκ, Χρήστος Λούλης, Τόνια Σωτηροπούλου, Νικήτας Τσακίρογλου, Καριοφυλλιά Καραμπέτη κ.α στελέχωσαν τον Σερβετάλη.

Ένα ακόμα αξιοσημείωτο είναι πως παρά τις κακές κριτικές ο κόσμος δείχνει πως του άρεσε η ταινία αφού κάνει ρεκόρ εισιτηρίων από τις 26 Αυγούστου που παίζεται στους ελληνικούς κινηματογράφους. Να σημειώσουμε πως ήδη στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου Μόσχας απέσπασε το βραβείο του κοινού. Η ταινία γυρίστηκε στα μέρη όπου έζησε ο Άγιος Νεκτάριος και φυσικά στην Αίγινα όπου εκεί βρίσκεται ένα από τα πιο φημισμένα μοναστήρια που ίδρυσε. Να σημειώσουμε πως η ταινία είναι αγγλόφωνη.

Ταυτότητα Ταινίας:

  • Ηθοποιοί: Άρης Σερβετάλης, Αλεξάντερ Πετρόφ, Μίκι Ρουρκ, Χρήστος Λούλης, Τόνια Σωτηροπούλου, Νικήτας Τσακίρογλου, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Μιχάλης Οικονόμου κ.α
  • Σενάριο: Γέλενα Πόποβιτς
  • Σκηνοθεσία: Γέλενα Πόποβιτς
  • Φωτογραφία: Παναγιώτης Βασιλάκης
  • Μουσική: Ζμπίγκνιεφ Πράισνερ
  • Μοντάζ: Λάμπης Χαραλαμπίδης
  • Έτος: 2021
  • Διάρκεια: 109 λεπτά
  • Διανομή: Feelgood Entertainment

Τρέιλερ ταινίας

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ - TV Spot

Περίληψη

Μια βιογραφική, δραματική ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία της Γέλενα Πόποβιτς με πρωταγωνιστή τον γνωστό μας Άρη Σερβετάλη.

- Ετικέτες & Κοινοποίηση

- Σχετική Αρθρογραφία

“Φαντάσματα της Επανάστασης” μια ταινία του Θάνου Αναστόπουλου.

Τα «Φαντάσματα της Επανάστασης» είναι μια ταινία για όσα...

“Belfast” μια βαθιά βιωματική δραματική ταινία.

Μια ταινία που προσπαθεί να μας περάσει σε μια...

Γιάλντα, η νύχτα της συγχώρεσης.

Ένα συγκλονιστικό κοινωνικό - δικαστικό δράμα από το Ιράν,...

Όταν ο Μάρλον Μπράντο αρνήθηκε το χρυσό αγαλματίδιο.

Τα Όσκαρ, είναι τα χρυσά αγαλματίδια που απονέμονται κάθε...

- Read Interesting Site Topics The Most Popular Interview

Ποιοι κάνουν Bullying στα σχολεία;

Όλο και συχνότερα ακούμε τον όρο "bullying" και όχι αδίκως καθώς τα τελευταία χρόνια παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στην Ελλάδα. Όμως λίγοι...

Ο Χουλιγκανισμός στην Ελλάδα.

Ως χουλιγκανισμός αναφέρεται η ανάρμοστη και βίαιη συμπεριφορά οπαδών αθλητικών...

Οι δικοί μας σούπερ ήρωες κρατούσαν κιμωλία.

Θυμίσου εσύ, ναι εσύ, που διαβάζεις αυτό το άρθρο...

About Us

- New Post & Article Archive

Μια βιογραφική, δραματική ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία της Γέλενα Πόποβιτς με πρωταγωνιστή τον γνωστό μας Άρη Σερβετάλη."Ο Άνθρωπος του Θεού" Βιογραφική, δραματική ταινία.