ΑρχικήΤέχνεςΣινεμά"Ο Άνθρωπος του Θεού" Βιογραφική, δραματική ταινία.

“Ο Άνθρωπος του Θεού” Βιογραφική, δραματική ταινία.

"Ένας ιερωμένος που εκδιώχθηκε με δόλιους τρόπους από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου για να φτάσει στην Ελλάδα όπου και τελικώς μαρτύρησε"

Η ζωή του Αγίου Νεκτάριου στους κινηματογράφους ή η αληθινή ιστορία του Αναστάσιου Κεφαλά. Ένας ιερωμένος που εκδιώχθηκε με δόλιους τρόπους από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου για να φτάσει στην Ελλάδα όπου και τελικώς μαρτύρησε. Ο Θεός όμως είχε άλλα σχέδια γι’ αυτόν. Ανακηρύχθηκε ένας από τους μεγαλύτερους νεότερους Αγίους της ορθόδοξης εκκλησίας.

Μια βιογραφική, δραματική ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία της Γέλενα Πόποβιτς από τη Σερβία με πρωταγωνιστή τον γνωστό μας Άρη Σερβετάλη. Μια πλειάδα από γνωστούς ηθοποιούς όπως: Αλεξάντερ Πετρόφ, Μίκι Ρουρκ, Χρήστος Λούλης, Τόνια Σωτηροπούλου, Νικήτας Τσακίρογλου, Καριοφυλλιά Καραμπέτη κ.α στελέχωσαν τον Σερβετάλη.

Ένα ακόμα αξιοσημείωτο είναι πως παρά τις κακές κριτικές ο κόσμος δείχνει πως του άρεσε η ταινία αφού κάνει ρεκόρ εισιτηρίων από τις 26 Αυγούστου που παίζεται στους ελληνικούς κινηματογράφους. Να σημειώσουμε πως ήδη στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου Μόσχας απέσπασε το βραβείο του κοινού. Η ταινία γυρίστηκε στα μέρη όπου έζησε ο Άγιος Νεκτάριος και φυσικά στην Αίγινα όπου εκεί βρίσκεται ένα από τα πιο φημισμένα μοναστήρια που ίδρυσε. Να σημειώσουμε πως η ταινία είναι αγγλόφωνη.

Ταυτότητα Ταινίας:

  • Ηθοποιοί: Άρης Σερβετάλης, Αλεξάντερ Πετρόφ, Μίκι Ρουρκ, Χρήστος Λούλης, Τόνια Σωτηροπούλου, Νικήτας Τσακίρογλου, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Μιχάλης Οικονόμου κ.α
  • Σενάριο: Γέλενα Πόποβιτς
  • Σκηνοθεσία: Γέλενα Πόποβιτς
  • Φωτογραφία: Παναγιώτης Βασιλάκης
  • Μουσική: Ζμπίγκνιεφ Πράισνερ
  • Μοντάζ: Λάμπης Χαραλαμπίδης
  • Έτος: 2021
  • Διάρκεια: 109 λεπτά
  • Διανομή: Feelgood Entertainment

Τρέιλερ ταινίας

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ - TV Spot

Περίληψη

Μια βιογραφική, δραματική ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία της Γέλενα Πόποβιτς με πρωταγωνιστή τον γνωστό μας Άρη Σερβετάλη.

- They Told us Through Their Interviews

Να μη φοβούνται να εξερευνούν και να εκφράζουν τη σκιά τους. Όταν θέλουμε μόνο ή κυρίως να είμαστε αρεστοί στους άλλους, χάνουμε την ακεραιότητά μας και τη δυνατότητα...

Γιώργος Καραμίχος

Ηθοποιός

Δεν μπορώ να διανοηθώ την ζωή μου χωρίς φαντασία, θα είναι πάντα η δύναμη και το στήριγμά μου...

Ιζαμπέλλα Φουλόπ

Ηθοποιός

- You Mey Also Like

- Read Interesting Site Topics The Most Popular Interview

Κατίνα Παξινού, βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, & τραγωδός παγκοσμίου βεληνεκούς.

Η Κατίνα Παξινού (Κωνσταντοπούλου), γεννήθηκες στις 15 Δεκεμβρίου 1900 στο Πειραιά. Από μικρή έδειξε τον ζωηρό της χαρακτήρα με αποτέλεσμα...

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η ελληνική Rock φωνή.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Rock έντεχνη φωνή της Ελληνικής μουσικής σκηνής, των τελευταίων τουλάχιστον 30 και χρόνων. Ένας έφηβος,...

- New Post & Article Archive

Μια βιογραφική, δραματική ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία της Γέλενα Πόποβιτς με πρωταγωνιστή τον γνωστό μας Άρη Σερβετάλη."Ο Άνθρωπος του Θεού" Βιογραφική, δραματική ταινία.