ΑρχικήΤέχνεςΣινεμά"Ο Άνθρωπος του Θεού" Βιογραφική, δραματική ταινία.

“Ο Άνθρωπος του Θεού” Βιογραφική, δραματική ταινία.

"Ένας ιερωμένος που εκδιώχθηκε με δόλιους τρόπους από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου για να φτάσει στην Ελλάδα όπου και τελικώς μαρτύρησε"

Η ζωή του Αγίου Νεκτάριου στους κινηματογράφους ή η αληθινή ιστορία του Αναστάσιου Κεφαλά. Ένας ιερωμένος που εκδιώχθηκε με δόλιους τρόπους από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου για να φτάσει στην Ελλάδα όπου και τελικώς μαρτύρησε. Ο Θεός όμως είχε άλλα σχέδια γι’ αυτόν. Ανακηρύχθηκε ένας από τους μεγαλύτερους νεότερους Αγίους της ορθόδοξης εκκλησίας.

Μια βιογραφική, δραματική ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία της Γέλενα Πόποβιτς από τη Σερβία με πρωταγωνιστή τον γνωστό μας Άρη Σερβετάλη. Μια πλειάδα από γνωστούς ηθοποιούς όπως: Αλεξάντερ Πετρόφ, Μίκι Ρουρκ, Χρήστος Λούλης, Τόνια Σωτηροπούλου, Νικήτας Τσακίρογλου, Καριοφυλλιά Καραμπέτη κ.α στελέχωσαν τον Σερβετάλη.

Ένα ακόμα αξιοσημείωτο είναι πως παρά τις κακές κριτικές ο κόσμος δείχνει πως του άρεσε η ταινία αφού κάνει ρεκόρ εισιτηρίων από τις 26 Αυγούστου που παίζεται στους ελληνικούς κινηματογράφους. Να σημειώσουμε πως ήδη στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου Μόσχας απέσπασε το βραβείο του κοινού. Η ταινία γυρίστηκε στα μέρη όπου έζησε ο Άγιος Νεκτάριος και φυσικά στην Αίγινα όπου εκεί βρίσκεται ένα από τα πιο φημισμένα μοναστήρια που ίδρυσε. Να σημειώσουμε πως η ταινία είναι αγγλόφωνη.

Ταυτότητα Ταινίας:

  • Ηθοποιοί: Άρης Σερβετάλης, Αλεξάντερ Πετρόφ, Μίκι Ρουρκ, Χρήστος Λούλης, Τόνια Σωτηροπούλου, Νικήτας Τσακίρογλου, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Μιχάλης Οικονόμου κ.α
  • Σενάριο: Γέλενα Πόποβιτς
  • Σκηνοθεσία: Γέλενα Πόποβιτς
  • Φωτογραφία: Παναγιώτης Βασιλάκης
  • Μουσική: Ζμπίγκνιεφ Πράισνερ
  • Μοντάζ: Λάμπης Χαραλαμπίδης
  • Έτος: 2021
  • Διάρκεια: 109 λεπτά
  • Διανομή: Feelgood Entertainment

Τρέιλερ ταινίας

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ - TV Spot

Περίληψη

Μια βιογραφική, δραματική ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία της Γέλενα Πόποβιτς με πρωταγωνιστή τον γνωστό μας Άρη Σερβετάλη.

Το ζήτημα είναι να μάθουμε να νιώθουμε καλά με αυτό που είμαστε, γεμάτοι ατέλειες...

Μυριέλλα Κουρεντή

Ηθοποιός

Δεν μπορώ να διανοηθώ την ζωή μου χωρίς φαντασία, θα είναι πάντα η δύναμη και το στήριγμά μου...

Ιζαμπέλλα Φουλόπ

Ηθοποιός

Related Articles

Read Interesting Site Topics The Most Popular Interview

Τραύματα βαθιά και ανομολόγητα.

Η κακοποίηση και η βία, δεν είναι μόδα της εποχής. Δεν έχουν φύλο, ηλικία, μήτε χρώμα. Δεν έχουν σωστό...

Giannis Antetokounmpo, MVP Made In Sepolia.

Σίγουρα αυτό δεν είναι το πρώτο άρθρο που συναντάει κανείς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ούτε και το τελευταίο βέβαια...

“40 + βγαίνω” με τον Θανάση Αλευρα στο VOX.

Ύστερα από τις πρόσφατες επιτυχημένες εμφανίσεις του στην "Ταράτσα του Φοίβου" και στην επιθεώρηση "Τι ζούμε ρε;" στο Θέατρο Άλσος,...

Γιάννης Γρόσης: “Η μουσική μιας κοινωνίας είναι και ο καθρέφτης της”

Ο Γιάννης Γρόσης αποτελεί έναν ανερχόμενο, λαϊκό καλλιτέχνη, ο οποίος μας συστήθηκε μέσα από το τηλεοπτικό μουσικό παιχνίδι "X...

Daphne Lawrence. Το νέο της βίντεο κλιπ “Σιγουριά”

Η Daphne είναι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τα κορυφαία hits «Αμαρτίες» & «Λίγο Λίγο» της Αναστασίας (σε συνεργασία με τον Γιώργο Καλογεράκο), αλλά και αυτή η εντυπωσιακή...
Μια βιογραφική, δραματική ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία της Γέλενα Πόποβιτς με πρωταγωνιστή τον γνωστό μας Άρη Σερβετάλη."Ο Άνθρωπος του Θεού" Βιογραφική, δραματική ταινία.