Ο Βασίλης Σκουτέρης στο Young People.

Ο Βασίλης Σκουτέρης, ότι αφορά τα λογιστικά του Young People αλλά και πολλές συμβουλές ως προς τα οικονομικά δρώμενα του ιστότοπου. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει αναλάβει σχεδόν περί φορολογίας όλα τα μέλη της ομάδας. Οι γνώσεις του πολλές αφού έχοντας την ειδίκευση, Business Management and Accounting. Ο Βασίλης είναι κοντά στην προσπάθεια του youngpeople από την αρχή, είναι και αυτός από την πρώτη ομάδα όπου δημιουργήθηκαν τα θεμέλια για να φτάσουμε εδώ που είμαστε.

Οπότε οποιαδήποτε πληροφορία, συμβουλή μην διστάσετε να του την ζητήσετε από το προσωπικό του e-mail: vskouteris@aol.gr ή επισκεφτείται το site για να Περιηγήθητε επιλέγοντας από το μενού στα αριστερά την κατηγορία που σας ενδιαφέρει, για να ενημερωθείτε για ότι πιο πρόσφατο, στο συνεχώς μεταβαλλόμενο φορολογικό τοπίο http://skouteris.weebly.com/ 

[vc_gallery type=”image_grid” images=”6529,6530,6531,6532″ title=”GALLERY ΒΑΣΙΛΗΣ”]

Σημείωση: Τα προφίλ όλων των φίλων του Young People, προσαρμόζονται και ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά περίπτωση.

Avatar
Ο τομέας διαχείρισης, έκφρασης και υλοποίησης ιδεών, είναι η ομάδα που οργανώνει, προγραμματίζει, βάζει προτερεότητες και ελέγχει από την αρχή έως το τελευταίο στάδιο την δημοσίευση των άρθρων. Επεξεργάζεται και υλοποιεί όλες τις δικές σας ιδέες, και παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν παρεμβαίνοντας όπου χρειάζεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here