Ο Γιώργος Μπαχάρης, Tv Show 15.

Ο Γιώργος Μπαχάρης στη παρουσίαση της 15 κατά σειράς εκπομπής με θέμα το χώρο της ξένης μουσικής σκηνής. Η εκπομπή είναι στα πλαίσια της μουσικής βιβλιοθήκης του YoungPeople όπου μαζί με το ραδιόφωνο γίνεται προσπάθεια καταγραφής ενός μέρους της μουσικής. Σε αυτή την εκπομπή θα δείτε επιτυχίες κυρίως από τη χρονιά του 2015. Να σημειώσουμε πως αυτή είναι η δεύτερη εκπομπή του Γιώργου και μέχρι στιγμής έχει πάνω από 120 χιλιάδες προβολές.

[vc_custom_heading text=”On Air Giorgos Mpaxaris” font_container=”tag:h3|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”]
[vc_video link=”https://vimeo.com/157704176″]

Για την ολοκλήρωση της εκπομπής του Γιώργου, συμμετείχαν οι ομάδες της μουσικής ενημέρωσης, της μουσικής βιβλιοθήκης (επιλογή βίντεο, κείμενα) και η ομάδα των τεχνικών (μοντάζ, κάμερες, μικρόφωνα).

[vc_gallery type=”image_grid” images=”4224,4225,4227,4289″]

Σημείωση: Η Εκπομπή που βλέπετε είναι στα πλαίσια της μουσικής βιβλιοθήκης του YoungPeople. Όπου μαζί με το ραδιόφωνο είναι η προσπάθεια καταγραφής ενός μέρους της ξένης μουσικής. Ελάτε και εσείς στη προσπάθειά μας συμμετέχοντας, σε κάποιες από τις ομάδες ή στο ραδιόφωνο, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, στο e-mail: info@youngpeople.gr η συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας παρακάτω.

Avatar
Ο τομέας της μουσικής ενημέρωσης και της τέχνης, είναι υπεύθυνη για όλο το σκηνικό της μουσικής. Προετοιμάζει τα αφιερώματα στη μουσική σκηνή, φιλτράρει όλες τις ειδήσεις των μουσικών γεγονότων. Παρακολουθεί και σας προτείνει όλα εκείνα τα Event που θα πρέπει να είστε παρόν, επίσης σας παρουσιάζει προσπάθειες νέων καλλιτεχνών, (βίντεο, δίσκους, singles), που θα θέλαμε να προσέξετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here