Ο Θάνος στο Young People.

0

Ο Θάνος, ο περί των προτάσεων και συμβουλών της προώθησης του Young People. Ήπιων τόνων με σαφή τεκμηριωμένη άποψη για τη ζωή των νέων ανθρώπων σήμερα, αλλά και για όλα αυτά που θα συναντήσουμε όλοι μας το επόμενο χρονικό διάστημα. Και μιλάμε για τις δυσκολίες, αλλά και τα προβλήματα που έχουμε ήδη φορτωθεί.

Χαρισματικός, εκπέμπει θετική ενέργεια, δημιουργικός (το γνωρίζουν άλλωστε όσοι είναι δίπλα του). Γεννήθηκε σε μια από τις πιο ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας, το Ναύπλιο (η πρώτη πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους). Ζει στην Αθήνα και τρέχει ασταμάτητα όπως όλοι μας. Λογικό είναι να αναπολεί την ξεγνοιασιά και την ηρεμία του Ναυπλίου.

Είναι από τα άτομα εκείνα που χρειάζονται στις παρέες, για να τους δίνουν χρώμα αισιοδοξίας και να τους ωθούν με την θετική ενέργεια, όσο πιο ψηλά θα μπορούν να φτάσουν. Έτσι δεν θα μπορούσε να είναι απών και από τη δική μας παρέα. Είναι στην ομάδα δημιουργίας και έκφρασης του site, στην ομάδα προώθησης της προσπάθεια μας, και που και που γράφει κάποιο άρθρο.

[vc_btn title=”Πατήστε για να Διαβάστε τα Άρθρα του Θάνου” color=”warning” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-newspaper-o” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fyoungpeople.gr%2Fprofile%2Fthanos%2F|||”]

Σημείωση: Τα προφίλ όλων των φίλων – συντακτών του Young People προσαρμόζονται και ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά περίπτωση… Συνεχίζεται…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ