Ο Χάρης στο Young People.

0
60

[dropcap type=”2″]Ο[/dropcap] Χάρης, ένας ακόμα φίλος με ενεργή συμμετοχή, φοιτητής στο τμήμα μηχανικών πληροφορικής στη Πάτρα. Οπότε πρόβλημα με τους υπολογιστές εμείς τουλάχιστον, δεν θα αντιμετωπίσουμε ποτέ. Του αρέσει να ασχολείται με την φωτογραφία. Στον ελεύθερο χρόνο του παίρνει τη φωτογραφική του μηχανή και πηγαίνοντας μεγάλους περιπάτους προσπαθεί να βγάζει πολλές και όμορφες φωτογραφίες. Όσο αφορά το χώρο της μουσικής πέρα από ότι ακούει σχεδόν τα πάντα του αρέσει να ψάχνεται λίγο περισσότερο σε αυτά που ακούει και αξίζουν γι αυτόν.

Έτσι θα τον δείτε να γράφει για το Young People.gr, (Ρυθμός Της Νεολαίας), αφιερώματα – βιογραφίες για συγκροτήματα και καλλιτέχνες όπως: Scorpions, John Bon Jovi κ.α Η παρουσία του στον Ιστοτόπό μας αναμένεται να είναι εντυπωσιακή καθώς πέρα από την αρθρογραφία θα έχει και μεγάλη συμμετοχή και σε άλλα σκηνικά, όπως στις εκπομπές της μουσικής βιβλιοθήκης κ.α

Προηγούμενο άρθροΟ Βασίλης στο Young People.
Επόμενο άρθροΟ Παναγιώτης στο Young People.
Ο τομέας διαχείρισης, έκφρασης και υλοποίησης ιδεών, είναι η ομάδα που οργανώνει, προγραμματίζει, βάζει προτερεότητες και ελέγχει από την αρχή έως το τελευταίο στάδιο την δημοσίευση των άρθρων. Επεξεργάζεται και υλοποιεί όλες τις δικές σας ιδέες, και παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν παρεμβαίνοντας όπου χρειάζεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ