Δευτέρα, Μάιος 20, 2019
  • Αρχική
  • Radio

Σαρωτικές αλλαγές στο Site του Young People.gr.

[dropcap type=”2″]Η[/dropcap]Πλήρης αλλαγή του site είναι η λέξη που αυτή τη στιγμή αποτυπώνει όλα όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στο youngpeople.gr Κύριο χαρακτηριστικό των αλλαγών είναι  η “εικόνα” του Site, μετά από σχεδόν 2 χρόνια. Αν και ο σχεδιασμός για την αλλαγή είχε προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του 2015, παράγοντες μας οδήγησαν να πάρουμε την απόφαση να γίνει μέσα στον Μάιο του 2015.

Στις αρχές Μαϊου του 2015, ο Ιστότοπός μας δέχτηκε κακόβουλη επίθεση, όπως και άλλα χιλιάδες site. Φυσικά για να γίνει αυτό δεν ευθύνονταν μόνο η ανά τον κόσμο χάκερς αλλά και τα δικά μας κενά ασφαλείας.

Η προσπάθεια ανάκτησης και η άμεση κινητοποίηση της ομάδας μας ήταν δεδομένη. Μέχρι και τώρα προσπαθούμε να ανακτήσουμε τα θέματά μας, την αρθρογραφία μας κ.α. Αυτό που μας συνέβη, σίγουρα μας δίνει μαθήματα να οργανωθούμε ακόμα καλύτερα, ώστε στο μέλλον να λύνονται άμεσα αυτού του είδους προβλήματα!!!

Γι’ αυτό  θα σας ζητήσουμε συγνώμη για την εβδομάδα που δεν μπορούσατε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας, αλλά και για την αργοπορημένη ενημέρωσή σας για το τι συμβαίνει. Η υπάρχουσα ύλη θα ανέβει εν καιρώ και παράλληλα όλες οι ομάδες θα εργάζονται κανονικά για την παρουσίαση-δημοσίευση και νέων θεμάτων.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση…

Zaxarias Krespishttps://youngpeople.gr/
Ο Ζαχαρίας Κρέσπης, οι απόψεις του, οι συμβουλές του είναι σεβαστές και συνήθως αποτελούν τη βάση κάθε νέας δημιουργίας στο χώρο του Young People. Είναι στον τομέα διαχείρισης, έκφρασης και υλοποίησης ιδεών, είναι η ομάδα που οργανώνει, προγραμματίζει, βάζει προτερεότητες και ελέγχει από την αρχή έως το τελευταίο στάδιο την δημοσίευση των άρθρων. Επεξεργάζεται και υλοποιεί όλες τις δικές σας ιδέες, και παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν παρεμβαίνοντας όπου χρειάζεται. Είναι αυτός που έβαλε πρώτος το λιθαράκι στο να δημιουργηθεί αυτός ο ιστότοπος. Αρχικά ως «Ρυθμός της νεολαίας» Και από την άνοιξη του 2013 πλέον ως Young People. Αυτή τη χρονική περίοδο ο Ζαχαρίας βρίσκεται πίσω και από τη μουσική επιμέλεια του δικού μας ραδιοφώνου, του Young People Radio.

Radio Young People.gr

Ακούστε Καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο, την καλύτερη ξένη μουσική μέσα από το...

Folow Us

3,191ΥποστηρικτέςΚάντε Like
173ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
407ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Theme of the week

Είμαι μαθήτρια λυκείου, 17 χρόνων, και φέτος δίνω πανελλήνιες. Ξαφνικά λοιπόν πρέπει να ωριμάσεις, πρέπει...

The Message

Να μην σταματάτε να κάνετε όνειρα! Όλα μπορούν να επιτευχθούν, αρκεί να υπάρχει τεράστια πίστη, αγάπη και θέληση...

Ντένια Ψυλλιά

Ηθοποιός

Οφείλουμε με εφαλτήριο τα νιάτα μας, τη ρώμη και την ενέργεια μας να μην το βάζουμε κάτω, να ονειρευόμαστε, να αγαπάμε...

Μεντζέλου

Ηθοποιός

Να μην φοβάστε να ακολουθήσετε τα όνειρά σας, πιστέψτε σε αυτό που κάνετε και δώστε τα όλα...

Μύρωνας Στρατής

Καλλιτέχνης

Σήμερα στην Ελλάδα της κρίσης και της κατήφειας, οι νέοι δεν πρέπει να παραδοθούν στη μοίρα τους, αλλά να αγωνισθούν...

Κελαϊδίτη

Αθλήτρια