Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021
14.6 C
Athens

Το μήνυμα από όσους μας έδωσαν συνέντευξη προς τους αναγνώστες μας.

Καλλιτέχνες, ηθοποιοί, αθλητές, απλοί άνθρωποι μας δίνουν την ευκαιρία μέσα από το μήνυμά τους ώστε να δούμε τα πράγματα πιο αισιόδοξα.

Διαβάστε το μήνυμα που μας στέλνουν όσοι έδωσαν συνέντευξη στο Young People.gr Καλλιτέχνες, ηθοποιοί, αθλητές, απλοί άνθρωποι μας δίνουν την ευκαιρία μέσα από το μήνυμά τους να δούμε τη ζωή πιο αισιόδοξα. Οι συνεντεύξεις είναι μια από τις πιο ενδιαφέρον ενότητες – κατηγορίες στο Young People.gr καθώς βλέπουμε τη καθημερινότητα, τα σχέδια για το μέλλον… κ.α Διαβάστε όλες τις συνεντεύξεις…

Μύρωνας Στρατής

“Να μην φοβάστε να ακολουθήσετε τα όνειρά σας, πιστέψτε σε αυτό που κάνετε και δώστε τα όλα”

Αθηνά Παπά

Να μην το βάζουν κάτω. Να προχωρούν μπροστά, να διαβάζουν να μορφώνονται να επιχειρούν με στόχο αλλά και με γνώση. Να μην βρίσκουν την εύκολη λύση αλλά να παλεύουν να βρουν την λύση που θα τους οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια πιο τραχιά αλλά πιο ενδιαφέροντα. Η ζωή είναι ωραία, γιατί εμείς την φτιάχνουμε έτσι όπως θέλουμε.

“Οι εποχές γενικά πάντα γινόντουσαν όσο πήγαινε και πιο δύσκολες και πάντα θα διανύουμε δύσκολες περιόδους γιατί είμαστε ίσως το πιο απροσάρμοστο είδος οι άνθρωποι. Το ζήτημα είναι να μάθουμε να νιώθουμε καλά με αυτό που είμαστε, γεμάτοι ατέλειες αλλά και με μια απίστευτη δύναμη να υλοποιούμε, αν πραγματικά το θελήσουμε, τους στόχους μας. Να τολμάμε, να ονειρευόμαστε, να μην φοβόμαστε και να θυμόμαστε να λέμε: «Δεν έχω αποτύχει. Απλά έχω βρει 10.000 τρόπους που δεν λειτουργούν.» Νικολά Τέσλα.

Να μην το βάζουν κάτω. Να προχωρούν μπροστά, να διαβάζουν να μορφώνονται να επιχειρούν με στόχο αλλά και με γνώση. Να μην βρίσκουν την εύκολη λύση αλλά να παλεύουν να βρουν την λύση που θα τους οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια πιο τραχιά αλλά πιο ενδιαφέροντα. Η ζωή είναι ωραία, γιατί εμείς την φτιάχνουμε έτσι όπως θέλουμε.

Αθηνά Παππά

Ηθοποιός

Να βάζετε λίγο από τέχνη σε κάθε σας μέρα. Υπέροχες, μικρές, καθημερινές ιστορίες συμβαίνουν γύρω μας. Αρκεί να τις δίνουμε σημασία!

Ελπίδα Μηναδάκη

Συγγραφέας

Μέσα σε όλα τα μπερδεμένα πράγματα που αντιμετωπίζουμε, και σε όλα τα στενά που μπαίνει το μυαλό και χάνεται, και σε πάσης φύσεως εμπόδια, να ακούμε το ένστικτό μας. Στην τελική, αυτό θα μας βγάλει στο σωστό δρόμο και δε θα σε μπλέξει ποτέ, θα σε λύσει. Το ένστικτο θα σε απογειώσει και θα σε προσγειώσει σωστά.

Μαρία - Νεφέλη

Ηθοποιός

Η σημερινή νεολαία πιστεύω πως προσπαθεί πολύ με τα μέσα που της έχουν δοθεί, που δεν είναι και πολλά. Το ωραίο είναι ότι οι νέοι δουλεύουν για κάτι καλύτερο και αυτό είναι που μετράει. Το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω είναι πως οι περισσότερες αμερικάνικες σειρές είναι χάσιμο χρόνου. Σας θέλουν φυτά! Αντισταθείτε!

Σtella

Καλλιτέχνης

Αυτό που θα ήθελα να πω είναι πως ο καθένας μας έχει ένα ταλέντο. Είτε αυτό λέγεται αθλητισμός, είτε μουσική, είτε χορός, είτε μάθηση. Ας προσπαθήσει λοιπόν ο καθένας να βρει το δικό του ταλέντο και να θέσει τους δικούς του στόχους και όνειρα. Το να εξελίσσεται ο άνθρωπος και να μην μένει στάσιμος είναι ότι πιο σημαντικό.

Ανδριάνα Φέρρα

Αθλήτρια

Να τραγουδάτε, να χαμογελάτε και να αντιδράτε!!!

Κομης Χ

Καλλιτέχνης

Listen Radio

“It’s Music Stupid!” With Elena Konstantara.

Γεια σας! Είμαι η Έλενα και... είμαι καλά! Σπουδάζω στο τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου...

"Σήμερα στην Ελλάδα της κρίσης και της κατήφειας, οι νέοι δεν πρέπει να παραδοθούν στη μοίρα τους, αλλά να αγωνισθούν παρ’ όλες τις δυσκολίες, για τα όνειρά τους, όχι για τους άλλους αλλά για τους ίδιους. Και όπως είπε ο Νίκος Καζαντζάκης στην Ασκητική: "Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε; Πολέμα!"

Ελένη Κελαϊδίτη

Αθλήτρια

Να μη φοβούνται να εξερευνούν και να εκφράζουν τη σκιά τους. Όταν θέλουμε μόνο ή κυρίως να είμαστε αρεστοί στους άλλους, χάνουμε την ακεραιότητά μας και τη δυνατότητα να συνδεθούμε πλήρως με το εν δυνάμει μας. Θα συνιστούσα στους νέους (και στους αέναους νέους) τρία βιβλία για το καλοκαίρι. “Συναντήσεις με Αξιοσημείωτους Ανθρώπους” του Γκουρτζίεφ, “Το Ταο και η Φυσική” του Κάπρα και “Οι Επτά Πνευματικοί Δρόμοι της Επιτυχίας” του Τσόπρα. Καλές βουτιές!!!

Γιώργος Καραμίχος

Ηθοποιός

"Μακάρι να είχα καταφέρει ακόμα περισσότερα πράγματα στη ζωή μου και να ήμουν σε θέση ικανή να μοιραστώ ένα μήνυμα με τους νέους καλλιτέχνες ή νέους ανθρώπους, όμως θαρρώ πως η σοφία μου ως προς τη ζωή είναι ακόμα υπό διαμόρφωση. Όμως, όσο κι αν μας δυσκολεύει η καθημερινότητα ή ο επαγγελματικός στίβος, επειδή ζούμε σε εποχή κατ’ εμέ απάθειας κάπως, θα ήθελα να μοιραστώ την πεποίθηση μου πως οφείλουμε στον εαυτό μας να προσπαθούμε για ό,τι ορίζουμε καλύτερο, οφείλουμε με εφαλτήριο τα νιάτα μας, τη ρώμη και την ενέργεια μας να μην το βάζουμε κάτω, να ονειρευόμαστε, να αγαπάμε τη ζωή, να βλέπουμε το φως σε αυτήν, να έχουμε φαντασία, να έχουμε όραμα για εμάς και τους συνανθρώπους μας, να ερχόμαστε μέρα με τη μέρα όλο και πιο κοντά στο συναισθηματικό μας φορτίο και να αφηνόμαστε στη μαγεία των ψυχικών περιπλανήσεων, να γινόμαστε – σε πείσμα των καιρών – πιο αθώοι, πιο τρυφεροί, πιο ανοιχτοί άνθρωποι, πιο συναισθηματικά και διανοητικά διαθέσιμοι, να καταλύουμε τα τεχνητά σύνορα, να αφουγκραζόμαστε πιο πολύ, να μιλάμε λιγότερο, να παρατηρούμε περισσότερο και να «μαυρίζουμε» λιγότερο. Και ευτυχώς, οι καλλιτέχνες αυτά τα παραπάνω μάλλον τα έχουμε κάπως κατά νου. Μακάρι η δύναμη που αντλούμε από την κάθε λογής τέχνη να συνεπαίρνει όχι μονάχα τους δημιουργούς, αλλά και εκείνους που έρχονται σε επαφή με αυτήν"

Έλενα Μεντζέλου

Ηθοποιός

"Οι εποχές γενικά πάντα γινόντουσαν όσο πήγαινε και πιο δύσκολες και πάντα θα διανύουμε δύσκολες περιόδους γιατί είμαστε ίσως το πιο απροσάρμοστο είδος οι άνθρωποι. Το ζήτημα είναι να μάθουμε να νιώθουμε καλά με αυτό που είμαστε, γεμάτοι ατέλειες αλλά και με μια απίστευτη δύναμη να υλοποιούμε, αν πραγματικά το θελήσουμε, τους στόχους μας. Να τολμάμε, να ονειρευόμαστε, να μην φοβόμαστε και να θυμόμαστε να λέμε: «Δεν έχω αποτύχει. Απλά έχω βρει 10.000 τρόπους που δεν λειτουργούν.» Νικολά Τέσλα

Μυριέλλα Κουρεντή

Ηθοποιός

"Να μην φοβάστε να ακολουθήσετε τα όνειρά σας, πιστέψτε σε αυτό που κάνετε και δώστε τα όλα"

Μύρωνας Στρατής

Καλλιτέχνης