“Ένας ολοκαίνουργιος κόσμος” Φίλλιπος Πλιάτσικας.

0

Ο δίσκος του Φίλλιπου Πλιάτσικα με τίτλο, “Ένας ολοκαίνουργιος κόσμος”, όπου μαζί με το βιβλίο, “Το όνομα” είναι ήδη μια από τις καλύτερες και ολοκληρωμένες παρουσίες της χρονιάς του 2015. Κοινό στοιχείο αυτού του δίσκου με το βιβλίο είναι η αγάπη για την μουσική. Στο δίσκο “Ένας ολόκληρος κόσμος” συμμετέχουν ονόματα που έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια και έχουμε εμπλουτίσει τη δισκοθήκη μας. Διαβάστε μερικά, Βασίλης Παπακωντστντίνου, Γιάννης Μηλιώκας, Φίλλιπος Πλακιάς και Παρασκευάς Θεοδωράκης, επίσης Nina Fos, Ase Kleveland, Jimmy Haursen κ.α

Ο ίδιος ο Φίλιππος Πλιάτσικας λέει για τον δίσκο του: “Η αφορμή για την κυκλοφορία τούτου του δίσκου που είναι φόρος τιμής στον ήχο που είχα πάντα μέσα μου από μικρός, είναι να κάνω μια αναδρομή στα χρόνια από το 1987 που πρωτοφτιάχτηκε σε ένα παλιό πέτρινο σπίτι στο Μενίδι, η μπάντα που αργότερα ονομάστηκε Πυξ λαξ, μέχρι και σήμερα”.

Και συνεχίζει: “Έτσι, για τα δύο επόμενα χρόνια και μέχρι το 2017 (να είμαστε καλά) που συμπληρώνονται 30 χρόνια, από τότε που όλα ξεκίνησαν στην ψυχή μου κι αργότερα τα μοιράστηκα με τόσους άλλους, ο δίσκος αυτός θα ταξιδεύει παρέα με όλες εκείνες τις μουσικές και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτές και με μεγάλωσαν. Αυτό που κάποια στιγμή παρέα με το Μάνο και τον Μπάμπη ονομάσαμε… Το Rock της Δυτικής όχθης! Που ξεκίνησε λίγο πριν τη δεκαετία του 90 αλλά αναπνέοντας κι αλλάζοντας χωρίς να χρειάζεται συνθήματα φτιαγμένα με Photoshop για να υπάρχει, κατέληξε σήμερα να είναι “Ένας ολόκληρος κόσμος” όπως κι ο τίτλος αυτού του νέου άλμπουμ”.

Τα τραγούδια του Δίσκου, “Ένας ολόκληρος κόσμος”.

  1. Ένα μαξιλάρι για κάθε όνειρο. Ο Φίλλιπος Πλιάτσικας
  2. Ας ήξερα τι θες.
  3. Rock N Roll με τη χιονάτη.
  4. Είμαστε τρελοί. Γιάννης Μιλιώκας.
  5. Someone Wrote “Save Me” On The Wall – Nina Hagen MC Yinka.
  6. Να φωνάξω βοήθεια.
  7. Ηπειρώτικό μοιρολόι Παρασκευάς Θεοδωράκης.
  8. Το πλάσμα.
  9. Για την αγάπη.
  10. Now And Forever – Nina Hagen, Mc Yinka.
  11. Θα είσαι μια ξένη.

Όπως καταλάβατε μέσα από τα λεγόμενα τουαυτή η δισκογραφική δουλεία είναι το απόσταγμα της δικής του παρουσίας αλλά και ως παρέα με τον Μάνο και Μπάμπη και όλους όσους κατά καιρούς συμμετείχαν στο συγκρότημα, Πυξ λαξ. Και κάτι τέτοιο θα έπρεπε να το περιμένουμε αφού οι περισσότεροι γνωρίζουν πως ο Πλιάτσικας είναι ένας καλλιτέχνης δραστήριος.

Είμαστε Τρελοί – Φίλιππος Πλιάτσικας feat Γιάννης Μηλιώκας & MC Yinka

Με αυτόν τον δίσκο η χρονιά του 2015 κλείνει με μία ακόμα σημαντική παρουσία στα μουσικά δρώμενα της Χώρας μας. Και φυσικά ο δίσκος, “Ένας ολόκληρος κόσμος” θα πρέπει να βρίσκεται και στη δική σας δισκοθήκη. Μαζί και το βιβλίο του με τίτλο “Το όνομα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ