ΑρχικήΑρθρογραφίαΆρθραΈρωτας: Το όνειρο που θέλουν πολλοί να ζήσουν μα λίγοι το τολμούν.

Έρωτας: Το όνειρο που θέλουν πολλοί να ζήσουν μα λίγοι το τολμούν.

"Ακόμα και αν οι συνθήκες δεν ευδοκιμούν, ακόμα και αν υπάρχουν εμπόδια ο παράφορος έρωτας πάντα βρίσκει χώρο να υπάρχει"

Ένταση, πάθος, τρέλα, έρωτας, αγάπη… Λέξεις και συναισθήματα που καθορίζουν και καθοδηγούν τη ζωή μέσα από τη δημιουργία μιας υπερφυσικής ατομικής δύναμης, η οποία παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά της. Για κάποιους φόβος, ενώ για άλλους όνειρο και λόγος ύπαρξης. Το μόνο βέβαιο είναι το αποτέλεσμα μιας δυνατής και πάντα χαραγμένης στη καρδιά, εμπειρίας…

Ακόμα και αν οι συνθήκες δεν ευδοκιμούν, ακόμα και αν υπάρχουν εμπόδια ο παράφορος έρωτας πάντα βρίσκει χώρο να υπάρχει. Αν και έχουν γίνει πολλές προσπάθειες να οριστεί η φύση του έρωτα, κανείς δε κατάφερε να το κάνει με επιτυχία. Είναι κάτι άπιαστο, κεραυνοβόλο, φλογερό, αμοιβαίο ή χωρίς ανταπόκριση, μα κάθε φορά κάτι μοναδικό.

Η Φυσική Έλξη

Οι άνθρωποι ερωτεύονται, παραδίνονται στον ενθουσιασμό τους για την εύρεση του ερωτικού τους πόθου

Όταν οι δύο αυτοί άνθρωποι συναντηθούν, τίποτα δε μπορεί να τους σταματήσει. Η φυσική έλξη που υπάρχει ανάμεσα τους είναι τόσο δυνατή που φαντάζει όλα τα προβλήματα μικρά. Ο έρωτας είναι τυφλός. Δεν αναγνωρίζει την ηλικία, το φύλο, την απόσταση ή την κοινωνική τάξη. Δεν έχει όρια και δεν τελειώνει σε ένα χωρισμό.

Ζει πάντα μέσα στις ψυχές των ανθρώπων, αφού έχουν ήδη θυσιάσει τον εαυτό τους για την πιο δυνατή εμπειρία της ζωής τους. Μπορεί να βρίσκονται ήδη σε μια σχέση, όμως αυτό δεν αποτελεί απαράβατο νόμο στο να μην ερωτευτούν κάποιον άλλον. Μην ξεχνάτε ότι η καρδιά ποτέ δεν είναι περιορισμένη, ούτε σε σχέσεις, αλλά ούτε και σε κανόνες.

Έρωτας, Πάθος, Μαγεία

Οι άνθρωποι ερωτεύονται, παραδίνονται στον ενθουσιασμό τους για την εύρεση του ερωτικού τους πόθου και αναζητούν το πάθος και την μαγεία. Αποπροσανατολίζονται, επαναπροσδιορίζονται και καθηλώνονται. Αιχμαλωτίζονται σε ένα όνειρο. Άλλες φορές ιδανικό, άλλες όμως καταστροφικό. Καταστροφικό από την ίδια του την ένταση. Μα αυτή η ένταση είναι η πιο γλυκιά καταστροφή.

Από εκείνη τη στιγμή οι ερωτευμένοι ζουν μια κατάσταση ανανέωσης, η οποία όμως συμβαδίζει με το τέλος μιας πλευράς της προσωπικότητάς τους. Εκείνης που δεν ήταν απόλυτα συνυφασμένη με την ύπαρξη τους. Προχωρούν σε κινήσεις ασυνήθιστες, χωρίς λογική, με μοναδικό σκοπό την ολοκληρωτική κατάκτηση του συντρόφου τους και τη συνεχή επαφή μαζί του.


Λέξεις και συναισθήματα που καθορίζουν και καθοδηγούν τη ζωή μέσα από τη δημιουργία μιας υπερφυσικής ατομικής δύναμης, η οποία παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά της”


Γίνεται αυτοσκοπός η ευτυχία του άλλου, ενώ συχνά δεν υπάρχει καμία απαίτηση από αυτόν. Έτσι λοιπόν ο έρωτας γεμίζει ζωή την ίδια τη ζωή. Ερωτεύσου και αγάπησε ό,τι σου δίνει ενέργεια και πάθος για την ύπαρξη σου, χωρίς να κυριεύεσαι από το φόβο της ανασφάλειας για το μέλλον, αφού αυτό που μετράει είναι η ένταση και όχι ο χρόνος. Γιατί, τί σημασία έχει αν ζεις χωρίς να καίγεται η ψυχή σου;

Μας Είπαν...

Διαβάστε το μήνυμα τους...

"Να μη φοβούνται να εξερευνούν και να εκφράζουν τη σκιά τους"...

Καραμίχος

Ηθοποιός

"Να ακολουθούν την καρδιά τους και να μην κάνουν εκπτώσεις στα θέλω και στην αξιοπρέπεια τους"...

Κρονάκη

Δημοσιογράφος

Σχετική Αρθρογραφία

Οπαδική βία: Όταν το πάθος γίνεται έγκλημα.

Οπαδική βία ονομάζουμε μια μορφή βίας που χρησιμοποιεί τα...

Η Μουσική στην Ιστορία: Η περίπτωση του Ρεμπέτικου.

Τα τραγούδια, οι ύμνοι, η ποίηση και τα παρεμφερή...

Μητέρα, μια λέξη χίλιες έννοιες.

Είναι ευρέως γνωστό πως μια μητέρα έχει πολλές ιδιότητες,...

Η ζωή μέσα από τα μάτια ενός αδέσποτου.

Πόσες φορές έχουμε έρθει αντιμέτωποι με γατάκια και σκυλάκια...

- Read Interesting Site Topics The Most Popular Interview

Νίκος Παπάζογλου, ο τραγουδοποιός, ο “εργάτης”, Ο “Ινδιάνος” της Ελληνικής μουσικής.

Ο Μουσικός, ο ερμηνευτής, αλλά και δισκογραφικός παραγωγός. Με ένα κόκκινο φουλάρι πάντα στις εμφανίσεις του επί σκηνής έδωσε την ευκαιρία να τον χαρακτηρίσουν ως τον "Ινδιάνο" Της...

Η ζωή μέσα από τα μάτια ενός αδέσποτου.

Πόσες φορές έχουμε έρθει αντιμέτωποι με γατάκια και σκυλάκια...

- New Post & Article Archive