ΑρχικήΕμείςΑνακοινώσειςΗ έναρξη της νέας σεζόν 2021 - 22.

Η έναρξη της νέας σεζόν 2021 – 22.

"Συνεντεύξεις, άρθρα, θέατρο, κινηματογράφος είναι μερικές κατηγορίες που θα πρωταγωνιστήσουν αυτή τη σεζόν"

Η Νέα σεζόν μας, 2021 – 22 μόλις ξεκίνησε. Προτερεότητά μας και στόχος μας και αυτή τη χρονιά είναι η ενδιαφέρουσα θεματολογία. Ελπίζουμε και αυτή τη σεζόν να προστεθούν ακόμα περισσότεροι επισκέπτες που θα μείνουν ικανοποιημένοι από την προσπάθειά μας. Αυτή τη χρονιά όπως και οι περισσότερες που πέρασαν, αυτό που θα πρωταγωνιστήσει είναι οι συνεντεύξεις.

Συνεντεύξεις από ηθοποιούς, καλλιτέχνες, αθλητές, δικηγόρους αλλά και ανθρώπους απλούς που έχουν να μας πουν πολλά. Μια σεζόν γεμάτη άρθρα, αφιερώματα, βιογραφίες της μουσικής σκηνής αλλά και της τέχνης γενικότερα. Προτάσεις θεατρικών παραστάσεων που θα πρέπει να δείτε, προτάσεις από την ελληνική και ξένη δισκογραφία αλλά και πολύ μουσική μέσα από τα δελτία τύπου των μεγαλύτερων δισκογραφικών εταιριών.  Φυσικά δεν θα ξεχάσουμε το κινηματογράφο και το βιβλίο.

Η Ένατη κατάσειρά σεζόν

H 9 κατάσειρά σεζόν είναι γεγονός. Από την άνοιξη του 2013 προσπαθούμε πάντα μέρα με την μέρα να καλύτερεύουμε σε όλα τα επίπεδα, τόσο τεχνολογικά αλλά και θεματολογικά. Τόσα χρόνια και όλοι όσοι βρίσκονται πίσω από το Young People.gr προσπαθούν κυρίως μέσα από την ενδιαφέρουσα θεματολογία να μας προσθέσετε στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες. Έτσι από σήμερα έως και τις τελευταίες μέρες του Ιουνίου 2022 θα σας καλέσουμε να ψαχουλέψετε όσο περισσότερα θέματα δημιουργήσουν οι συντάκτες μας (παλιοί και νέοι).

Κλείνοντας την εισαγωγική παράγραφο να σημειώσουμε πως πάντα κυρίαρχο ρόλο παίζεται εσείς οι επισκέπτες μας. Όπου μέσα από τις συμβουλές σας, τις γνώμες σας αλλά και την συμμετοχή σας μας δίνεται την απαιτούμενη ενέργεια που χρειαζόμαστε. Να υπενθυμίσουμε πως οι πόρτες για όσους θέλετε να βάλετε το λιθαράκι σας σε αυτή την προσπάθεια οι πόρτες είναι πάντα ανοιχτές, απλά επικοινωνήστε μαζί μας για να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες.

ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ

Το Young People.gr Σε καλωσορίζει στην παρέα του… Δήλωσε και εσύ συμμετοχή στην προσπάθειά μας (διάβασε παρακάτω κάποιους από τους τρόπους) Γράψε μας τις συμβουλές σου, τις ιδέες σου… Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες, Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του e-mail: info@youngpeople.gr

Σημείωση: Παρακαλώ να είστε προσεχτικοί κυρίως στα στοιχεία της ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) ώστε να μπορέσουμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας. Όταν μας στείλετε το μήνυμα σας, θα σας αποσταλεί σε εύλογο χρονικό διάστημα στο e-mail σας, ότι το παραλάβαμε. Η απάντηση παραλαβής θα έχει την ηλεκτρονική διεύθυνση: info@youngpeople.gr

Κάποιους από τους τρόπους που μπορείτε να μας βοηθήσετε.

  • Στις συνεντεύξεις, μπαίνοντας και εσύ στην ομάδα μας, Συνεντεύξεις από το χώρο της Μουσικής, του Θεάτρου, του Αθλητισμού κ.α
  • Στην Αρθρογραφία, γράφοντας το δικό σου άρθρο στις κατηγορίες: Άρθρα, Σπουδαία Γεγονότα, Άνθρωποι Της Τέχνης, Ημερολόγιο Αγάπης, Ιστορίες, θέματα Υγείας κ.α…
  • Στη Μουσική, γράφοντας αφιερώματα για καλλιτέχνες, συγκροτήματα της μουσικής σκηνής, Για την Ελληνική και ξένη Δισκογραφία αλλά και για ότι νέο αφορά τον κόσμο της μουσικής κ.α…
  • Στη Τέχνη, γράφοντας θέματα που αφορούν το σινεμά, το βιβλίο αλλά και το θέατρο κ.α…
  • Στη Web Tv (μουσική βιβλιοθήκη), βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε τις εκπομπές που βλέπετε συμμετέχοντας σε μια από τις ομάδες, της μουσικής επιμέλειας και των παρουσιαστών.
  • Στις Εικόνες, φωτογραφίζοντας ότι εσύ πιστεύεις ότι αξίζει να μας το παρουσιάσεις (εδώ κυρίως όσοι έχουν τον φωτογράφο μέσα τους).
  • Στη Γραμμή Επικοινωνίας και Έκφρασης για να γράφετε την γνώμη σας στους προβληματισμούς των εφήβων αλλά και την Άποψή σας στα θέματα συζήτησης.
  • Στο Podcasting (Δημιουργείτε η ομάδα).

Υ.γ1 Εδώ να συμπληρώσουμε πως οι ομάδες διαχείρισης της κάθε ενότητας μπορούν να σας δώσουν διάφορα θέματα αν θελήσετε να βοηθήσετε αλλά δεν ξέρετε πως!!! Γνωρίστε τις ομάδες διαχείρισης. Για τον τρόπο της συμμετοχή σας η για τυχόν απορίες η για περισσότερες πληροφορίες, αφήστε το σχόλιο σας η επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των E- mail. Ο βασικότερος στόχος μας θα είναι πάντα να βελτιώνουμε όλες τις θεματικές ενότητες αλλά και να υλοποιούμε καινούργιες ιδέες.

Η Ομάδα Επικοινωνίας Young People.gr

Σχετική Αρθρογραφία

Προτεινόμενα

Sophia: “Η μουσική είναι κυριολεκτικά όλη μου η ζωή, με αυτήν ξυπνάω και κοιμάμαι”

Η Sophia μια ανερχόμενη Pop καλλιτέχνης που έχει καταφέρει ήδη στα πρώτα βήματα της...

Κατερίνα Παναγιωτοπούλου: “Αγάπα την ζωή, τους ανθρώπους σου, ονειρέψου και κάνε τα όνειρά σου πράξη”

Η Κατερίνα Παναγιωτοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20 Ιανουαρίου του 1989 και μεγάλωσε στην...

Ζωή Κρονάκη: “Να μη γίνονται εκπτώσεις στα θέλω κανενός. Ο Δρόμος της επιτυχίας είναι μακρύς αλλά απίστευτα απολαυστικός”

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά έζησε τα σχολικά της χρόνια στην Καβάλα. Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη...

Lou is: “Οι καλλιτέχνες πρέπει να εκφράζουν την αλήθειά τους”

Lou is (Λουίζα Σοφιανοπούλου), η καλλιτέχνης που πειραματίζεται με τον χώρο της μουσικής. Κινείται...

Παρασκευή Δουρουκλάκη: “Στην τέχνη έρχεσαι πιο κοντά όταν απλά παραδέχεσαι και ομολογείς την αλήθεια σου”

Η Παρασκευή Δουρουκλάκη αναζητά τη θέση της σε αυτό τον κόσμο, παρατηρεί και αλλάζει....

Άρης Κασαπίδης: “Το θέατρο επηρεάζει την προσωπικότητα ενός ανθρώπου”

Ο Άρης Κασαπίδης μας αποκαλύπτει για το πως ήρθε το θέατρο στη ζωή του....

Nea, the successful composer and singer with almost 2 billions streams on Spotify.

Nea is a Swedish singer and songwriter with almost 2 billion streams on Spotify....

Δημήτρης Θεοδοσιάδης: “Όταν αγαπάς κάτι, βρίσκεις την εσωτερική δύναμη και παλεύεις…”

Ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης ξεκίνησε την ενασχόληση του με την μουσική σε μικρή ηλικία, όπου...