Οι Σημαντικές στιγμές μας για την άνοιξη 2016.

0

Οι σημαντικότερες στιγμές μας για την άνοιξη του 2016. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε και παράλληλα να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους επισκέπτες του Young People για τις στιγμές που μας χαρίσατε κυρίως εσείς δείχνοντας την αγάπη σας για αυτή τη προσπάθεια.

Θα αρχίσουμε με την εκπομπή (web tv) του Γιώργου Μπαχάρη για τη μουσική βιβλιοθήκη μας!!! Η συγκεκριμένη εκπομπή κατάφερε να προσελκύση το ενδιαφέρον 120 χιλιάδων φίλων, (μέχρι στιγμής 121.000 προβολές).  Ήταν για όλους μας κάτι το αναπάντεχο, κάτι το οποίο μας χαροποίησε και δίνει δύναμη και ώθηση σε όλη την ομάδα μας.

Σκοπός αυτών των εκπομπών είναι κυρίως η ενημέρωση πάνω στη μουσική και ειδικότερα όλα όσα συμβαίνουν στη ξένη μουσική σκηνή. Εδώ να συμπληρώσουμε πως όλες οι τελευταίες εκπομπές μας αρχίζουν και έχουν ένα σταθερό κοινό άνω των 5000 χιλιάδων φίλων. Αυτό το βλέπουμε και στις εκπομπές της Αφροδίτης όπου οι 2 τελευταίες έχουν πάνω από 5000 χιλιάδες προβολές η καθεμία.

https://vimeo.com/157704176

Δεύτερη σημαντική στιγμή, είναι η συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μαλιάτση όπου ξεπέρασε τις 50.000 χιλιάδες μοναδικές επισκέψεις και τα 1327 like στο σίτε και φυσικά συνεχίζει.

Κωνσταντίνος ΜαλιάτσηςLive ΘεσσαλονίκηΤρίτη σημαντική στιγμή είναι η τιμή που μας έκανε το συγκρότημα Amantes Amentes και χωρίς όρια να μας τοποθετήσουν στην κεντρική αφίσα τους για το live τους στη Θεσσαλονίκη. Όπου μαζί με άλλους μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης όπως Driverfm.gr – Hard Music – RockGreece.gr – radioparis.gr μα όρισαν ως χορηγούς επικοινωνίας.

Να συμπληρώσουμε πως μπορείτε να διαβάσετε και τη συνέντευξη του συγκροτήματος Amantes Amentes που έδωσαν στο young people πριν τη συναυλία. Φυσικά υπάρχουν και άλλα όπως η απήχηση του ραδιοφώνου μας αλλά και οι φίλοι που έχουν αποθήκευση το young people ως από τα πιο αγαπημένα τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ