“Το όνομα”, Φίλιππος Πλιάτσικας.

0

Η καινούργια συγγραφική απόπειρα του Φίλιππου Πλιάτσικα, “Το όνομα” όπου μαζί με το δίσκο “Ένας ολοκαίνουργιος κόσμος” κάνει μια παρουσία στο χώρο εντυπωσιακή. Οι πρωταγωνιστές στο μυθιστόρημά του, τρείς, Ο Ντανιέλ που ξανάγινε Άγγελος, Ο Άμπντ αλ Μπάρι και η Ιφιγένεια. Τρεις διαφορετικές ιστορίες μέσα από τρία πρόσωπα που μάλλον έχουν έναν κοινό στόχο. 

Ο Ντάνιελ είναι ένας άνθρωπος που κατάφερε μέσα από δυσκολίες να βγει από την παρανομία και όπως θα διαπιστώσετε η δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει θα είναι πολλές. Ο Αμπντ αλ Μπάρι είναι ένας Ιρανός μετανάστης που μετατράπηκε σε έναν αμείλικτο μαχητή, σε έναν μοναχικό λύκο ο φόνος της κόρης του. Ο τρίτος πρωταγωνιστής είναι μια κοπέλα, η Ιφιγένεια που σπούδασε μαθηματικά αλλά στο τέλος κατέληξε να ασχολείται με την μουσική.

Το όνομα.
Το όνομα, Φίλιππος Πλιάτσικας.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες στο χώρο της μουσικής και σίγουρα μέσα από τη συγγραφική του προσπάθεια έχει να μας μεταφέρει πολλά από το δικό του κόσμο και τη δική του αντίληψη για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Ξεφυλλίστε το βιβλίο “Το Όνομα” ακούγοντας μαζί και το δίσκο “ένας ολοκαίνουργιος κόσμος” που είναι η συνέχεια ή η συμπλήρωση.

  • Τίτλος: Το Όνομα.
  • Συγγραφέας: Φίλλιπος Πλιάτσικας.
  • Εκδοτικός οίκος: Καστανιώτης.
  • Είδος: Μυθιστόρημα.
  • Σελίδες: 272.

Υ.γ Οι επιλογές των βιβλίων γίνεται μέσα από μια έρευνα που γίνεται στο χώρο του διαδικτύου. Σας ενημερώνουμε ότι κυρίως σας παρουσιάζουμε τα βιβλία και δεν τα κρίνει η ομάδα διαχείρισης. Μπορείτε να μας προτείνεται και εσείς όποια βιβλία θέλετε που μπορεί να έχετε διαβάσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ