“9 + 1 Ιστορίες” – Ελευθερία Αρβανιτάκη.

0

Ο νέος δίσκος της Ελευθερίας Αρβανιτάκης είναι γεγονός, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τη δισκογραφία ήρθε με μια καλοδουλεμένη δουλειά.Ο δίσκος “9+1 Ιστορίες” δεν απευθύνεται μόνο στους παλιούς ακροατές της Αρβανιτάκη αλλά και σε νεότερους σε ηλικία. Πέρα από τη δική της σφραγίδα για την ολοκλήρωση του δίσκου εργάστηκαν μεγάλα ονόματα του χώρου. Από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου που ανοίγουν το “9 + 1 Ιστορίες” με το τραγούδι “Κρατήσου από μένα”, Τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τους στιχουργούς, Λήδας Ρουμάνη, Νίκο Μωραίτη, συνθέτες, Θέμης Καραμουρατίδης αλλά και Στάθη Δρογώση κ.α

Η ίδια η Ελευθερία Αρβανιτάκη γράφει στο δίσκο της, περιγράφοντας το “9 + 1 Ιστορίες”.  “Αφιερώνω αυτή τη μικρή μου “Οδύσσεια” στους συντελεστές αυτού του άλμπουμ για την υπομονή, την πίστη, την αγάπη και το πάθος που συνάντησα στην τετράχρονη παρέα μας. Ξεκίνησε μαζί με την κρίση στη ζωή και στην καθημερινότητα όλων μας. Φιλίες χάλασαν και φιλίες δημιουργήθηκαν. Αγάπες χάθηκαν και αγάπες δυνάμωσαν. Κοινά μονοπάτια έγιναν μοναχικά και μοναχικοί δρόμοι γέμισαν με φως και παρέες. Τελειώνει με την ελπίδα του αύριο πιο ζωντανή και πιο αναγκαία από ποτέ…”

Τα τραγούδια του Δίσκου “9 + 1 Ιστορίες”  

  1. Κρατήσου από μένα
  2. Η συνήθεια
  3. Τι να σου γράψω
  4. Πόσα περάσαμε
  5. Καταστροφή κι ελπίδα
  6. Άτομα
  7. Τώρα ή τώρα
  8. Μη με φωνάξεις
  9. Μακριά απ’ την τρικυμία
  10. J. Α. C. Ε
'9 + 1 Ιστορίες' Μιλούν οι δημιουργοί

Τέσσερα χρόνια χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί αυτή η δισκογραφική δουλειά. Ο δίσκος “9 + 1 Ιστορίες” θυμίζει σε κάποιες στιγμές την αγαπημένη μας Αρβανιτάκη και μας χαρίζει μέσα από τη  ερμηνεία της πολύ όμορφες μουσικές στιγμές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ