Παρασκευή, Μάρτιος 22, 2019

Archive

About us

Cookie

Contact

Radio

  • Αρχική
  • Συνεντεύξεις
  • Radio

Amantes Amentes, σε ελληνόφωνους rock ρυθμούς με επιρροές από Funk, Reggae και Rock and Roll.
A

Radio Young People.gr

Ακούστε Καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο, την καλύτερη ξένη μουσική μέσα από το Young People Radio. Μερικά...

Amantes Amentes, σε ελληνόφωνους rock ρυθμούς με επιρροές από Funk, Reggae και Rock and Roll.

Οι Amantes Amentes δημιουργήθηκαν το Φθινόπωρο του 2012 από τους Θοδωρή Κέπα, (φωνητικά) και Κώστα Μπερτόλη (ηλεκτρική κιθάρα). Το συγκρότημα το συμπληρώνουν, ο Γιώργος Καψάλης (Μπάσο) και ο Φοίβος Ανδριόπουλος (ντραμς). Η μουσική τους κινείται κυρίως σε ελληνόφωνους ροκ ρυθμούς αλλά έχουν και επιρροές από Funk, Reggae και Rock And Roll. Σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουν αποκτήσει το δικό τους κοινό που τους ακολουθεί σε όλα τα live. Το όνομά τους προέρχεται από μια λατινική φράση που σημαίνει “Οι ερωτευμένοι είναι τρελοί”.

Μέχρι σήμερα έχουν εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές κυρίως της Αθηνάς όπως, ο Σταυρός του νότου, Αρχιτεκτονική Γκάζι, Τεχνόπολις κ.α Τον Ιούνιο του 2015 και έπειτα από δυο σχεδόν χρόνια προσπάθειας, κυκλοφορούν το πρώτο τους δίσκο με τίτλο “Διαθέσεις”. Είδη από αυτό το δίσκο ακούγονται από τα ραδιόφωνα και κυκλοφόρησαν σε Digital Singles το, “Κι αν χαθώ”, “Μη ρωτάς” και “Μαζί σου”. Περισσότερες πληροφορίες, στο επίσημο blog του συγκροτήματος.

Πολλοί όταν ακούν rock το παρομοιάζουν με κάτι επαναστατικό, αντιδραστικό, πιστεύεται ότι σήμερα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η μουσική ισχύει;

H rock μουσική από τότε που γεννήθηκε ήταν η μουσική της αντίδρασης. Φυσικά τα πράγματα δεν είναι όπως παλιότερα, που η λέξη rock ήταν συνώνυμη της παρανομίας, αλλά παρόλα αυτά ακόμα και στις μέρες μας, οι πιο επαναστατικές ιδέες συνοδεύονται από rock μουσική υπόκρουση. Η μουσική αυτή είναι αδύνατο να δεχτεί τις έννοιες του συμβιβασμού και αυτό είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της.

Υπάρχει πολλές φορές η αίσθηση πως πλέον δεν υπάρχει έμπνευση στη μουσική σήμερα. Έχετε φοβηθεί πως κάποια τραγούδια σας μοιάζουν με κάποια αλλά του παρελθόντος;

Η σκέψη αυτή συγκλίνει με το γεγονός ότι, είναι δύσκολο πλέον στην εποχή που ζούμε να υπάρξει αυτό που λέμε παρθενογένεση. Δεν είναι και ακατόρθωτο φυσικά αλλά είναι σίγουρα δυσκολότερο, να δημιουργηθεί κάτι εντελώς πρωτότυπο για τους σημερινούς ακροατές, σε σχέση με τις προηγούμενες δεκαετίες. Από πλευρά μας θεωρούμε πως ορισμένα τραγούδια μας, ίσως να μπορούν να θυμίσουν μουσικά κάποιο τραγούδι από το παρελθόν, από άποψη στίχων και ερμηνείας όμως πιστεύουμε ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι.

Είναι εύκολο ή τι το κάνει εύκολο να είσαι μέλος ενός συγκροτήματος; Τι προϋποθέσεις πρέπει να υπάρχουν για να δέσει ένα συγκρότημα (καταμερισμός, ομαδικότητα);

Εξαρτάται. Ένα συγκρότημα είναι μια οικογένεια, και σαν οικογένεια σίγουρα περνάει και δύσκολες μέρες, με ένταση, πίεση και κούραση. Ο ένας στηρίζει τον άλλο, και όσο πιο έντονη είναι αυτή η αλληλοβοήθεια τόσο πιο εύκολα περνάνε αυτά τα εμπόδια. Φυσικά χρειάζεται υπευθυνότητα, σοβαρότητα εκεί που πρέπει, αλλά το σημαντικότερο είναι η όρεξη να περάσουν τα μέλη του συγκροτήματος ευχάριστα την ώρα τους παίζοντας μαζί τις αγαπημένες τους μουσικές.

Οι Amantes Amentes
Αυτό που μπορούμε να τους υποσχεθούμε είναι ότι θα βάζουμε πάντα τον πήχη ψηλά και θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Πολλά συγκροτήματα έχουν αποφασίσει να ρίξουν το βάρος στον αγγλόφωνο στίχο ώστε να μπορούν να ακουστούν και εκτός συνόρων. Εσείς επιλέξατε να ασχοληθείτε με τον ελληνόφωνο στίχο, για ποιο λόγο;

Τα συγκροτήματα που επέλεξαν στις μέρες μας να ρίξουν το βάρος τους στον αγγλόφωνο στίχο, ορθώς το πράξανε- πλέον μέσα από το ίντερνετ και τα social media είναι όλα πολύ πιο εύκολα. Σε ακούει και σε μαθαίνει περισσότερος κόσμος από όλα τα μέρη της γης, οπότε αυτό αυτομάτως το κάνει πιο ελκυστικό να ασχοληθείς με τον αγγλόφωνο στίχο – και να ζήσεις το όνειρο σου. Παλιότερα αυτό θα ήταν τρομερά δύσκολο αλλά αν σκεφτούμε ότι μια χώρα σαν την Ελλάδα, έχει καταφέρει αυτή τη στιγμή να βγάλει μπάντες όπως οι Planet Of Zeus και  Rotting Christ για παράδειγμα, τότε ίσως κάτι σωστά κάνουμε.

Όσον αφορά εμάς, επιλέξαμε να ασχοληθούμε με τον ελληνόφωνο στίχο γιατί είναι πιο άμεσος, μιας και εκφραζόμαστε καλύτερα στη μητρική μας γλώσσα. Ούτως ή άλλως η ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια και σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου με τόσους πολλούς τρόπους – λέξεις και εκφράσεις, που αυτό από μόνο του τη κάνει μοναδική.

Πιστεύεται πως το κοινό της ροκ στην Ελλάδα σήμερα είναι ικανοποιημένο από το αποτέλεσμα των εγχώριων συγκροτημάτων; Ποιο το μέλλον της Ελληνικής ροκ; 

Το κοινό της ροκ στην Ελλάδα σήμερα, έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένο με το αποτέλεσμα των εγχώριων συγκροτημάτων. Ειδικά τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερα συγκροτήματα  απ’ την Ελλάδα ξεπετάγονται στη διεθνή σκηνή και αυτό είναι τιμή μας.

Όσον αφορά το μέλλον της ελληνικής ροκ είναι πιο περίπλοκο. Ο λόγος είναι γιατί η αίγλη της συγκεκριμένης σκηνής έχει περάσει, σε σχέση με παλιότερα και ιδιαίτερα τις δεκαετίες του ‘80 και του ‘90.

Από εκεί και πέρα οι μπάντες οι οποίες αντιπροσωπεύουν ακόμα το συγκεκριμένο είδος -στο οποίο ανήκουμε και εμείς- είναι λίγες. Θεωρούμε όμως ότι αντιπροσωπεύουν το χώρο  όσο καλύτερα μπορούν και θα έχουμε πολλά  να δούμε μέσα στα επόμενα χρόνια, γιατί υπάρχουν πολύ αξιόλογες προσπάθειες. Η σκηνή της ελληνικής ροκ όλο και μεγαλώνει με μικρά αλλά σταθερά βήματα.

Πως κρίνετε το ίντερνετ, τα social media στο χώρο της μουσικής; Έχουν βοηθήσει και αν ναι πως;

Τα social media, έχουν βοηθήσει πολλές μπάντες να προωθήσουν το υλικό τους και να ακουστούν σε γωνίες του κόσμου που παλιότερα δεν θα είχαν την δυνατότητα. Αυτό φυσικά επιτρέπει και σε έναν πολύ μεγαλύτερο αριθμό καλλιτεχνών να αναγνωριστούν.

Τον Ιούνιο του 2015 κυκλοφορήσατε το πρώτο σας άλμπουμ “Διαθέσεις”. Είστε ικανοποιημένοι από το μουσικό αποτέλεσμα ακούγοντάς το σήμερα.

Πολύ. Και όχι μόνο για το μουσικό αποτέλεσμα. Δουλεύαμε το δίσκο κοντά στα τρία χρόνια. Όταν κυκλοφόρησε η ικανοποίηση που λάβαμε ήταν πολύ περισσότερη από όση αναμέναμε. Ακούγοντας το και σήμερα, συνεχίζουμε να είμαστε περήφανοι για τη δουλεία μας, έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας ιδέες οι όποιες θα μπορούσαν να είχαν γραφτεί μέσα στα τραγούδια μας, όμως αυτό συμβαίνει πάντα στη μουσική.

Amantes Amentes..
Η μουσική αυτή είναι αδύνατο να δεχτεί τις έννοιες του συμβιβασμού και αυτό είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της.

Από το 2012 όπου και δημιουργηθήκατε είχατε και έχετε την ευκαιρία να εμφανίζεστε σε σκηνές όπως, ο Σταυρός του Νότου, Αρχιτεκτονική Γκάζι κ.α Τι αίσθηση σας αφήνει αυτό; Ποια συναισθήματα σας βγαίνουν εκείνη τη στιγμή; Σε ποια ακόμα σκηνή ονειρεύεστε να εμφανιστείτε; 

Έχουμε την χαρά να έχουμε εμφανιστεί μέχρι τώρα στις περισσότερες γνωστές σκηνές και stageς της Αθήνας. Πέρα από αυτές που αναφέρατε, πέρσι το καλοκαίρι προσθέσαμε στο βιογραφικό μας άλλες δυο μεγάλες σκηνές, την Τεχνόπολη και του River Party. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να κάνουμε live σε σκηνές που εμφανίστηκαν και εμφανίζονται τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου μας και όχι μόνο.

Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη σκηνή που θα θέλαμε να εμφανιστούμε, ίσως μία να ήταν του Rockwave. Από εκεί και πέρα στόχος μας είναι να εμφανιστούμε σε όσων το δυνατόν περισσότερους χώρους και σκηνές σε όλη την Ελλάδα για να προωθήσουμε το υλικό μας και τον ήχο μας.

Ποια είναι τα σχέδιά σας για το μέλλον του συγκροτήματος; Τι να περιμένουμε από εσάς; 

Όσο αφορά τα πλάνα μας μελετάμε πολύ προσεκτικά την κάθε μας κίνηση και αυτόν τον καιρό είμαστε σε επαφές για την οργάνωση ενός ακόμα live στην πόλη μας καθώς επίσης και με πολλά καλοκαιρινά festival τα οποία έχουν ξεχωρίσει για την προσφορά τους στο χώρο της Ελληνικής ροκ σκηνής.

Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τις επόμενες εμφανίσεις μας τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες επαρχιακές πόλεις και festival.

Ποιο μήνυμα θα στέλνατε μέσα από το Young People στου νέους σήμερα;

Να κάνουν υπομονή, γιατί τα πράγματα  αλλάζουν – όλα πάνε και έρχονται.  Να μην απογοητεύονται γρήγορα, να προσπαθούν συνεχώς για τους στόχος τους και για το καλύτερο.

-Amantes-Amentes-retro
Φωνή: Θοδωρής Κέπας. Ηλεκτρική κιθάρα: Κώστας Μπερτόλης. Μπάσο: Χρήστος Δημητράκης. Τύμπανα: Φοίβος Ανδριόπουλος. Πλήκτρα / Synth: Αντώνης Μπάγιος.

Οι Amantes Amentes είναι μια Ελληνόφωνη ροκ μπάντα από την Αθήνα. Η μουσική τους κινείται σε Rock ρυθμούς με Funk, Reggae, και Rock n Roll επιρροές. Ο πρώτος τους δίσκος “Διαθέσεις” κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2015 από την Final Touch /Colbat. Στο πρώτο άλμπουμ των Amantes Amentes συναντάμε και τρία Digital Singles τα οποία έχουν ήδη ξεχωρίσει, “Κι αν Χαθώ”, “Μη Ρωτάς”, “Μαζί σου”. Η τετραμελής μπάντα αποτελείται από τους: Θοδωρή Κέπα (φωνή), Κώστα Μπερτόλη (Κιθάρα), Γιώργο Καψάλη (Μπάσο), Φοίβο Ανδριόπουλο (Τύμπανα). Οι Amantes Amentes δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του 2012 από τους Θοδωρή Κέπα και Κώστα Μπερτόλη με αφορμή μία από κοινού τους live εμφάνιση.

Το όνομα τους προέρχεται από μια λατινική φράση που σημαίνει “Οι ερωτευμένοι είναι τρελοί” (πρώτο χρησιμοποιήθηκε από τον Ρωμαίο κωμωδιογράφο Τερέντιο, 185-159 π.Χ.). Η μουσική τους κινείται κυρίως σε ελληνόφωνους rock ρυθμούς αλλά έχουν επιρροές και από Funk, Reggae, και Rock and Roll ακούσματα.

Μέχρι σήμερα έχουν εμφανιστεί σε διάφορα σημεία της Αθήνας και σε γνωστές μουσικές σκηνές όπως ο Σταυρός του Νότου, Αρχιτεκτονική Γκάζι, Mike’s Irish Bar, Athens Live School Festival στη μουσική σκηνή της Τεχνόπολις κ.α.

Τον Αύγουστο του 2015 συμμετείχαν επίσης και στο 37ο River Party Festival στο Νεστόριο Καστοριάς με καλλιτέχνες και σχήματα όπως Παύλο Παυλίδη, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Monika, Λεωνίδα Μπαλάφα, Φοίβο Δεληβοριά, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Μελίνα Ασλανίδου, Μαραβέγια και αλλα. Μετά από την επιλογή τους μέσω ψηφοφορίας & επιτροπής για το διαγωνισμό ‘’Into the Jungle Stage’’(Κατακτώντας την 2η θέση ανάμεσα σε περίπου 85 σχήματα που συμμετείχαν στο διαγωνισμό). Σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουν καταφέρει να αποκτήσουν το δικό τους κοινό, που τους ακολουθεί σε κάθε τους live!

Τον Ιούνιο του 2015 κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος «Διαθέσεις» από την Final Touch και περιέχει έντεκα συνθέσεις του συγκροτήματος, μεταξύ των οποίων τρία τραγούδια που έχουν ήδη ξεχωρίσει: “Κι αν χαθώ”, “Μη ρωτάς” και “Μαζί σου”, τα οποία κυκλοφορήσαν και σε μορφή digital singles και έγιναν ραδιοφωνικές επιτυχίες. Η ηχογράφηση, παραγωγή και η μίξη έγιναν στο Human Sushi studio, στο διάστημα Σεπτέμβριος 2013 – Μάιος 2015. Την ηχοληψία, μίξη, digital mastering και το editing, καθώς και τη γραφιστική επιμέλεια του CD, έκανε ο Θέμης Ιωάννου. Οι φωτογραφίες του CD είναι δια χειρός Γιάννη Μιχελόπουλου.

Το όνομα του δίσκου «Διαθέσεις» προέκυψε από πολλές καταστάσεις που έλαβαν μέρος κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων και της γενικότερης πορείας της μπάντας. Τον καθοριστικό ρόλο έπαιξαν τα διαφορετικά μουσικά ακούσματα που έχει το κάθε μέλος, τα οποία διαμόρφωσαν μια ποικιλία μουσικών συνθέσεων και επιρροών με αποτέλεσμα το κάθε κομμάτι, σε συνδυασμό με τους στίχους, να προκαλεί τελείως διαφορετικές διαθέσεις.

Τον Ιούνιο του 2015 κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος «Διαθέσεις» από την Final Touch και περιέχει έντεκα συνθέσεις του συγκροτήματος, μεταξύ των οποίων τρία τραγούδια που έχουν ήδη ξεχωρίσει: “Κι αν χαθώ”, “Μη ρωτάς” και “Μαζί σου”, τα οποία κυκλοφορήσαν και σε μορφή digital singles και έγιναν ραδιοφωνικές επιτυχίες. Η ηχογράφηση, παραγωγή και η μίξη έγιναν στο Human Sushi studio, στο διάστημα Σεπτέμβριος 2013 – Μάιος 2015. Την ηχοληψία, μίξη, digital mastering και το editing, καθώς και τη γραφιστική επιμέλεια του CD, έκανε ο Θέμης Ιωάννου. Οι φωτογραφίες του CD είναι δια χειρός Γιάννη Μιχελόπουλου.

Το όνομα του δίσκου «Διαθέσεις» προέκυψε από πολλές καταστάσεις που έλαβαν μέρος κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων και της γενικότερης πορείας της μπάντας. Τον καθοριστικό ρόλο έπαιξαν τα διαφορετικά μουσικά ακούσματα που έχει το κάθε μέλος, τα οποία διαμόρφωσαν μια ποικιλία μουσικών συνθέσεων και επιρροών με αποτέλεσμα το κάθε κομμάτι, σε συνδυασμό με τους στίχους, να προκαλεί τελείως διαφορετικές διαθέσεις!

Ακούστε όλα τα τραγούδια του δίσκου “Διαθέσεις”

  • Φωνή: Θοδωρής Κέπας.
  • Ηλεκτρική κιθάρα: Κώστας Μπερτόλης.
  • Μπάσο: Χρήστος Δημητράκης.
  • Τύμπανα: Φοίβος Ανδριόπουλος.
  • Πλήκτρα / Synth: Αντώνης Μπάγιος.

Επίσης να αναφέρουμε ότι στην μπάντα είναι και ο Γιώργος Καψάλης στο μπάσο και λόγο στρατιωτικών υποχρεώσεων τον αντικαθιστά ο Χρήστος Δημητράκης.

Σημείωση: Όλο το υλικό, φωτογραφίες, βίντεο που χρησιμοποιήθηκε για την συνέντευξη στο Young People, είναι από το προσωπικό αρχείο της μπάντας, Amantes Amentes. Για την ολοκλήρωση της συνέντευξης, συνεργάστηκαν, η ομάδα συνεντεύξεων και η ομάδα υλοποίησης και έκφρασης…

Interview Team
Ο τομέας των συνεντεύξεων, όπου σχεδόν μαζί με την ομάδα έκφρασης, υλοποιούν τις συνεντεύξεις. Δημιουργούν τις ερωτήσεις ως ομάδα με πάντα κάποιον επικεφαλή, (υπεύθυνο της κάθε συνέντευξης). Οι συνεντεύξεις αφορούν κυρίως μουσικούς, τραγουδιστές, αθλητές, ηθοποιούς αλλά και νέους όπου μέσα από τη δύσκολη καθημερινότητα έχουν να μας πουν πολλά!!!

Σπουδαιότερα

Βαγγέλης Γερμανός: “Το τραγούδι παρηγορεί, ψυχαγωγεί, εκφράζει και ενώνει τους ανθρώπους σε κάθε εποχή και τόπο…”

Ο Βαγγέλης Γερμανός, μιλάει στο Young People.gr για το πως βλέπει την ελληνική μουσική σκηνή σήμερα....

Συνέντευξη με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Μαριάννα Παπαθανασίου.

Μαριάννα Παπαθανασίου μία από τις πιο αισθαντικές φωνές, τραγουδίστρια και ηθοποιός με σημαντική παρουσία σε θέατρα και μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης,...

Η συνέντευξη της Νόρας Δράκου, αθλήτριας κολύμβησης 50, 100 μέτρων στο ελεύθερο, ύπτιο και πρόσθιο.

Η Νόρα Δράκου είναι αθλήτρια κολύμβησης με συμμετοχή σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, αλλά και σε 2 Ολυμπιακούς (Λονδίνο και Ρίο),...

Ντένια Ψυλλιά: “Στον έρωτα κυριαρχεί το “εγώ”, ενώ στην αγάπη, ο άλλος!”.

Η Ντένια Ψυλλιά μιλά στο Young People.gr για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και το πόσο δύσκολο...

Whitney Houston 1963 – 2012, η χρυσή φωνή της δεκαετίας του ’80.

Γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1963 στην Αμερική και συγκεκριμένα στο New Jersey. Η Elizabeth Whitney Houston όπως είναι ολόκληρο το όνομά...

Folow Us

3,177ΥποστηρικτέςΚάντε Like
192ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
406ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

“Ελέφαντας” από την Θεατρική Ομάδα Παπαλάνγκι στο Θέατρο 104.

«Ο ελέφαντας θυμάται. Ο ελέφαντας ξέρει πότε ήρθε η ώρα να πεθάνει και γι’ αυτό πηγαίνει αυτός να συναντήσει το θάνατο, πριν...

“Βλέπε και φεύγα” της Ιωάννας Μαστοράκη σε σκηνοθεσία Θανάση Σάλτα στο θέατρο της Ημέρας.

Βλέπε και Φεύγα, το επιτυχημένο έργο της Ιωάννας Μαστοράκη παρουσιάζεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά επί σκηνής, ανανεωμένο υπό την σκηνοθετική ματιά...

Charts Singles, Μάρτιος 2019.

Μάρτιος 2019 και ήδη η άνοιξη κάνει τα πρώτα δειλά της βήματα, μουσικά τώρα ο Sam Smith η Ariana Grande ο...

“Η καημένη, η άδεια μου Εδέμ” (Είκοσι Αστικά Μονόπρακτα) της Δώρας Τσόγια στο Επί Κολωνώ.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, όλα πήγαν στραβά. Τα ώριμα φρούτα πέφτουν αφάγωτα στο έδαφος κι οι άνθρωποι περιπλανώνται στην έρημο ψάχνοντας απεγνωσμένα...

Στέλνουν το δικό τους Μήνυμα

Διαβάστε το μήνυμα που στέλνουν σε όλους μας όλοι όσοι έδωσαν συνέντευξη στο Young People.gr

Να μη φοβούνται να εξερευνούν και να εκφράζουν τη σκιά τους. Όταν θέλουμε μόνο ή κυρίως να είμαστε αρεστοί στους άλλους, χάνουμε την ακεραιότητά μας και τη δυνατότητα να συνδεθούμε πλήρως με το εν δυνάμει μας.

Καραμίχος

Ηθοποιός

Θα ήθελα να πω σε όλους να μην παρατάνε ποτέ τα όνειρά τους & ότι έρχεται να το αντιμετωπίζουν με χαμόγελο και θετική ενέργεια.

Κιάφα

Αθλήτρια

Να μην σταματήσουν ποτέ να ονειρεύονται, να ελπίζουν και να επιμένουν!

Ναούμ

Καλλιτέχνης