ΑρχικήΣυνεντεύξειςΚαλλιτέχνεςΔημήτρης Θεοδοσιάδης: "Όταν αγαπάς κάτι, βρίσκεις την εσωτερική δύναμη και παλεύεις..."

Δημήτρης Θεοδοσιάδης: “Όταν αγαπάς κάτι, βρίσκεις την εσωτερική δύναμη και παλεύεις…”

"Συνέντευξη με τον Δημήτρη Θεοδοσιάδη, καλλιτέχνης με ιδιαίτερη ξεχωριστή χροιά φωνής και ερμηνείες γεμάτες συναίσθημα"

Ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης ξεκίνησε την ενασχόληση του με την μουσική σε μικρή ηλικία, όπου παρακολούθησε τα πρώτα του μαθήματα κιθάρας σε ωδείο. Τον γνωρίσαμε μέσα από το The Voice of Greece, όπου έφτασε στον τελικό το 2017. Ξεχώρισε για την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του και τις γεμάτες συναίσθημα ερμηνείες του. Ακολούθησε η υπογραφή και η συνεργασία του με την Panik Records.

Ο Δημήτρης στην συνέντευξή του μας λέει πως η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του από μικρή ηλικία. Θεωρεί ότι ο χώρος της τηλεόρασης του παρείχε την ώθηση για να ξεκινήσει, αλλά για να προχωρήσεις χρειάζεται συνεχής και σκληρή δουλειά!

Πιστεύει πως η ανάγκη για εξέλιξη δεν σταματά ποτέ. Με υπομονή και επιμονή αντιμετωπίζει τυχόν εμπόδια και δυσκολίες. Η αγάπη του για τη μουσική τον κάνει να αντέχει και να κυνηγά όσα έχει ονειρευτεί. Εξάλλου Θεωρεί πως πρέπει να προσπαθείς επίμονα για αυτό που επιθυμείς και ας χάσεις, μα αν δεν ξεκινήσεις την προσπάθεια έχεις χάσει ήδη.

Το πιο πρόσφατο single του είναι το “Ξέχασέ Τα Όλα” (τρίτο κατά σειρά single του μετά τα “Μονοτονία” και “Ανήκεις Σε Μένα”). Είναι ένα δυνατό up-tempo τραγούδι, σε μουσική και στίχους Παντελή Κυραμαργιού, ενώ την παραγωγή έκανε η ομάδα των Arcade.

Η συνέντευξη του Δημήτρη Θεοδοσιάδη

Δημήτρης Θεοδοσιάδης, ανερχόμενος ποπ τραγουδιστής

Μίλησέ μας για τον Δημήτρη… Ποια είναι η σχέση σου με την μουσική και πότε ξεκίνησες;

Η ενασχόλησή μου με τη μουσική ξεκίνησε σε μικρή ηλικία, όταν οι γονείς μου πήραν την πρωτοβουλία με γράψουν σε ένα ωδείο όπου ξεκίνησα τα πρώτα μαθήματα κλασικής κιθάρας. Έκτοτε, η μουσική έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου!

Το είδος της μουσικής που έχεις επιλέξει με ποιο τρόπο επιδρά στην ψυχολογία σου;

Το έχω επιλέξει γιατί νιώθω ότι με εκφράζει, αλλά ταυτόχρονα μου ταιριάζει. Βέβαια επειδή δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι και να αποκλείουμε τίποτα, αναφέρομαι στη δεδομένη χρονική στιγμή γιατί μελλοντικά ίσως δοκιμάσω και εξερευνήσω και άλλα είδη μουσικής!

Πολύς κόσμος σε γνώρισε καλύτερα μέσω του The Voice όπου συμμετείχες φτάνοντας μέχρι τον τελικό με την ομάδα του Σάκη Ρουβά. Πώς σου φάνηκε σαν εμπειρία;

Το The Voice ήταν μια πολύ σημαντική εμπειρία για μένα. Mέσα από το παιχνίδι μου δόθηκε η ευκαιρία να με γνωρίσει ο κόσμος και να του δείξω την αγάπη μου για το τραγούδι και τις ικανότητές μου, αλλά και γνώρισα τον τηλεοπτικό χώρο.

Θεωρείς ότι η τηλεόραση και η προβολή που αυτή συνεπάγεται σε έχουν βοηθήσει στην έως τώρα καριέρα σου;

Μου έδωσε μια σημαντική ώθηση για το ξεκίνημα! Σίγουρα η συμμετοχή σε ένα talent show ανοίγει πόρτες, όμως, για να παραμείνουν ανοικτές χρειάζεται συνεχής και σκληρή δουλειά μετά το τέλος του show.

Πες μας λίγα λόγια για το νέο σου τραγούδι με τίτλο “Ξέχασέ τα όλα”.

Το «Ξέχασε τα όλα» είναι ένα φρέσκο , δυναμικό και ευχάριστο ποπ τραγούδι που μου πλημμύρισε το μυαλό με θετικά συναισθήματα από την πρώτη φορά που το άκουσα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή τη δουλειά και ευγνώμων! Κι ευχαριστώ δημόσια τον Παντελή Κυραμαργιό που το έγραψε, τους Arcade που έκαναν την παραγωγή, τους Osake που σκηνοθέτησαν το music video και την εταιρεία μου, την Panik Records.

Θεοδοσιάδης: Για να ονειρεύεσαι ένα μέλλον πρέπει να το δημιουργήσεις με δουλειά και αφοσίωση…

Τους στίχους και την μουσική υπογράφει ο Παντελής Κυραμαργιός, ενώ την παραγωγή την έκανε η ομάδα Arcade. Πως ήταν αυτή η συνεργασία;

Με τόσο δημιουργικούς ανθρώπους η συνεργασία είναι συναρπαστική και  μόνο θετικό αποτέλεσμα  θα μπορούσε  να έχει. Νιώθω πολύ τυχερός γι’ αυτή την συνεργασία και τους ευχαριστώ πολύ!

Είσαι ικανοποιημένος από το όλο αποτέλεσμα (ερμηνεία, βίντεο κ.ά);

Όλη η δουλειά και το αποτέλεσμα που βγήκε ήταν ακριβώς όπως το είχα  φανταστεί!

Τρίτο κατά σειρά τραγούδι που βρίσκει θετική ανταπόκριση από το κοινό. Ποια συναισθήματα σε διακατέχουν; Νιώθεις ακόμα μεγαλύτερη την ανάγκη να ασχοληθείς ώστε να προσφέρεις περισσότερα ανεβάζοντας τον πήχη;

Ποιος καλλιτέχνης δεν θέλει να ανεβάσει τον πήχη; Άλλωστε για να κατακτήσεις τη δική σου προσωπική κορυφή κι όσα έχεις ονειρευτεί για εσένα πρέπει καθημερινά να προσπαθείς να εκπλήσσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Η ανάγκη για εξέλιξη του εαυτού μας θεωρώ πως δεν σταματάει ποτέ.

Από την αρχή της καριέρας σου, από τα πρώτα σου βήματα, η Panik Records είναι μαζί σου. Πως νιώθεις για αυτή την συνεργασία;

Μόνο ευγνωμοσύνη. Η Panik Records είναι πραγματικά μία μεγάλη καλλιτεχνική οικογένεια και χαίρομαι που είμαι μέλος της. Τόσο ο CEO της, Γιώργος Αρσενάκος, όσο και όλα τα παιδιά του team της, είναι δίπλα στον καλλιτέχνη, τον στηρίζουν και βοηθούν στο να φτάσει στον κόσμο κάθε τραγούδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πώς αντιμετώπισες τυχόν εμπόδια, προβλήματα που προέκυψαν σε αυτή την πορεία; Τι ήταν ή τι είναι που σε στεναχωρεί, αλλά και τι είναι αυτό που σε βοηθά να τα ξεπερνάς και να σε ωθεί ακόμα πιο ψηλά;

Με υπομονή και επιμονή. Δεν με στενοχωρεί κάτι υπάρχουν σίγουρα πολλές προκλήσεις που προσπαθώ πάντα να αντιμετωπίζω. Όταν αγαπάς κάτι, βρίσκεις την εσωτερική δύναμη και παλεύεις, ίσως και περισσότερο από αυτό που νομίζεις ότι μπορείς! Εμένα η αγάπη μου για τη μουσική μου με κάνει να αντέχω και να κυνηγάω όσα έχω ονειρευτεί.

Υπάρχουν καλλιτέχνες που έχουν επιδράσει θετικά στη μουσική σου πορεία;

Σίγουρα ναι. Κάθε καλλιτέχνης ξεκινώντας τη πορεία του στη μουσική έχει κάποια ινδάλματα, κάποια μουσικά πρότυπα και κάποιους ανθρώπους που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης. Κάποιοι καλλιτέχνες που ξεχωρίζω και θαυμάζω για την πορεία τους και τη διαδρομή τους είναι οι Coldplay, ο Robbie Williams, ο Weekend και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Το πιο πρόσφατο single του είναι το “Ξέχασέ Τα Όλα” (τρίτο κατά σειρά single του μετά τα “Μονοτονία” και “Ανήκεις Σε Μένα”)

Ανέφερέ μας έναν χαρακτηριστικό στίχο τραγουδιού, ποιήματος, που ίσως σηματοδοτεί τη ζωή σου ή απλά σε αγγίζει.

«But if you never try, you’ll never know…» Αυτός ο στίχος των Coldplay μου υπενθυμίζει πως πρέπει να προσπαθείς και να μη σταματήσεις να κυνηγάς επίμονα όσα επιθυμείς, γιατί μπορεί να παλέψεις και ίσως χάσεις, αλλά αν δεν ξεκινήσεις έχεις χάσει ήδη.

Ο χειρότερος εφιάλτης σου; Και γιατί;

Να μην ασχολούμαι με τη μουσική την οποία αγαπάω πολύ… το γιατί μπορείτε να το καταλάβετε (χαχα)…

Υπάρχει κάτι στο οποίο θα ήθελες να δοκιμάσεις τις δυνατότητές σου αλλά δεν σου έχει δοθεί ακόμα η ευκαιρία;

Πιθανόν σε άλλα είδη μουσικής!

Ποια είναι τα σχέδιά σου για το μέλλον σου;

Εκτός από την κυκλοφορία του «Ξέχασέ τα όλα», μόλις ολοκλήρωσα τις εμφανίσεις μου δίπλα στον Θοδωρή Φέρρη και την Josephine στο «Posidonio». Ήδη αυτή την περίοδο ετοιμάζω τα επόμενα βήματά  μου σε επίπεδο εμφανίσεων.

Δεν μου αρέσει να κάνω σχέδια για το μέλλον – είμαι ο άνθρωπος που θέλει να ζει το τώρα. Για να ονειρεύεσαι ένα μέλλον πρέπει να το δημιουργήσεις με δουλειά και αφοσίωση.

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους νέους μέσα από το Young People.GR;

Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι να ακολουθεί με πίστη ο καθένας τα όνειρά του!!!

Βίντεο “Ξέχασε τα όλα”

Δημήτρης Θεοδoσιάδης - Ξέχασε Τα Όλα - Official Music Video

Το τραγούδι “Ξέχασε τα όλα” Κυκλοφορεί από την Panik Records

BUY – STREAM HERE:

  • Μουσική – Στίχοι: Παντελής Κυραμαργιός
  • Παραγωγή: Arcade⚡Music @ Arcade Studios
  • Ηχογράφηση, Μίξη, Mastering @ Arcade Studios

Instagram

“Για να ονειρεύεσαι ένα μέλλον πρέπει να το δημιουργήσεις με δουλειά και αφοσίωση”

@Dimitris Theodosiadis

Σημείωση: Για την πραγματοποίηση της συνέντευξης του τραγουδιστή Δημήτρη Θεοδοσιάδη συνεργάστηκαν: Στην επιμέλεια η ομάδα έκφρασης και υλοποίησης ενώ στην σύνταξη των ερωτήσεων η Ιωάννα Καριώρη. Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Θεοδοσιάδη και την δισκογραφική Panik Records και ειδικότερα τον K. Βαγγέλη Θεοδώρου για την πραγματοποίηση της συνέντευξης.

Μας Είπαν...

Διαβάστε το μήνυμα τους...

"Να μη φοβούνται να εξερευνούν και να εκφράζουν τη σκιά τους"...

Καραμίχος

Ηθοποιός

"Να ακολουθούν την καρδιά τους και να μην κάνουν εκπτώσεις στα θέλω και στην αξιοπρέπεια τους"...

Κρονάκη

Δημοσιογράφος

Σχετική Αρθρογραφία

Κωνσταντίνος Ελματζίογλου: “Το δημιουργικό άγχος, υπάρχει και είναι πολύ γλυκό αίσθημα!”

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Ελματζίογλου μας μιλάει για τη υποκριτική...

Ειρήνη Παπαδοπούλου: “Οι πιο σημαντικές αξίες είναι η ταπεινότητα και η εξέλιξη”

Συνέντευξη με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, μια από τις δημοφιλείς...

Xanthi: “Τα ενήλικα ακούσματά μας καθορίζονται πολύ από την επαφή μας με τη μουσική στην εφηβεία”

Συνέντευξη με την Xanthi, ερμηνεύτρια τραγουδοποιό και ανεξάρτητη παραγωγό....

Έλενα Παπαπαναγιώτου: “Ο κόσμος αγαπά και στηρίζει πάντα το αληθινό”

Η Έλενα Παπαπαναγιώτου είναι μια καλλιτέχνης που διανύει ήδη...

- Read Interesting Site Topics The Most Popular Interview

Καμία απόσταση δεν εμποδίζει την αληθινή επιθυμία.

Οι σχέσεις ανέκαθεν περνούσαν από δοκιμασίες. Μία από αυτές είναι η απόσταση. Τα αντίο στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι δύσκολα. Πόσο μάλλον όταν τα λες στον άνθρωπό...

Ο έρωτάς σου, η δύναμή σου…

Είναι όμορφο να είσαι ερωτευμένος. Η καρδιά σου να...

Ο Χουλιγκανισμός στην Ελλάδα.

Ως χουλιγκανισμός αναφέρεται η ανάρμοστη και βίαιη συμπεριφορά οπαδών αθλητικών...

- New Post & Article Archive