ΑρχικήΣυνεντεύξειςΚαλλιτέχνεςΔημήτρης Θεοδοσιάδης: "Το συναίσθημα και η επικοινωνία με τον κόσμο είναι κάτι μοναδικό"

Δημήτρης Θεοδοσιάδης: “Το συναίσθημα και η επικοινωνία με τον κόσμο είναι κάτι μοναδικό”

"Ο πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης, υπογράφει την πρώτη δισκογραφική του δουλειά, σε συνεργασία με την Panik Records"

Ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης μας συστήνει τον εαυτό του μέσα από την συνέντευξή του στο Young People.gr. Μας μιλά για την επαφή του με την μουσική, το πρώτο του τραγούδι και την συνεργασία του με την Panik Records. Όπως λέει και ο ίδιος ευελπιστεί να κυκλοφορήσει τις δικές του συνθέσεις, με σκοπό την άμεση γνωριμία του με το κοινό μέσα από τα δικά του συναισθήματα.

Ο Δημήτρης ξεκίνησε την ενασχόληση του με την μουσική σε μικρή ηλικία, όπου παρακολούθησε τα πρώτα του μαθήματα κιθάρας σε ωδείο. Σήμερα, αποτελεί έναν πολλά υποσχόμενο καλλιτέχνη, ενώ η παρθενική του δισκογραφική δουλειά, φέρει την υπογραφή του. Το “Ανήκεις σε εμένα” αποτελεί ένα φρέσκο pop hit, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Μπενιουδάκη.

Διαβάστε τη συνέντευξη

Ο Δημήτρης ξεκίνησε την ενασχόληση του με την μουσική σε μικρή ηλικία

Μας συστήνεσαι ως ένας νέος, ανερχόμενος, pop τραγουδιστής. Από πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με την μουσική;

Η πρώτη μου επαφή με τη μουσική ξεκίνησε σε μικρή ηλικία καθώς οι γονείς μου έβλεπαν ότι είχα μια κλίση προς τα εκεί, έτσι πήραν την πρωτοβουλία να με γράψουν σε ένα ωδείο όπου ξεκίνησα τα πρώτα μαθήματα κιθάρας. Το 2017 πήρα μέρος στο «The Voice», όπου ήμουν στην ομάδα του Σάκη Ρουβά και έφτασα μέχρι τον τελικό. Το ντεμπούτο μου έγινε με το «Ανήκεις Σε Μένα», ένα δυναμικό pop κομμάτι που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Υπήρχαν ερεθίσματα στο περιβάλλον σου, που σε οδήγησαν στην επιλογή της ενασχόλησής σου με το pop είδος;

Σίγουρα η pop  ταιριάζει πιο εύκολα σε κάποιον καλλιτέχνη της ηλικίας μου, αλλά δεν θα με χαρακτήριζα pop καλλιτέχνη. Αρχικά, επειδή δεν μ’ αρέσουν οι «ταμπέλες» και επειδή στο μέλλον μπορεί ν’ ακούσετε και άλλα είδη από εμένα!

“Ανήκεις σε εμένα”. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο σου τραγούδι, σε σύνθεση με την δική σου υπογραφή. Ποια ήταν η πηγή έμπνευσής σου;

Το «Ανήκεις Σε Μένα» περιγράφει κάποιες προσωπικές μου στιγμές που σκεφτόμουν συχνά και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να τις εκφράσω παρά μέσα από ένα τραγούδι.

Είναι ένα τραγούδι με ιδιαίτερη σημασία για εσένα, δεδομένου ότι επέλεξες να είναι το τραγούδι γνωριμίας σου με το κοινό;

Είναι το τραγούδι που με γέμιζε περισσότερο τη δεδομένη χρονική στιγμή και σίγουρα ένα δυναμικό και ευχάριστο κομμάτι.

Αποτελεί προσωπικό σου στόχο να παρουσιάζεις τραγούδια τα οποία επιμελείσαι ολοκληρωτικά ο ίδιος;

Για την αρχή της καριέρας μου θα ήθελα σίγουρα ο κόσμος να με γνωρίσει μέσα από τα δικά μου τραγούδια. Μακάρι στο μέλλον να μου δοθεί η δυνατότητα να ερμηνεύσω τραγούδια και άλλων δημιουργών.

Έχοντας την ιδιότητα του νέου καλλιτέχνη, τί είναι αυτό που απολαμβάνεις περισσότερο στις live εμφανίσεις σου;

Αν και έχω μικρή  εμπειρία από live εμφανίσεις και ειδικά λόγω των συνθηκών τον τελευταίο καιρό,  σίγουρα όταν  βρίσκομαι πάνω στη σκηνή το συναίσθημα και η επικοινωνία με τον κόσμο είναι κάτι μοναδικό.

Το “Ανήκεις σε εμένα” αποτελεί ένα φρέσκο pop hit, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Μπενιουδάκη

Πλέον, οι περισσότεροι καλλιτέχνες χρησιμοποιούν τα social media για να προωθήσουν την δουλειά τους. Θεωρείς ότι αποτελεί ένα αναγκαίο μέσο για την επιτυχία;

Σίγουρα τα social media βοηθούν στην πιο άμεση και γρήγορη αναγνώριση ενός καλλιτέχνη, αλλά δεν σημαίνει ότι  είναι το μοναδικό μέσο για την εξέλιξη. Πρωτίστως είναι η συνεχής και σκληρή δουλειά, για να δίνεις στον κόσμο όμορφα τραγούδια.

Πόσο σημαντική θεωρείς ότι είναι η σωστή επιλογή των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σε ένα νέο καλλιτέχνη, για την καλλιτεχνική του πορεία;

Θεωρώ πως το να έχεις μια ομάδα που να σε στηρίζει και να σε πιστεύει παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη πορεία ενός καλλιτέχνη. Εξάλλου οι άνθρωποι που επιλέγουμε σε κάθε τομέα της ζωής μας κοινωνικό ή επαγγελματικό είναι οι επιλογές μας που οφείλουμε να τις σεβόμαστε και να πορευόμαστε μαζί τους δημιουργώντας πάντα τις καλύτερες προϋποθέσεις. Χαίρομαι που στο ξεκίνημά μου έχω δίπλα μου την ομάδα της Panik Records, η οποία είναι δίπλα στον καλλιτέχνη και τον στηρίζει.

Ποια είναι τα όνειρά σου στο χώρο της μουσικής;

Ονειρεύομαι πολλά και όμορφα πράγματα, αλλά είμαι πάντοτε προσγειωμένος γιατί  ο χώρος της μουσικής απαιτεί πάντα πολλή δουλειά, αφοσίωση, επιμονή και… τύχη!

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις μέσα από το Youngpeople.gr

Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι να έχουμε όλοι υγεία και υπομονή για την περίοδο που διανύουμε, να έχουμε έντονη προσπάθεια και συνέπεια σε ό,τι ο καθένας μας καταπιάνεται και να μη χάνουμε την πίστη στα όνειρά μας και να τα διεκδικούμε!

Βίντεο και Instagram

Δημήτρης Θεοδοσιάδης - Ανήκεις Σε Μένα - Official Music Video

“Στο μέλλον μπορεί ν’ ακούσετε και άλλα είδη από εμένα!”

-Δημήτρης Θεοδοσιάδης-

Σημείωση: Για την ολοκλήρωση της συνέντευξης του Δημήτρη Θεοδοσιάδη συνεργάστηκαν: Στην επιμέλεια η ομάδα Έκφρασης και Υλοποίησης ενώ στην σύνταξη των ερωτήσεων η Ιωάννα Καριώρη. Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Θεοδοσιάδη & την δισκογραφική εταιρία Panik Records για την συνέντευξη.

Μας Είπαν...

Διαβάστε το μήνυμα τους...

"Να μη φοβούνται να εξερευνούν και να εκφράζουν τη σκιά τους"...

Καραμίχος

Ηθοποιός

"Να ακολουθούν την καρδιά τους και να μην κάνουν εκπτώσεις στα θέλω και στην αξιοπρέπεια τους"...

Κρονάκη

Δημοσιογράφος

Σχετική Αρθρογραφία

- Read Interesting Site Topics The Most Popular Interview

Μητέρα, μια λέξη χίλιες έννοιες.

Είναι ευρέως γνωστό πως μια μητέρα έχει πολλές ιδιότητες, γι’αυτό και χαρακτηρίζεται ως “η πιο δύσκολη δουλειά”. Η μέριμνα ενός παιδιού αποτελεί πρωταρχικό ρόλο στην ζωή μιας...

Δύο τόσο διαφορετικά γράμματα, και όμως γραμμένα από το ίδιο πρόσωπο.

Όταν ενημερώθηκα ότι υπάρχει αυτή η στήλη σκέφτηκα πως ήταν...

Καμία απόσταση δεν εμποδίζει την αληθινή επιθυμία.

Οι σχέσεις ανέκαθεν περνούσαν από δοκιμασίες. Μία από αυτές...

- New Post & Article Archive