Κυριακή, 5 Απριλίου, 2020
13.5 C
Athens
More
  Αρχική Τέχνες Θέατρο "Frida ΚΙ ΑΛΛΟ" στο θέατρο "Αποθήκη".

  “Frida ΚΙ ΑΛΛΟ” στο θέατρο “Αποθήκη”.

  "Θέατρο Αποθήκη, "Frida ΚΙ ΑΛΛΟ" Για 3η χρονιά από τους Fly Theatre! Η συναρπαστική ζωή της Frida Kahlo επί σκηνής κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Πρεμιέρα Δευτέρα 11 Νοεμβρίου"

  Δύο επιτυχημένες σεζόν στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με συνεχόμενα sold-out! Περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Παραστάσεις στο φημισμένο Théâtre Marigny στο Παρίσι για ένα μήνα και στο Sibiu της Ρουμανίας, σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα θεατρικά φεστιβάλ της Ευρώπης. Μετά από μια εντυπωσιακή καλλιτεχνική πορεία και μία σκηνοθεσία στο Εθνικό Θέατρο (La Strada), οι Fly Theatre επιστρέφουν για 3η χρονιά και μόνο για λίγες παραστάσεις στην Αθήνα και στο Θέατρο Αποθήκη, με τη συναρπαστική παράσταση «Frida ΚΙ ΑΛΛΟ», που είναι βασισμένη στη ζωή και το έργο της Μεξικανής ζωγράφου Frida Kahlo.

  Διαβάστε το αφιέρωμα της Εύη Γαλάνη για το Young People.gr Για την Frida

  Η πολυμεσική παράσταση Frida ΚΙ ΑΛΛΟ, σε κείμενο Κατερίνας Δαμβόγλου, πραγματεύεται την ιστορία της ζωγράφου, τους φυσικούς περιορισμούς της και τον πόνο που την ώθησαν να δημιουργήσει ένα σύμπαν που κυριαρχείται από κίνηση και πάθος, ενώ παράλληλα αξιοποιούνται ολοκληρωτικά και οι αρχές των Fly Theatre -- προσήλωση στο χώρο, τον ρυθμό, τ