Κυριακή, Σεπτέμβριος 23, 2018

Golden songs of the radio.

Είναι τα χρυσά τραγούδια των ραδιοφωνικών συχνοτήτων όλων των εποχών, από την δεκαετία του ’70 έως και σήμερα (Golden Songs Of The Radio). Αυτή η θεματική μουσική ενότητα θα παρουσιάζει τραγούδια που αγαπήθηκαν μέσα από τα ραδιοφωνάκια μας. Τραγούδια που μας κράτησαν συντροφιά, τραγούδια που μας έδωσαν ελπίδα,,, να συνεχίσουμε,,, τραγούδια που μας έκαναν και δακρύσαμε,,, μας έκαναν να ονειρευτούμε… Έτσι στη διάρκεια του ημερήσιου προγράμματος του ραδιοφώνου μας θα έχετε την ευκαιρία μέσα από τους εκφωνητές μας (Narrator Of Musical Content) να θυμηθείτε αυτά τα τραγούδια.

Στην αφήγηση αυτής της θεματικής ενότητας του ραδιοφώνου μας είναι οι περισσότεροι ραδιοφωνικοί μας παραγωγοί αλλά και πρόσωπα καθημερινά που περνούν από τα στούντιο μας για τις απαραίτητες ηχογραφήσεις. Οι εκφωνητές ονομάζονται (Narrator Of Musical Content) και όπως είναι φυσικό αυτά τα πρόσωπα θα αυξάνονται αφού συνεχώς θα προστίθενται τραγούδια που αγαπήσαμε μέσα από τα ραδιοφωνάκια μας. Στη συνέχεια γνωρίστε όλους όσους περάσουν από το μικρόφωνο του Young People Radio.

Listen Radio

Narrator Of Musical Content

Zaxarias
Μαρία
Αγγελική
Ιωάννα

Μείνετε συντονισμένη στο Young People Radio για να ακούσετε τις επιτυχίες που αγαπήσαμε μέσα απο τα ραδιόφωνα…

[apss_share]
[jnews_block_26 compatible_column_notice=”” number_post=”1″ post_offset=”0″ include_category=”56″ sort_by=”latest” excerpt_length=”8″]
Listen Radio

Music Team
Ο τομέας της μουσικής ενημέρωσης και της τέχνης, είναι υπεύθυνη για όλο το σκηνικό της μουσικής. Προετοιμάζει τα αφιερώματα στη μουσική σκηνή, φιλτράρει όλες τις ειδήσεις των μουσικών γεγονότων. Παρακολουθεί και σας προτείνει όλα εκείνα τα Event που θα πρέπει να είστε παρόν, επίσης σας παρουσιάζει προσπάθειες νέων καλλιτεχνών, (βίντεο, δίσκους, singles), που θα θέλαμε να προσέξετε.

Τελευταία Άρθρα

Charts Singles, Σεπτέμβριος 2018.

Σεπτέμβριος,,, Είμαστε πλέον στο φθινόπωρο, αν και οι καιρικές συνθήκες θυμίζουν καλοκαίρι οι περισσότεροι ήδη συναισθηματικά είμαστε στην εποχή της ανάμνησης των διακοπών. Μουσικά σχεδόν...

Featured