ΑρχικήΣυνεντεύξειςΚαλλιτέχνεςMade By Grey, “Αισθάνομαι την ανάγκη να εκπροσωπώ τον ψυχισμό μου..."

Made By Grey, “Αισθάνομαι την ανάγκη να εκπροσωπώ τον ψυχισμό μου…”

"Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις από τον Made By Grey έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε μέσα από το Young People.gr"

O Made By Grey μας συστήνεται, μας αποκαλύπτει το όνομά του, μας μιλάει για το d.i.y project του αλλά και για τις μουσικές επιρροές που τον σημάδεψαν. “Δεν αισθάνομαι πως εκπροσωπώ κάποιο είδος” μας λέει και συνεχίζει “Αισθάνομαι όμως την ανάγκη να εκπροσωπώ τον ψυχισμό μου, όπως κ συγκεκριμένων ακροατηρίων που μπορούν να ταυτιστούν”. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους δημιουργίας τους καινούργιου άλμπουμ με τίτλο “Music For The Deprived”. Απαντά στις ερωτήσεις μας από που αντλεί την έμπνευσή του και σε ποιους ρυθμούς θα κινείτε το καινούργιο του άλμπουμ. Κλείνοντας στέλνει και αυτός με τη σειρά του το δικό του μήνυμα στους αναγνώστες μας.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Made By Grey

Ποιος είναι λοιπόν ο κύριος Made By Grey; Πες μας λίγα λόγια για το d.i.y project σου.

Εγώ!!! Αστειεύομαι… ονομάζομαι Αντώνης Χατζημιχάλης και έχω αυτό το project από το 2013, αρχικά με σκοπό να είναι ένα στούντιο project χωρίς live  εμφανίσεις. Ξέρεις… απλά να κυκλοφορώ τη μουσική μου. Στην πορεία, έχω συνεργαστεί με αρκετούς μουσικούς από πολλές αθηναϊκές μπάντες για όταν χρειάζεται να κάνω κάποια live εμφάνιση και πλέον, έχω σταθερούς συνεργάτες κ φίλους τολμώ να πω!

Mady By Grey Η Αντώνης Χατζημιχάλης

Μίλησε μας για το είδος της μουσικής που εκπροσωπείς.

Δεν αισθάνομαι πως εκπροσωπώ κάποιο είδος, (φαντάζομαι θα περιμένεις να αναφερθώ σε όρους όπως post rock ή instrumental αλλά δεν θα το κάνω). Αισθάνομαι όμως την ανάγκη να εκπροσωπώ τον ψυχισμό μου, όπως κ συγκεκριμένων ακροατηρίων που μπορούν να ταυτιστούν. Για αυτούς τους ανθρώπους απευθύνεται και ο τίτλος του άλμπουμ που ετοιμάζω: “music for the deprived”.

Κάποιες επιρροές που σε σημάδεψαν.

Pink Floyd, godspeed you black emperor, David Bowie, tindersticks, nick cave, and also the trees, cure… θα μπορούσα να γράφω για ώρες… άδικη ερώτηση… στην εφηβεία κ λίγο μετά άκουγα μουσική με τις ώρες κυριολεκτικά. Σίγουρα αδικώ πολλές μου επιρροές με το να μη τις αναφέρω σε αυτή την απάντηση.

Από πού πηγάζει η έμπνευση για τα κομμάτια που γράφεις;

Καθαρά θέμα αισθητικής… Δεν σκέφτομαι κάτι… απλά ο,τι μου αρέσει κ μου “μιλάει” μέσα μου το κρατάω. Το θέμα είναι τι διαμορφώνει την αισθητική του καθενός τελικά? (Γέλιο).

Πως βλέπεις το μέλλον της μουσικής στην Ελλάδα;

Μια χαρά. Πάντα έτσι ήταν αφενός και αφετέρου, ο,τι αλλαγή μεγάλη γίνεται είναι σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο πήχης στην ανεξάρτητη σκηνή είναι ανεβασμένος και αυτό είναι καλό! Στο μέλλον πιστεύω ότι όταν αναφέρεται κάποιος στον ηλεκτρικό ήχο, θα εννοεί κάποιο παρακλάδι της μέταλ, αλλά αυτά είναι απλά εικασίες, επιπέδου καφενείου.

Ένα έργο του Αντώνη Χατζημιχάλη, που ολοκληρώθηκε με κάθε διαθέσιμο εξοπλισμό και τη βοήθεια φίλων, εξυπηρετικών ατόμων και του ελάχιστου προϋπολογισμού

Πως βλέπεις το διαδίκτυο, έχει θετική ή αρνητική επίδραση στα μουσικά σχήματα, καλλιτέχνες;

Πολύ θετική!!! Αρνητική έχει μόνο στους ακροατές.

Μίλησε μας για τη δισκογραφική σου δουλειά.

Φαντάζομαι εννοείς αυτή που ετοιμάζω… Πρόκειται για ένα full length album, με τα γνωστά όργανα που χρησιμοποιούνται πάντα στα άλμπουμ μου, αλλά σε διαφορετικές αναλογίες, άλλο στυλ, άλλη προσέγγιση… τώρα τελειώνει το pre production (που είναι κ το πιο χρονοβόρο με τον τρόπο που δουλεύω εγώ τουλάχιστον) και σύντομα θα ξεκινήσουν οι ηχογραφήσεις.

Που μπορούμε να αγοράσουμε album σου;

Το πρώτο έχει εξαντληθεί και δεν ξέρω αν κ πότε θα επανεκδοθεί… επίσης έχουν εξαντληθεί κ τα CDs του grief!!! Βινύλιο του grief θα μπορείτε να λογικά να βρείτε σε επιλεγμένα δισκοπωλεία αν υπάρχει ακόμα, όπως κ στο merchandise που έχω στις συναυλίες.

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στη σημερινή νεολαία μέσα από το Young People;

Να είστε αληθινοί. Να ζυγίζετε τις επιλογές σας, αλλά να μη φοβάστε ούτε να ντρέπεστε για αυτές… αυτές μας ορίζουν όλους.

Ευχαριστώ για τη συνέντευξη κ το ενδιαφέρον!

Video & Track

Video

made by grey - irreversible (live) @ohbtt

I have written a wicked book,and feel spotless as the lamb

Σημείωση: Για την ολοκλήρωση της συνέντευξης του Μουσικού Mady By Grey συνεργάστηκαν: Στην επιμέλεια η ομάδα Έκφρασης και Υλοποίησης ενώ στην σύνταξη των ερωτήσεων η Μαριλένα Μουστερή. Ευχαριστούμε τον μουσικό Mady By Grey για την πραγματοποίηση της συνέντευξης.

Μας Είπαν...

Διαβάστε το μήνυμα τους...

"Να μη φοβούνται να εξερευνούν και να εκφράζουν τη σκιά τους"...

Καραμίχος

Ηθοποιός

"Να ακολουθούν την καρδιά τους και να μην κάνουν εκπτώσεις στα θέλω και στην αξιοπρέπεια τους"...

Κρονάκη

Δημοσιογράφος

Σχετική Αρθρογραφία

- Read Interesting Site Topics The Most Popular Interview

Νίκος Παπάζογλου, ο τραγουδοποιός, ο “εργάτης”, Ο “Ινδιάνος” της Ελληνικής μουσικής.

Ο Μουσικός, ο ερμηνευτής, αλλά και δισκογραφικός παραγωγός. Με ένα κόκκινο φουλάρι πάντα στις εμφανίσεις του επί σκηνής έδωσε την ευκαιρία να τον χαρακτηρίσουν ως τον "Ινδιάνο" Της...

Οι ανθρώπινες σχέσεις σήμερα.

Ανθρώπινες σχέσεις... Μια έννοια, δύο λέξεις, πολλές ερμηνείες και...

Καμία απόσταση δεν εμποδίζει την αληθινή επιθυμία.

Οι σχέσεις ανέκαθεν περνούσαν από δοκιμασίες. Μία από αυτές...

- New Post & Article Archive