Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, 2022
10.2 C
Athens
ΑρχικήΜουσική ΕνημέρωσηΜουσικές ΠροτάσειςMarseaux feat. dPans - "Αν Το Λες Αγάπη Αυτό"

Marseaux feat. dPans – “Αν Το Λες Αγάπη Αυτό”

"Marseaux - "Αν Το Λες Αγάπη Αυτό". Νέο βίντεο κλιπ λίγες μέρες μετά την διάκρισή της στην Times Square της Νέας Υόρκης!"

Λίγες μέρες μετά την διεθνή διάκρισή της στην Times Square της Νέας Υόρκης ως πρέσβειρα Ελλάδας και Κύπρου σε παγκόσμια καμπάνια του Spotify, η Marseaux επιστρέφει με ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ μέσα από το album της “Chica” που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Μέσα από τα τραγούδια της η πολυδιάστατη performer καταφέρνει κάθε φορά να μεταφέρει στο κοινό συναισθήματα με τα οποία ταυτίζεται κάθε ανθρώπινη ψυχή στην εποχή μας. Έτσι, μετά το δυναμισμό του «Βότκα Βύσσινο» και τη νοσταλγία του «Το Μεγαλύτερό Μου Λάθος», η Marseaux παρουσιάζει σήμερα την πιο μελαγχολική και ταυτόχρονα τρυφερή έκδοση του εαυτού της μέσα από το εξαιρετικό μουσικό δημιούργημα του Solmeister «Αν Το Λες Αγάπη Αυτό», στο οποίο συνεργάζεται με τον dPans.

Στο music video που μόλις κυκλοφόρησε στο κανάλι των WNC στο YouTube συναντάμε την Marseaux και τον DPans ως δυο ψυχές οι οποίες πλησιάζουν και απομακρύνονται διαρκώς η μία από την άλλη, αντικατοπτρίζοντας την αμφίρροπη κατάσταση που μπορεί να υπάρχει σε μια σχέση η οποία έχει φθαρεί στον χρόνο.

Δείτε το official video στο YouTube

Marseaux - Αν το Λες Αγάπη Αυτό (ft. dPans) [OFFICIAL VIDEO] | #WNCfam

Βρείτε το album “Chica” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες

https://marseaux.lnk.to/CHICAPR

Μουσική & Στίχοι: Solmeister & dPans

Βρείτε την Marseaux στα social media

The Theme Of The Week

Ο Δημήτρης Χορν, “Ο Ηθοποιός σημαίνει Φως”.

Μια από τις κορυφαίες προσωπικότητες του θεάτρου, με έργο που θα το...