ΑρχικήΣυνεντεύξειςΗθοποιοίΝίκος Αναγνωστόπουλος: "Η προσπάθεια και το πρώτο βήμα είναι το πιο σημαντικό στα πάντα"

Νίκος Αναγνωστόπουλος: “Η προσπάθεια και το πρώτο βήμα είναι το πιο σημαντικό στα πάντα”

"Ο καλύτερος Έλληνας Tiktoker μιλάει για όλα στο Young People.gr"

Ο Νίκος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε 8 Ιουλίου 1987 στην Αθήνα. Το 2012 αποφοίτησε από την Ανώτερα Σχολή Δραματικής Τέχνης “Πράξη Επτά”. Τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής τα έκανε μέσω του κινηματογράφου και του θεάτρου συμμετέχοντας στην ταινία μικρού μήκους “Huthing Frogs”, στην ταινία μεγάλου μήκους “That Tetris Feeling” και στις θεατρικές παραστάσεις “Η ζωή μου στην τέχνη”, “Στα σκοτεινά” και “Οι ένοχοι”. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2017, ενσαρκώνοντας τον ρόλο του Διονύση Καλλέργη στην καθημερινή κωμική σειρά του ANT1 “Παρθένα Ζωή”. Τώρα εμφανίζεται στο Netwix και κάνει χιουμοριστικά βιντεάκια στο Instagram και στο Tik Tok που είναι και ένας από τους καλύτερους στην Ελλάδα.

Διαβάστε τη συνέντευξη

Είσαι ένας  κωμικός με ιδιαίτερη εφευρετικότητα που έχεις γίνει ιδιαίτερα γνωστός με τα χιουμοριστικά σου βίντεο. Πως προέκυψε αυτή η ιδέα για να ξεκινήσεις;

Ασχολούμαι πάρα πολλά χρόνια με το θέατρο, ενώ είχα κάνει τηλεόραση όπου πρωταγωνιστούσα στην παρθένα ζωή το 2018. Μετά τη σειρά δεν μου ήρθε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση. Έτσι σκεφτόμουν τι μπορώ να κάνω. Ασχολήθηκα λίγο με το YouTube, ενώ ταυτόχρονα είδα κάποια μικρά αστεία βιντεάκια από την Αμερική που λέγονται vines και σκέφτηκα πως αυτά δεν υπάρχουν εδώ στην Ελλάδα και θα ήταν καλό να το ξεκινήσω. Έτσι άρχισα σιγά-σιγά.

Εμφανίζεται στο Netwix και κάνει χιουμοριστικά βιντεάκια στο Instagram και στο Tik Tok

Η υποκριτική ήταν το όνειρό σου από μικρός;

Ναι. Το να γίνω ηθοποιός και να σπουδάσω υποκριτική ήταν κάτι που το ήθελα από τα 16-17 και συνειδητοποιημένα ήταν κάτι που το ένιωθα μέσα μου και τα πρώτα ερεθίσματα ήταν από τις κατασκηνώσεις πιο μικρός.

Έχεις κάποιους ηθοποιούς ως πρότυπο που σε εμπνέουν;

Πρότυπα δεν έχω. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θαυμάζω σίγουρα και μου αρέσουν σαν ηθοποιοί αλλά εγώ πρότυπο για εμένα δεν έχω. Κάθε άνθρωπος θεωρώ πως θα πρέπει να έχει μόνο καλύτερο του εαυτό ως πρότυπο.

Ποια είναι τα ενδιαφέροντα σου στον ελεύθερο χρόνο σου;

Στον ελεύθερο χρόνο μου μου αρέσει να πηγαίνω βόλτες, να γυμνάζομαι, να περνάω στιγμές με τους φίλους μου και να χαλαρώνω. Γενικά μου αρέσει να κάνω απλά πράγματα, καθημερινά γιατί όπου τα απλά και τα πιο όμορφα.

Είσαι πολύ αγαπητός στις νεαρές ηλικίες και ειδικά αυτό το διάστημα των υγειονομικών περιορισμών που τους κρατάς μια ευχάριστη συντροφιά με τα διασκεδαστικά σου βιντεάκια. Μετά από αυτό έχεις σκεφτεί τα επόμενα σου βήματα;

Πάντα έχω όνειρα και θέτω καινούργιους στόχους γιατί χωρίς στόχους δε μπορώ να λειτουργήσω. Εμένα προσωπικά δύναμη μου δίνει αύτη στιγμή αυτό που κάνω αυτό και θέλω να το κάνω καλά. Για μένα ίσως είναι ακόμα και στην αρχή του αυτό και έχει να πάει ακόμα πιο ψηλά. Μετά από αυτό σίγουρα θα βρω κάτι άλλο, αλλά είμαι και σίγουρος ότι μέσα απ’ αυτό θα προκύψουν πολλές ευκαιρίες.

“Κανένας εργαζόμενος και άνθρωπος δεν πρέπει να εργάζεται και να ζει υπό τον φόβο της βίας και της παρενόχλησης”

-Νίκος Αναγνωστόπουλος-

Έχεις προτάσεις από θέατρο ή τηλεόραση; Ανάμεσα στα δύο τι θα επέλεγες περισσότερο;

Τώρα είμαι στο πιο μεγάλο διαδικτυακό κανάλι του Ίντερνετ, το Netwix. Ανάμεσα στα δύο βέβαια προτιμώ την τηλεόραση γιατί στην τηλεόραση έχει καλύτερα λεφτά, ανοίγουν πόρτες, έρχονται καλύτερες ευκαιρίες, σε μαθαίνει το ευρύ κοινό και έχει γενικότερα πολλά οφέλη. Από την άλλη το θέατρο εμένα προσωπικά με έχει στεναχωρήσει πολύ διότι δίνεις πάρα πάρα πολλά, δίνεις την ψυχή σου και δε σου προσφέρει τα αναμενόμενα. Αυτό που σου προσφέρει είναι δυσκολίες, στεναχώριες, λίγα χρήματα, χάνεις πολύ χρόνο από την ζωή σου και έρχονται λίγοι θεατές να σε δουν ενώ εσύ έχεις κάνει κατάθεση ψυχής.

Ο Νίκος Αναγνωστόπουλος είναι τόσο cool και στην πραγματική του ζωή όσο και στα βίντεο που βλέπουμε στο YouTube;

Ναι γενικά είμαι κουλ στην προσωπική μου ζωή και από την άλλη κοιτάξτε πάω στα 34 αύτη στιγμή οπότε νιώθω πως έχω ωριμάσει αρκετά και έχω σοβαρευτεί σίγουρα. Δεν είμαι όπως ήμουν πιο νέος. Μέσα μου διατηρώ μία αθωότητα και μια τρέλα, μια παιδική τρέλα θα έλεγα, αλλά με πιάνω πολλές φορές να είμαι σοβαρός και να κυνηγάω σοβαρά τα όνειρά μου και τους στόχους μου. Να είμαι 100% επαγγελματίας και αυτό δε μου επιτρέπει να λειτουργώ με τόσο αυθορμητισμό, να είμαι τόσο cool και να παίρνω τόσο ανάλαφρα τη ζωή μου.

Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2017, ενσαρκώνοντας τον ρόλο του Διονύση Καλλέργη στην καθημερινή κωμική σειρά του ANT1 “Παρθένα Ζωή”

Τα περιστατικά βίας και σεξουαλικών παρενοχλήσεων πιστεύεις ότι έχουν πλήξει το χώρο του θεάματος; Ποια είναι η γνώμη σου για όλο αυτό;

Αυτό υπήρχε και θα υπάρχει και όχι μόνο στο χώρο μας αλλά παντού. Τώρα όμως που βρήκαν τη δύναμη κάποιοι άνθρωποι και μίλησαν για αυτά τα άσχημα περιστατικά που βίωσαν πιστεύω να αλλάξουν πολλά πράγματα και να αλλάξουν πολλοί άνθρωποι. Κανένας εργαζόμενος και άνθρωπος δεν πρέπει να εργάζεται και να ζει υπό τον φόβο της βίας και της παρενόχλησης. Πρέπει να ξεκινήσει η ανανέωση.

Το 2021 διαφαίνεται πως θα είναι μια ακόμη αρκετά δύσκολη χρονιά για όλους. Με τι πιστεύεις πως πρέπει να «οπλιστεί» ο κόσμος για να αντέξει;

Η απελπισμένη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, θα μπορούσε να αποτελέσει κίνητρο να κάνουμε και να σκεφτούμε νέα πράγματα και ιδέες. Έχουμε το ένστικτο επιβίωσης, οπότε δεν φοβάμαι τίποτα. Θα το ξεπεράσουμε και όλα θα είναι καλύτερα.

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις ως άνθρωπος της τέχνης σε όλους τους νέους ανθρώπους για να μην πάψουν να ονειρεύονται;

Σε όλους τους νέους ανθρώπους αλλά και γενικότερα στους ανθρώπους θέλω να πω ότι όπως και να νιώθουμε, όσο κάτω και αν έχουμε φτάσει, όσο χάλια μπορεί να είναι η ψυχολογία μας, πρέπει να μην τα παρατάμε, να μην το βάζουμε κάτω, να προσπαθούμε και να κάνουμε πάντα το πρώτο βήμα ακόμα και αν έχουμε γονατίσει. Γιατί η προσπάθεια και το πρώτο βήμα είναι το πιο σημαντικό στα πάντα.

Δείτε το Νίκο Αναγνωστόπουλο στο Youtube & στο Tik Tok

@nikos__anagnostopoulos

Δείτε όλο το επεισόδιο στο λινκ στο bio μου ή στο κανάλι του @netwix_ @katerinapanagioto @p_gourzoulidis #netwix

♬ πρωτότυπος ήχος – nikos_anagnostopoulos_official
Όταν έχετε τσακωθεί ...
Όταν σε παίρνει ο λάθος αριθμός... τη λάθος στιγμή!

Σημείωση: Για την ολοκλήρωση της συνέντευξης του Νίκου Αναγνωστόπουλο συνεργάστηκαν: Στην επιμέλεια η ομάδα Έκφρασης και Υλοποίησης ενώ στην σύνταξη των ερωτήσεων ο Γιάννης Μπιτζούνης. Ευχαριστούμε τον Νίκο Αναγνωστόπουλο για τη συνέντευξη.

Μας Είπαν...

Διαβάστε το μήνυμα τους...

"Να μη φοβούνται να εξερευνούν και να εκφράζουν τη σκιά τους"...

Καραμίχος

Ηθοποιός

"Να ακολουθούν την καρδιά τους και να μην κάνουν εκπτώσεις στα θέλω και στην αξιοπρέπεια τους"...

Κρονάκη

Δημοσιογράφος

Σχετική Αρθρογραφία

Κωνσταντίνος Ελματζίογλου: “Το δημιουργικό άγχος, υπάρχει και είναι πολύ γλυκό αίσθημα!”

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Ελματζίογλου μας μιλάει για τη υποκριτική...

Η συνέντευξη των ηθοποιών της παράστασης “The Dreamers” στο θέατρο Φούρνος.

Μια ομάδα νέων ηθοποιών μας παρουσιάζουν μια υπέροχη θεατρική...

Η συνέντευξη του θιάσου της Tsopan Theater Company.

Η Πενταμελής θεατρική ομάδα Tsopan Theater Company αποτελείται από...

Η συνέντευξη της ηθοποιού και σκηνοθέτριας Πολυξένης Καζάκου.

Η ηθοποιός και σκηνοθέτρια Πολυξένη Καζάκου γεννήθηκε στην Αθήνα....

- Read Interesting Site Topics The Most Popular Interview

Καμία απόσταση δεν εμποδίζει την αληθινή επιθυμία.

Οι σχέσεις ανέκαθεν περνούσαν από δοκιμασίες. Μία από αυτές είναι η απόσταση. Τα αντίο στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι δύσκολα. Πόσο μάλλον όταν τα λες στον άνθρωπό...

Το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή σου.

Τα συναισθήματα σου να μάθεις να τα προσέχεις σαν...

Έρωτας: Το όνειρο που θέλουν πολλοί να ζήσουν μα λίγοι το τολμούν.

Ένταση, πάθος, τρέλα, έρωτας, αγάπη… Λέξεις και συναισθήματα που καθορίζουν...

- New Post & Article Archive