Η Αναστασία Σκόνδρα, Tv Show 8.

0

Η Αναστασία Σκόνδρα στη παρουσίαση ακόμα μιας εκπομπής στα πλαίσια της μουσικής βιβλιοθήκης του Young People. Η Συγκεκριμένη εκπομπή αναφέρεται κυρίως σε πρώτο εμφανιζόμενους καλλιτέχνες του 2014 που ακούσαμε και γνωρίσαμε. Τα γυρίσματα της εκπομπής έγιναν σε ραδιοφωνικό στούντιο το οποίο βρισκόταν σε περίοδο εργασιών (στο μέλλον θα μάθετε τους λόγους).

[vc_custom_heading text=”On Air Anastasia Skondra” font_container=”tag:h3|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”]
[vc_video link=”https://vimeo.com/122757135″]

Ο Χώρος γυρισμάτων έγινε σε ραδιοφωνικό στούντιο, όπου η επιλογή έγινε την τελευταία στιγμή. Ενώ ποδοσφαιρικοί αγώνες εκείνη την ημέρα ανάγκασαν πολλούς από την προγραμματισμένη ομάδα να απουσιάζουν. Παρόλά αυτά οι υπεράνθρωπες προσπάθειες της Αναστασίας, του Ζαχαρία, της Ιουλίας, του Ανδρέα έφεραν το αποτέλεσμα αυτής της Εκπομπής.

Σημείωση: Η εκπομπή είναι στα πλαίσια της μουσικής βιβλιοθήκης του Young People όπου μαζί με το ραδιόφωνο μας προσπαθούμε να καταγράψουμε και να σας παρουσιάσουμε ένα μέρος από το χώρο της ξένης μουσικής. Ελάτε και εσείς στη προσπάθειά μας συμμετέχοντας, σε κάποιες από τις ομάδες (παρουσίαση, μοντάζ, κείμενα, επιλογές κ.α) ή στο ραδιόφωνό μας (ραδιοφωνικός παραγωγός). Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο e-mail: info@youngpeople.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ