Η Αναστασία Σκόνδρα στη παρουσίαση ακόμα μιας εκπομπής στα πλαίσια της μουσικής βιβλιοθήκης του Young People. Η Συγκεκριμένη εκπομπή αναφέρεται κυρίως σε πρώτο εμφανιζόμενους καλλιτέχνες του 2014 που ακούσαμε και γνωρίσαμε. Τα γυρίσματα της εκπομπής έγιναν σε ραδιοφωνικό στούντιο το οποίο βρισκόταν σε περίοδο εργασιών (στο μέλλον θα μάθετε τους λόγους).

On Air Anastasia Skondra

Ο Χώρος γυρισμάτων έγινε σε ραδιοφωνικό στούντιο, όπου η επιλογή έγινε την τελευταία στιγμή. Ενώ ποδοσφαιρικοί αγώνες εκείνη την ημέρα ανάγκασαν πολλούς από την προγραμματισμένη ομάδα να απουσιάζουν. Παρόλά αυτά οι υπεράνθρωπες προσπάθειες της Αναστασίας, του Ζαχαρία, της Ιουλίας, του Ανδρέα έφεραν το αποτέλεσμα αυτής της Εκπομπής.

Σημείωση: Η εκπομπή είναι στα πλαίσια της μουσικής βιβλιοθήκης του Young People όπου μαζί με το ραδιόφωνο μας προσπαθούμε να καταγράψουμε και να σας παρουσιάσουμε ένα μέρος από το χώρο της ξένης μουσικής. Ελάτε και εσείς στη προσπάθειά μας συμμετέχοντας, σε κάποιες από τις ομάδες (παρουσίαση, μοντάζ, κείμενα, επιλογές κ.α) ή στο ραδιόφωνό μας (ραδιοφωνικός παραγωγός). Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο e-mail: info@youngpeople.gr

Προηγούμενο άρθρο“Ο τελευταίος έρωτας της Εντίθ Πιάφ”.
Επόμενο άρθροΟ Βασίλης Σκουτέρης στο Young People.
Ο Ζαχαρίας Κρέσπης, οι απόψεις του, οι συμβουλές του είναι σεβαστές και συνήθως αποτελούν τη βάση κάθε νέας δημιουργίας στο χώρο του Young People. Είναι στον τομέα διαχείρισης, έκφρασης και υλοποίησης ιδεών, είναι η ομάδα που οργανώνει, προγραμματίζει, βάζει προτερεότητες και ελέγχει από την αρχή έως το τελευταίο στάδιο την δημοσίευση των άρθρων. Επεξεργάζεται και υλοποιεί όλες τις δικές σας ιδέες, και παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν παρεμβαίνοντας όπου χρειάζεται. Είναι αυτός που έβαλε πρώτος το λιθαράκι στο να δημιουργηθεί αυτός ο ιστότοπος. Αρχικά ως «Ρυθμός της νεολαίας» Και από την άνοιξη του 2013 πλέον ως Young People. Αυτή τη χρονική περίοδο ο Ζαχαρίας βρίσκεται πίσω και από τη μουσική επιμέλεια του δικού μας ραδιοφώνου, του Young People Radio.