Η Αφροδίτη Βλάχου στη παρουσίαση της 3 κατά σειράς τηλεοπτική εκπομπής της με θέμα, την ξένη μουσική. Η εκπομπή είναι στα πλαίσια της μουσικής βιβλιοθήκης του Young People.gr Περιέχει επιτυχίες που τις είδαμε σε υψηλές θέσεις στα σπουδαιότερα charts του κόσμου, όπως: Billboard, U.s.a, Uk κυρίως μέσα από τη χρονιά του 2014.

Εδώ να αναφέρουμε το χώρο γυρισμάτων, όπου φιλοξενήθηκε η προσπάθεια μας: Apicco Cafe. Για να βγει η εκπομπή στον αέρα βοήθησαν: Η ομάδα της μουσικής ενημέρωσης, φτιάχνοντας τη λίστα των βίντεο, αλλά και βρίσκοντας πληροφορίες για τους καλλιτέχνες, αλλά και τα τραγούδια.

Στο χώρο των γυρισμάτων για να βοηθήσουν στο να στηθεί το σκηνικό ήταν: Η Ιουλία, Ο Ponstan, Ο Ζαχαρίας, Ο Γιάννης, Η Αναστασία και η Αγγελική φωτογραφίζοντας στιγμές των γυρισμάτων.

Η Αφροδίτη, ίσως από τα πιο ευδιάθετα πρόσωπα του YoungPeople.gr. Αυτή την χρονική περίοδο την συναντάμε στη Θεσσαλονίκη, βλέπετε είναι στο τμήμα των μαθηματικών.

[vc_btn title=”Real More” style=”outline” color=”black” size=”sm” link=”url:http%3A%2F%2Fyoungpeople.gr%2F%25CE%25B7-%25CE%25B1%25CF%2586%25CF%2581%25CE%25BF%25CE%25B4%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25B7-%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25BF-young-people-2%2F|||”]
Προηγούμενο άρθροΟ Θεόδωρος Αδάμης στο Young People.
Επόμενο άρθροΟι νικητές των Grammy Awards 2015.
Ο Ζαχαρίας Κρέσπης, οι απόψεις του, οι συμβουλές του είναι σεβαστές και συνήθως αποτελούν τη βάση κάθε νέας δημιουργίας στο χώρο του Young People. Είναι στον τομέα διαχείρισης, έκφρασης και υλοποίησης ιδεών, είναι η ομάδα που οργανώνει, προγραμματίζει, βάζει προτερεότητες και ελέγχει από την αρχή έως το τελευταίο στάδιο την δημοσίευση των άρθρων. Επεξεργάζεται και υλοποιεί όλες τις δικές σας ιδέες, και παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν παρεμβαίνοντας όπου χρειάζεται. Είναι αυτός που έβαλε πρώτος το λιθαράκι στο να δημιουργηθεί αυτός ο ιστότοπος. Αρχικά ως «Ρυθμός της νεολαίας» Και από την άνοιξη του 2013 πλέον ως Young People. Αυτή τη χρονική περίοδο ο Ζαχαρίας βρίσκεται πίσω και από τη μουσική επιμέλεια του δικού μας ραδιοφώνου, του Young People Radio.