Radio YoungPeople.

Το ραδιόφωνο του YoungPeople.gr δημιουργήθηκε με βασικό συστατικό την ενημέρωση πάνω στη μουσική. Όλη η ομάδα των ραδιοφωνικών παρουσιαστών, αλλά και με τη δική σας βοήθεια, (διαβάστε παρακάτω), θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τα περισσότερα είδη μουσικής, όπως: Pop, R&B, Pop & Rock, Soul, Dance Electronic, Country, Balands κ.α Έτσι μαζί με τις τηλεοπτικές εκπομπές, πιστεύουμε πως θα σας μεταφέρουμε μια ικανοποιητική εικόνα της μουσικής του σήμερα αλλά και του χτες. Μείνετε συντονισμένοι στο ραδιόφωνο της ξένης μουσικής σκηνής.

Listen Radio

Άνοιγμα Σε Νέο Παράθυρο

Radio Producer & Narrator Of Musical Content

Καθημερινά 24 ώρες το 24, ακούστε την καλύτερη ξένη μουσική που επιλέγουν οι ραδιοφωνικοί μας παραγωγοί. Pop, Rock & Pop, Balands, Rock Classic & Pop Classic, Dance Electronic, Country κ.α είναι μερικά από τα πολλά είδη μουσικής που θα πρωταγωνιστούν στο ραδιόφωνό μας. Μείνετε συντονισμένοι έρχονται και τα live μας.

Ο Ζαχαρίας
Responsible Radio Program

Η Μαρία

Narrator Of Musical Content
Η Μίκα
Radio Producer
Ο Γιώργος
Narrator Of Musical Content
Ο Άκης
Radio Producer

Radio Shows

Stories Of People in Music
Golden Songs of the Radio
Let The Music Play

Έλα και εσύ στην παρέα μας - Η πρόσκληση

Σε καλούμε να δοκιμάσεις να παρουσιάσεις τη δική σου ραδιοφωνική εκπομπή ή να παίξεις τη δική σου απλά μουσική, (είναι εύκολο). Όλα αυτά από το δικό σου χώρο (σπίτι, ή δικό σου στούντιο) το πώς; Το μόνο που χρειάζεστε είναι:

  • Σύνδεση στο ίντερνετ.
  • Τον δικό σου υπολογιστή ή λάπτοπ.
  • ΚΑΙ μικρόφωνο αν θέλεις να κάνεις και εκφώνηση (σαν αυτά που μιλάς στο Skype) όσο πιο καλό το μικρόφωνο τόσο πιο καλή η απόδοση της φωνής.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των e-mail: info@youngpeople.gr ή rythmostisneoleas@hotmail.com ή συμπληρώστε τη φόρμα σχολίων, παρακάτω, για περισσότερες πληροφορίες…

Ανοίγουμε τις πόρτες σε όσους επιθυμείτε και ταυτόχρονα με τη συμμετοχή σας να μας βοηθήσετε στην υλοποίηση της προσπάθειας μας, της δημιουργίας ενός καλού ραδιοφώνου με πολλές πολλές μουσικές προτάσεις… Το Ραδιόφωνο, η μουσική tv, η ενημέρωση, η παρέα, το χαμόγελο, η απλότητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της προσπάθειά μας. Έτσι εάν έχετε ένα από αυτά σας θέλουμε και εσάς στην παρέα μας… 

Κάπου εδώ να σας θυμίσουμε τα πρώτα βήματα της προσπάθειας μας πριν από κάποια χρόνια (2011), μέσα από ένα βίντεο, αφιέρωμα. Φυσικά από τότε έχουν αλλάξει πολλά από τεχνικής άποψης αλλά και από πρόσωπα αφού η ανανέωση στα πρόσωπα ήταν και θα είναι συνεχείς.

Video

Ο Λόγος δημιουργίας του Ραδιοφώνου

Παρόλο που γνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο στις ημέρες μας είναι πολύ δύσκολο, όχι μόνο από οικονομικής άποψης αλλά και λόγω μη απήχησης τέτοιου είδους προσπάθειας στο χώρο του διαδικτύου, η παρέα μας αποφάσισε να κάνει το συγκεκριμένο βήμα. Ο σημαντικότερος λόγος είναι ο σεβασμός των φίλων μας επισκεπτών όπου σε πολλά μνμ μας ζητούσατε τη δημιουργία του δικού μας ραδιοφώνου. Έτσι με την δική σας συμβολή, συμμετοχή το ραδιόφωνό μας είναι από τον Οκτώβριο του 2015 στον αέρα!!!

Ο τομέας της μουσικής ενημέρωσης και της τέχνης, είναι υπεύθυνη για όλο το σκηνικό της μουσικής. Προετοιμάζει τα αφιερώματα στη μουσική σκηνή, φιλτράρει όλες τις ειδήσεις των μουσικών γεγονότων. Παρακολουθεί και σας προτείνει όλα εκείνα τα Event που θα πρέπει να είστε παρόν, επίσης σας παρουσιάζει προσπάθειες νέων καλλιτεχνών, (βίντεο, δίσκους, singles), που θα θέλαμε να προσέξετε.