ΑρχικήΣυνεντεύξειςΚαλλιτέχνεςΣυνέντευξη με τον υποσχόμενο λαϊκό τραγουδιστή με την εξαιρετική χροιά Χρήστο Τσιλόπουλο.

Συνέντευξη με τον υποσχόμενο λαϊκό τραγουδιστή με την εξαιρετική χροιά Χρήστο Τσιλόπουλο.

"Ο Χρήστος Τσιλόπουλος είναι από τους καλλιτέχνες που κάνει πολλά όνειρα ενώ νιώθει τυχερός με τις συνεργασίες που βιώνει αυτή την περίοδο. Θέλει να εξελίσσεται καθημερινά με στόχο να γίνεται καλύτερος"

Με κίνητρο τη μουσική και τα συναισθήματα ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στο χώρο της λαϊκής μουσικής. Μέσα από τις τόσο σημαντικές συνεργασίες, όπως με Λευτέρη Πανταζή και Έλλη Κοκκίνου, θεωρεί πως εξελίχθηκε. Μας μιλά για τα τραγούδια “Δώστα Όλα” και “Άκου” που έχει κυκλοφορήσει σε συνεργασία με την Panik RecordsPanik Platinum.

Πιστεύει πως τον χαρακτηρίζει η δυναμικότητα των τραγουδιών του. Θέλει να εξελίσσεται καθημερινά με στόχο να γίνεται καλύτερος. Λέει πως ο καλύτερος τρόπος να προωθήσεις τη δουλειά σου είναι ΚΑΙ τα social media. Είναι άνθρωπος που κάνει πολλά όνειρα ενώ νιώθει τυχερός με τις συνεργασίες που βιώνει αυτή την περίοδο. Κλείνοντας, στέλνει το δικό του μήνυμα σε όλους μας.

Διαβάστε την συνέντευξη του Χρήστου Τσιλόπουλο

Χρήστος Τσιλόπουλος, ανερχόμενος λαϊκός τραγουδιστής

Ανήκεις στην νέα γενιά Ελλήνων τραγουδιστών, με ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον. Τι είναι που θα περιμένουμε από εσένα; 

Από μικρό παιδί άκουγα διάφορα είδη μουσικής, αλλά αυτό που γοήτευε και μου δημιουργούσε τα περισσότερα συναισθήματα ήταν το λαϊκό τραγούδι.  Οπότε αυτό που θα ήθελα να περιμένετε από εμένα είναι ωραία λαϊκά – ελαφρολαϊκά τραγούδια και καλές συνεργασίες. 

Από μικρός άκουγες πολλά και διαφορετικά είδη, τόσο ελληνικής όσο και ξένης μουσικής. Ποιο ήταν το κίνητρο για να ασχοληθείς επαγγελματικά; 

Το κίνητρο μου για να ασχοληθώ επαγγελματικά ήταν η ίδια η μουσική και τα συναισθήματα που μου δημιουργούσε. 

Έχεις συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες και έχεις καταφέρει να ξεχωρίσεις, κερδίζοντας τόσο την εμπιστοσύνη των συναδέλφων σου όσο και του κοινού. Πως νιώθεις για αυτό; 

Νιώθω πολύ χαρούμενος για τις μέχρι τώρα συνεργασίες μου, γιατί απ’ όλες έχω κερδίσει και έχω πάρει πράγματα που με βοήθησαν στο να εξελιχθώ.  

Ξεκίνησες την πορεία σου με το τραγούδι «Δώστα όλα», ένα λαϊκό ζεϊμπέκικο. Είναι ένα τραγούδι που θα ήθελες να αποτελεί την ταυτότητα σου σαν καλλιτέχνη; 

Το «Δώστα Όλα» είμαι εγώ είναι ένα τραγούδι που από την πρώτη στιγμή που το άκουσα είπα πως με αυτό θέλω να κάνω την πρώτη μου δισκογραφική δουλειά. Έτσι, μαζί με τους συνεργάτες μου και την εταιρεία μου την Panik Records αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε πρώτα αυτό! Να πούμε φυσικά και ένα μπράβο στους δημιουργούς. Τη μουσική έχει γράψει ο Βασίλης Γαβριηλιδης και τους στίχους η Αγγελική Μακρυνιώτη και τους ευχαριστώ πολύ! 

«Άκου», νέο τραγούδι σε μουσική δική σου και στίχους της Αγγελικής Μακρυνιώτη, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Platinum. Μίλησε μας σχετικά. 

Καινούργια δισκογραφική δουλειά, λοιπόν, η δεύτερη κατά σειρά. Είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε σε μουσική δική μου και είμαι πολύ χαρούμενος που τον στίχο έχει γράψει η μοναδική Αγγελική Μακρυνιώτη! 

Και τα δυο αυτά τραγούδια διαθέτουν έναν δυναμικό χαρακτήρα. Είναι κάτι που θα ήθελες να προβάλλει η μουσική σου; 

Γενικά μου αρέσουν τα δυναμικά τραγούδια. Είναι κάτι, όπως λες, που με χαρακτηρίζει. Ωστόσο, πιστεύω ότι θα δείτε κι άλλα πράγματα από εμένα στο μέλλον… 

Και τα δυο αυτά τραγούδια διαθέτουν έναν δυναμικό χαρακτήρα. Είναι κάτι που θα ήθελες να προβάλλει η μουσική σου; 

Πιστεύω ότι όταν κάνεις αργά και σταθερά βήματα μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις. Αυτό που με νοιάζει είναι να εξελίσσομαι καθημερινά μέσα από τη δουλειά μου και να γίνομαι καλύτερος! 

“Από μικρό παιδί άκουγα διάφορα είδη μουσικής, αλλά αυτό που γοήτευε και μου δημιουργούσε τα περισσότερα συναισθήματα ήταν το λαϊκό τραγούδι”

Πιστεύεις ότι κάποιοι καλλιτέχνες έχουν επηρεαστεί από την μόδα της εποχής και έχουν χάσει την ταυτότητα τους; 

Δεν είμαι ο κατάλληλος για να το κρίνω αυτό. Θεωρώ ότι ο καθένας κάνει τον αγώνα του και προσπαθεί το καλύτερο για τον εαυτό του. 

Η εμπορικότητα είναι πάντα ποιοτική; 

Η δουλειά μας κρίνεται από τον κόσμο. Όταν ο κόσμος ανταποκρίνεται σε αυτό που βλέπει και ακούει, αυτός είναι ο τελικός κριτής! 

Θεωρείς ότι η επιρροή των social media στην μουσική, έχει παίξει θετικό ή αρνητικό ρόλο σε αυτή; 

Τα social media είναι αυτή την στιγμή ο καλύτερος τρόπος να προωθήσεις την δουλειά σου. Ο καθένας μπορεί να ανεβάσει κάτι που θέλει και τον εκφράζει και αυτό βοηθάει πολύ στις μέρες μας ! 

Ποιο είναι το μεγαλύτερο σου όνειρο σαν άνθρωπος αλλά και ως καλλιτέχνης; 

Έχω πολλά όνειρα που αφορούν στη μουσική και την επαγγελματική μου πορεία. Θέλω, όπως σου είπα, να κάνω όμορφα τραγούδια, να εξελίσσομαι μέσα απ’ τη μουσική και, όταν αυτό έχει απ’ τον κόσμο απήχηση, θεωρώ πως μόνο ευλογία είναι! Τώρα σε προσωπικό επίπεδο σίγουρα θα ήθελα να κάνω κάποια στιγμή την δίκη μου οικογένεια. 

Εμφανίζεσαι κάθε Πέμπτη και Σάββατο στο Romeo club, με τον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου. Πως βιώνεις την συνεργασία σας; 

Νιώθω πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι μαζί τους. Ο Λευτέρης Πανταζής είναι ένας διαχρονικός καλλιτέχνης που δεν είναι τυχαία τόσα χρόνια στον χώρο. Για εμένα είναι δάσκαλος! Με την Έλλη Κόκκινου είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι. Τα λόγια είναι περιττά. Τη θαυμάζω και είναι μοναδική σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης! 

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις μέσω του Youngpeople.gr; 

Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτή την όμορφη συνέντευξη. Εύχομαι υγεία πάνω απ’ όλα και ένα όμορφο καλοκαίρι σε όλους! 

Βίντεο Χρήστος Τσιλόπουλος

Χρήστος Τσιλόπουλος - Άκου - Official Music Video

Buy – Stream here:


Instagram Χρήστος Τσινόπουλος

“Πιστεύω ότι όταν κάνεις αργά και σταθερά βήματα μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις. Αυτό που με νοιάζει είναι να εξελίσσομαι καθημερινά…”

#Tsilopoulos

ημείωση: Για την πραγματοποίηση της συνέντευξης του Χρήστου Τσιλόπουλο συνεργάστηκαν: Στην επιμέλεια η ομάδα έκφρασης και υλοποίησης ενώ στην σύνταξη των ερωτήσεων η Ιωάννα Καριώρη. Ευχαριστούμε τον τραγουδιστή Χρήστο Τσιλόπουλο και την δισκογραφική Panik Records και ειδικότερα τον K. Βαγγέλη Θεοδώρου για την πραγματοποίηση της συνέντευξης.

Μας Είπαν...

Διαβάστε το μήνυμα τους...

"Να μη φοβούνται να εξερευνούν και να εκφράζουν τη σκιά τους"...

Καραμίχος

Ηθοποιός

"Να ακολουθούν την καρδιά τους και να μην κάνουν εκπτώσεις στα θέλω και στην αξιοπρέπεια τους"...

Κρονάκη

Δημοσιογράφος

Σχετική Αρθρογραφία

Είδαμε την παράσταση “Γυάλινος Κόσμος” στο θέατρο Olvio.

Η παράσταση "Ο Γυάλινος Κόσμος", βασισμένη στο έργο του...

Χρήστος Μπότσης: “Ο πυρήνας του καλλιτέχνη είναι το κοινό”

Ο Χρήστος Μπότσης αγαπά το τραγούδι και αντλεί έμπνευση...

- Read Interesting Site Topics The Most Popular Interview

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, 5 Ιουνίου.

Από το 1972 έχει καθιερωθεί η συγκεκριμένη ημέρα, (5 Ιουνίου), από τα Ηνωμένα Έθνη, ο σκοπός είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου για την προστασία του πλανήτη. Πρέπει ο...

Καμία απόσταση δεν εμποδίζει την αληθινή επιθυμία.

Οι σχέσεις ανέκαθεν περνούσαν από δοκιμασίες. Μία από αυτές...

Οι ανθρώπινες σχέσεις σήμερα.

Ανθρώπινες σχέσεις... Μια έννοια, δύο λέξεις, πολλές ερμηνείες και...

- New Post & Article Archive