Τετάρτη, Απρίλιος 24, 2019
  • Αρχική
  • Τέχνες
  • Radio

Snowden – Σνόουντεν.

Μια ταινία από τον βραβευμένο και γνωστό για τις μεγάλες ταινίες σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν. Την ιστορία λίγο πολύ την γνωρίζουμε όλοι, πρόκειται για τον άνθρωπο που δημοσιοποίησε την ύπαρξη των προγραμμάτων μαζικής παρακολούθησης από την αμερικάνικη κυβέρνηση.

Η υπόθεση του σεναρίου αρχίζει το 2013 όταν ο Έντουαρντ Σνόουντεν φεύγει κρυφά από την δουλειά του η οποία ήταν στην υπηρεσία εθνικής ασφάλειας της Αμερικής. Απογοητευμένος με αυτό που συμβαίνει, συγκεντρώνει όσο το δυνατόν απόρρητα έγγραφα που αποκαλύπτουν την υποκλοπή ξένων κυβερνήσεων, τρομοκρατικών ομάδων αλλά και Αμερικάνων πολιτών. Η παρακολούθηση και οι υποκλοπές γίνονται μέσω των ψηφιακών επικοινωνιών.

Έτσι αποφασίζει να συναντηθεί στο Χονγκ Κονγκ με τους δημοσιογράφους Γκλεν Γκρίνγουολντ και Ίβεν Μακάσκιλ και τη σκηνοθέτη Λάουρα Πουατράς. Εκεί αρχίζει μια από τις ιστορίες που συγκλόνισαν το κόσμο αφού δημοσιοποιούνται όλα τα έγγραφα. Δημιουργώντας παράλληλα πολλαπλά προβλήματα της αμερικάνικης κυβέρνησης με τον υπόλοιπο κόσμο. Φυσικά ο Σνόουντεν γίνεται το μαύρο πρόβατο για τις μυστικές υπηρεσίες όπου αρχίζουν να τον κυνηγούν και να το μεταφέρουν στην Αμερική.

Στοιχεία της ταινίας Snowden.

  • Είδος ταινίας: Βιογραφικό Θρίλερ.
  • Ηθοποιοί: Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, Σαιλίν Γούντλι, Μελίσα Λίο, Ζάκαρι Κουίντο, Τομ Γουίλκινσον, Σκοτ Ίστγουντ κ.α
  • Σκηνοθεσία: Όλιβερ Στόουν.
  • Διάρκεια: 134 Λεπτά.

Η Ερμηνεία αρκετά καλή ενώ η σκηνοθεσία του Όλιβερ Στόουν είναι θα λέγαμε χαρακτηριστική του σκηνοθέτη. Βέβαια εδώ η ταινία είναι κάπως προσωποκεντρική αφού πρωταγωνιστής είναι μόνο ένα πρόσωπο και είναι φυσικό. Μια ταινία που όποιος θέλει αν θυμηθεί την ιστορία αλλά και να δει τι έγινε εκείνες τις ημέρες είναι μια καλή ευκαιρία. Μια ταινία, βιογραφικού θρίλερ που προσφέρει καλό σασπένς.

Young People Team
Ο τομέας διαχείρισης, έκφρασης και υλοποίησης ιδεών, είναι η ομάδα που οργανώνει, προγραμματίζει, βάζει προτερεότητες και ελέγχει από την αρχή έως το τελευταίο στάδιο την δημοσίευση των άρθρων. Επεξεργάζεται και υλοποιεί όλες τις δικές σας ιδέες, και παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν παρεμβαίνοντας όπου χρειάζεται.

Radio Young People.gr

Ακούστε Καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο, την καλύτερη ξένη μουσική μέσα από το...

Folow Us

3,196FansLike
196FollowersFollow
411FollowersFollow

Theme of the week

Κι ἐμεῖς τις ἡμέρες αὐτές θα δοῦμε τον Κύριο "ἐρχόμενον προς το ἑκούσι­ον Πάθος"....

The Message

Να μην σταματάτε να κάνετε όνειρα! Όλα μπορούν να επιτευχθούν, αρκεί να υπάρχει τεράστια πίστη, αγάπη και θέληση...

Ντένια Ψυλλιά

Ηθοποιός

Οφείλουμε με εφαλτήριο τα νιάτα μας, τη ρώμη και την ενέργεια μας να μην το βάζουμε κάτω, να ονειρευόμαστε, να αγαπάμε...

Μεντζέλου

Ηθοποιός

Να μην φοβάστε να ακολουθήσετε τα όνειρά σας, πιστέψτε σε αυτό που κάνετε και δώστε τα όλα...

Μύρωνας Στρατής

Καλλιτέχνης

Σήμερα στην Ελλάδα της κρίσης και της κατήφειας, οι νέοι δεν πρέπει να παραδοθούν στη μοίρα τους, αλλά να αγωνισθούν...

Κελαϊδίτη

Αθλήτρια