ΑρχικήΔισκογραφίαΞένη Δισκογραφία“Such Pretty Forks In The Road” -Alanis Morissette.

“Such Pretty Forks In The Road” -Alanis Morissette.

"Ο Soft Rock ρυθμός, τα τύμπανα, η ηλεκτρική κιθάρα, το πιάνο αλλά και το τσέλο σε συνδυασμό με την χαρακτηριστική φωνή της είναι τα καθοριστικά σημεία του άλμπουμ”

To “Such Pretty Forks In The Road” είναι το ένατο άλμπουμ της καναδό Αμερικανίδας τραγουδίστριας Alanis Morissette και το έβδομο διεθνώς. Η χαρά των μουσικόφιλων και ειδικά των φανς είναι μεγάλη για 2 κυρίως λόγους. Ο πρώτος είναι ότι το προτελευταίο άλμπουμ της κυκλοφόρησε το 2012 οχτώ (8) χρόνια πριν, ένας μεγάλος χρόνος απουσίας. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι αυτό το άλμπουμ είναι καλοδουλεμένο και δείχνει πως η γνωστή Alanis Morissette προσθέτει πλέον και την ωριμότητά της.

Η Alanis Morissette φαίνεται να άρχισε να δουλεύει το “Such Pretty Forks In The Road” από το 2017. Με την επίσημη κυκλοφορία, τέλη Ιουλίου 2020, και με το καλημέρα σκαρφάλωσε στο νούμερο 16 στο US Billboard και νούμερο ένα στο Top US Rock Album Charts. Ο Soft Rock ρυθμός, τα τύμπανα, ηλεκτρική κιθάρα, το πιάνο αλλά και το τσέλο σε συνδυασμό με την χαρακτηριστική φωνή της είναι τα καθοριστικά σημεία του “Such Pretty Forks In The Road”.

Alanis Morissette, το παρελθόν & το μέλλον

Ήταν μέσα της δεκαετίας του ’90 όταν το μουσικό κοινό γνώρισε την Alanis Morissette και ως νέα ήταν ενθουσιώδες και αυτό ίσως τελικά να ήταν το πλεονέκτημά της. Το μουσικό ύφος και οι ερμηνείες της έκρυβαν θα λέγαμε θυμό, και ήταν ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των άλμπουμ της. Σας θυμίζουμε πως το πρώτο άλμπουμ της, πέρα από τις θετικές κριτικές έχει γίνει 17 φορές πλατινένιο. Πάνω από 30 εκατομμύρια πωλήσεις και αυτή τη στιγμή που γράφετε το άρθρο είναι μέσα στα 20 πρώτα άλμπουμ σε πωλήσεις στην Αμερική όλων των εποχών.

Τα πράγματα όμως φαίνεται να άλλαξαν, τα χρόνια πέρασαν η τρέλα και ο θυμός άρχισε να κάμπτετε, αυτή είναι η εικόνα που μας βγάζει ακούγοντας το “Such Pretty Forks In The Road”. Οι στίχοι εξακολουθούν να έχουν μια έντονη υφή και ο μουσικός ρυθμός μια ένταση αλλά το ένατο άλμπουμ της δεν έχει την δυναμική των προηγουμένων σε ύφος πάντα. Αυτό δείχνει σίγουρα την αλλαγή πλεύσης και πλέον την ωριμότητάς της ΄’ίσως΄.

Track Listing Album

 1. “Smiling”
 2. “Ablaze”
 3. “Reasons Drink”
 4. “Diagnosis”
 5. “Missing the Miracle”
 6. “Losing the Plot”
 7. “Rekconing”
 8. “Sandbox Love”
 9. “Her”
 10. “Nemesis”
 11. “Pedestal”

Cover Album

Εξώφυλλο άλμπουμ

Video Album

Alanis Morissette - Reasons I Drink (Official Video)

Το άλμπουμ “Such Pretty Forks In The Road” της Alanis Morissette κυκλοφόρησε τέλη Ιουλίου 2020. Είναι το ένατο άλμπουμ και το έβδομο διεθνώς. Η επιστροφή της μετά από 8 χρόνια απουσίας χαροποίησε όλους τους φίλους της μουσικής. Οι κριτικές για τον νέο άλμπουμ της Alanis Morissette είναι ήδη θετικές αλλά και η ανταπόκριση του κόσμου. θα πρέπει να βρίσκεται σίγουρα στην δισκοθήκη σας αφού πρόκειται για ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς.

- They Told us Through Their Interviews

Το ζήτημα είναι να μάθουμε να νιώθουμε καλά με αυτό που είμαστε, γεμάτοι ατέλειες...

Μυριέλλα Κουρεντή

Ηθοποιός

Δεν μπορώ να διανοηθώ την ζωή μου χωρίς φαντασία, θα είναι πάντα η δύναμη και το στήριγμά μου...

Ιζαμπέλλα Φουλόπ

Ηθοποιός

- You Mey Also Like

- Read Interesting Site Topics The Most Popular Interview

H επιλεκτικότητα του θηλυκού γένους εξηγείται και επιστημονικά!

Σίγουρα όλοι μας κάποια στιγμή της ζωής μας έχουμε υπάρξει μάρτυρες ενός σκηνικού στο οποίο δύο «επίδοξοι μνηστήρες» διεκδικούν...