Τετάρτη, Απρίλιος 24, 2019
  • Αρχική
  • Τέχνες
  • Radio

The Post: Απαγορευμένα Μυστικά.

Απαγορευμένα μυστικά, “The Post” που είναι έτοιμα να βγουν και να τα μάθει ο κόσμος του σήμερα λύνοντας ίσως πολλές απορίες για το τι μπορεί να συνέβη το 1971. Δυο από τα μεγαλύτερα ονόματα του Αμερικάνικου κινηματογράφου, αυτό της Μέριλ Στριπ και του Τομ Χανκς αλλά και του σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ δίνουν θα λέγαμε την αίγλη που θέλει αυτή η ταινία.  Βασικό θέμα της ταινίας είναι το γνωστό σκάνδαλο των εγγράφων του πενταγώνου που συγκλόνισαν την Αμερική αλλά και ολόκληρο τον κόσμο το 1971.

Το σενάριο της ταινίας μας μεταφέρει σε εκείνα τα χρόνια, όταν ο δημοσιογράφος, ο Μπεν Μπράντλι (Ο Τομ Χανκς) της Washington Post παραλαμβάνει απόρρητα έγγραφα που έδειχναν το παρασκήνιο αλλά και τα λάθοι τεσσάρων κυβερνήσεων της Αμερικής. Τότε ενημερώνει την εκδότρια του Κάθριν Γκράχαμ (Μέριλ Στριπ) που αν και έχουν διαφορές και διαφωνίες μπροστά σε αυτές τις αποκαλύψεις προσπαθούν να βρουν την επικοινωνία που πρέπει.

Οι αποκαλύψεις είναι τρομακτικές, από τον πόλεμο του Βιετνάμ αλλά και πως σχεδίαζαν τα ψέματα που έλεγαν στον κόσμο. Η ταινία είναι πολύ καλά σκηνοθετημένη από τον Σπίλμπερκ αφού καταφέρνει να μας μεταφέρει ρεαλιστικά στην δεκαετία του ’70. Φυσικά η ερμηνείες του Τομ Χάνκς και της Μέριλ Στριπ χαρακτηρίζονται πολύ καλές με αποτέλεσμα να δίνουν στην ταινία μια ακόμα μεγαλύτερη αίγλη.

Ταυτότητα Ταινίας:

  • Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπιλμπεργκ.
  • Σενάριο: Λιζ Χάνα, Τζος Σίνγκερ.
  • Φωτογραφία: Γιάνους Καμίνσκι.
  • Μουσική: Τζον Γουίλιαμς.
  • Ηθοποιοί: Μέριλ Στριπ, Τομ Χανκς, Σάρα Πόλσον κ.α

Η ταινία The Post: Απαγορευμένα μυστικά, χαρακτιρίζεται κυρίως από την σκηνοθετική αλλά και από τις εξαιρετικές ερμηνείες του Τομ Χανκς και Μέριλ Στριπ. Είναι σίγουρα μια ταινία που έχει να πει πολλά, ακόμα να συσχετιστή με τη σημερινή πολιτική κατάσταση.

Young People Team
Ο τομέας διαχείρισης, έκφρασης και υλοποίησης ιδεών, είναι η ομάδα που οργανώνει, προγραμματίζει, βάζει προτερεότητες και ελέγχει από την αρχή έως το τελευταίο στάδιο την δημοσίευση των άρθρων. Επεξεργάζεται και υλοποιεί όλες τις δικές σας ιδέες, και παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν παρεμβαίνοντας όπου χρειάζεται.

Radio Young People.gr

Ακούστε Καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο, την καλύτερη ξένη μουσική μέσα από το...

Folow Us

3,196FansLike
196FollowersFollow
411FollowersFollow

Theme of the week

Κι ἐμεῖς τις ἡμέρες αὐτές θα δοῦμε τον Κύριο "ἐρχόμενον προς το ἑκούσι­ον Πάθος"....

The Message

Να μην σταματάτε να κάνετε όνειρα! Όλα μπορούν να επιτευχθούν, αρκεί να υπάρχει τεράστια πίστη, αγάπη και θέληση...

Ντένια Ψυλλιά

Ηθοποιός

Οφείλουμε με εφαλτήριο τα νιάτα μας, τη ρώμη και την ενέργεια μας να μην το βάζουμε κάτω, να ονειρευόμαστε, να αγαπάμε...

Μεντζέλου

Ηθοποιός

Να μην φοβάστε να ακολουθήσετε τα όνειρά σας, πιστέψτε σε αυτό που κάνετε και δώστε τα όλα...

Μύρωνας Στρατής

Καλλιτέχνης

Σήμερα στην Ελλάδα της κρίσης και της κατήφειας, οι νέοι δεν πρέπει να παραδοθούν στη μοίρα τους, αλλά να αγωνισθούν...

Κελαϊδίτη

Αθλήτρια