“Why Me? Why Not?” – Liam Gallagher.

"Σας παρουσιάζουμε το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του Liam Gallagher πρώην μέλος του συγκροτήματος Oasis με τίτλο "Whe Me? Why Not?""

Το δεύτερο στούντιο άλμπουμ του Άγγλου Τραγουδιστή Liam Gallagher με τίτλο “Why Me? Why Not?” είναι γεγονός. Το είδος που κυριαρχεί κυρίως σε αυτό το άλμπουμ είναι Ροκ & Britpop κάτι που άλλωστε αναμενόταν. Τα τραγούδια του άλμπουμ είναι καλογραμμένα και αρκετά μελωδικά. Μπορεί να θυμίζει έντονα στο άκουσμά του το συγκρότημα των Oasis, όμως ίσως οι μουσικόφιλοι να το ήθελαν αυτό αφού το συγκρότημα σίγουρα λύπει από την Βρετανική μουσική σκηνή αλλά και από την Pop & Rock. Η κιθάρα του και οι rock ρυθμοί θυμίζουν έντονα τη δεκαετία του ΄90. Για Το “Why Me? Why Not?” Έχουν γραφτεί θετικές κριτικές από την στιγμή που κυκλοφόρησε και ήταν θέμα χρόνου να κατακτήσει το Νούμερο στο UK Chart.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Liam Gallagher το “Why Me? Why Not?” άρχισε να το σκέφτεται και να το δουλεύει από τον Απρίλιο του 2018. Ένα χρόνο σχεδόν μετά από την κυκλοφορία του πρώτου του πλατινένιου άλμπουμ “As You Were” 2017. Ο Gallagher ακολούθησε την ίδια πετυχημένη συνταγή του πρώτο άλμπουμ καθώς συνέχισε την συνεργασία με τους παραγωγούς Greg Kursin και τον Andrew Wyaat. Ίσως η μόνη διαφορά με το πρώτο άλμπουμ είναι πως ο Gallagher έγραψε όλα τα τραγούδια.

Ο Ρόλος του John Lennon

Ένα ακόμα στοιχείο που ίσως θα πρέπει να τονίσουμε είναι ο τίτλος του άλμπουμ, αφού προέρχεται από δύο ιδέες του John Lennon. Είναι γνωστό πως το συγκρότημα, Oasis είχε χαρακτηριστεί από τους Βρετανούς ως το συγκρότημα της δεκαετίας του ΄90 που το παρομοίαζαν ως τους Beatles. Το αποτέλεσμα το πρώτο μέρος τους ονόματος “Why Me?” είχε αγοραστεί από τον Gallagher το 1997 από μια έκθεση τέχνης “John Lennon” και το δεύτερο “Why Not” δόθηκε από την χήρα του Lennon την Yoko Ono.

Μόλις ανακοινώθηκε πως ολοκλήρωσε την δημιουργία του “Why Me? Why Not?” o Liam Gallagher οι θαυμαστές της Βρετανικής μουσικής σκηνής περίμεναν να ακούσουν τα πρώτα δείγματα κάτι που έγινε στα τέλη του καλοκαιριού 2019. Ένας χρόνος δημιουργίας στο στούντιο στο Λος Άντζελες έδειξαν στον Gallagher πως άξιζε τον κόπο αφού οι πρώτες κριτικές ήταν παραπάνω από το αναμενόμενο καλές. Ο Liam Gallagher φαίνεται να κατάλαβε την απουσία των Oasis αλλά και την δική του, κατάλαβε πως υπάρχουν πολλοί νοσταλγοί της μουσικής Rock & Pop της δεκαετίας του ΄90. Το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να βάλει την δική του αγάπη και σεβασμό σε αυτό το άλμπουμ.

Track Listing Album

 1. Shockwave.
 2. One Of Us.
 3. Once.
 4. Now That I ve Found You.
 5. Halo.
 6. Why Me? Why Not?
 7. Be Still.
 8. Alright Now.
 9. Meadow.
 10. The River.
 11. Gone.

Cover Album

Εξώφυλλο άλμπουμ “Why Me? Why Not?”

Video Album

Liam Gallagher - One Of Us (Official Video)
Liam Gallagher - Now That I've Found You (MTV Unplugged)

Το άλμπουμ “Whe Me? Why Not?” κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο 2019, είναι το δεύτερο προσωπικό στούντιο άλμπουμ του Liam Gallagher. Το άλμπουμ θυμίζει έντονα τους μουσικούς ρυθμούς τους συγκροτήματος, Oasis που αγαπήθηκαν ως το καλύτερο συγκρότημα της Rock pop μουσικής σκηνής την δεκαετία του ΄90. Το είδος που κυριαρχεί κυρίως σε αυτό το άλμπουμ είναι Ροκ & Britpop κάτι που άλλωστε αναμενόταν. Χρειάστηκε σχεδόν ένας χρόνο για να ολοκληρωθεί, Απρίλιος 2018 έως Ιούνιος 2019 όπου έγινε και η πρώτη παρουσίαση κάποιων singles. Το άλμπουμ “Whe Me? Why Not?” θα πρέπει να βρίσκεται σίγουρα στην δισκοθήκη σας, ειδικά όσοι έχουν θετικές μνήμες από την μουσική σκηνή της δεκαετίας του ΄90.

- They Told us Through Their Interviews

Να μη φοβούνται να εξερευνούν και να εκφράζουν τη σκιά τους. Όταν θέλουμε μόνο ή κυρίως να είμαστε αρεστοί στους άλλους, χάνουμε την ακεραιότητά μας και τη δυνατότητα...

Γιώργος Καραμίχος

Ηθοποιός

Δεν μπορώ να διανοηθώ την ζωή μου χωρίς φαντασία, θα είναι πάντα η δύναμη και το στήριγμά μου...

Ιζαμπέλλα Φουλόπ

Ηθοποιός

- You Mey Also Like

- Read Interesting Site Topics The Most Popular Interview

Έρωτας: Το όνειρο που θέλουν πολλοί να ζήσουν μα λίγοι το τολμούν.

Ένταση, πάθος, τρέλα, έρωτας, αγάπη… Λέξεις και συναισθήματα που καθορίζουν και καθοδηγούν τη ζωή μέσα από τη δημιουργία μιας υπερφυσικής...

Ο έρωτάς σου, η δύναμή σου…

Είναι όμορφο να είσαι ερωτευμένος. Η καρδιά σου να χτυπάει δυνατά και το μυαλό σου να είναι γεμάτο από...

- New Post & Article Archive