Ο Αλέξανδρος Τζοβάνι μας προσκαλεί την Τρίτη 25 Νοεμβρίου στη νέα μουσική σκηνή «Ράδιο» στον Κεραμεικό! Μετά την επιτυχημένη συναυλία του στον καθεδρικό ναό της Βιέννης, όπου παρουσίασε το «Άξιον Εστί» με την ορχήστρα και χορωδία του Ωδείου Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης, ο Αλέξανδρος Τζοβάνι επιστρέφει στην Αθήνα με ένα live γεμάτο ενέργεια και μοναδικές ερμηνείες.
Μας παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο άλμπουμ του με τίτλο ”8 παράθυρα στον κόσμο” και μας υποδέχεται στο δικό του μουσικό σύμπαν μέσα από ξεχωριστές εκτελέσεις τραγουδιών που άφησαν ιστορία στην ελληνική μουσική.
Ο Αλέξανδρος ξεχωρίζει για τη γεμάτη συναίσθημα φωνή του και τη θεατρικότητα του επί σκηνής, ενώ είναι από τους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς που αντιμετωπίζει τη μουσική με ρομαντισμό και ευαισθησία, αλλά και με δυναμισμό στις ερμηνείες του.
Μαζί του 4 ταλαντούχοι μουσικοί, οι Αλέξης Στενάκης (πιάνο, πνευστά, ενορχηστρώσεις), Τάσος Γιαννούτσος (κιθάρα), Αλέξης Νασάτι (μπάσο) και Χρήστος Χλιούρας (τύμπανα).
Μουσική Σκηνή «Ράδιο»
Δεκελέων 24, Γκάζι
(Κοντά στο σταθμό του μετρό Κεραμεικός)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6955 840 014
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος: 12€
Νέες Κυκλοφορίες Singles...>/
Νέες Κυκλοφορίες Άλμπουμ...>/
Ρίξτε Μία Ματιά...>/
Η Mariz είναι μια καλλιτέχνιδα που δεν φοβάται να πειραματιστεί και να ανατρέψει τα μουσικά όρια. Με μια φωνή που συνδυάζει
Η Μυριέλλα Κουρεντή γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18 Αυγούστου. Είναι ηθοποιός, τραγουδίστρια και πρώην
Η Φιλίτσα Καλογεράκου, μας λέει τι είναι αυτό που την χαρακτηρίζει, αν έχει αλλοιωθεί
Υπάρχουν καλλιτέχνες που εμφανίζονται και αμέσως νιώθεις ότι έχουν κάτι να πουν. Η Kaela
Η Μορφούλα έκανε τα πρώτα βήματά της στη μουσική σε ηλικία 17 χρονών. Η









