Γειά σας!!! Charts Μαρτίου 2025, και η μουσική κυριαρχεί και κυρίως το ποπ. Όχι πως μας χαλάει αλλά αναμένουμε ακόμα αυτό που ίσως μα κάνει να πούμε,, Ε νάτο… επιτέλους… Πέντε ολοκαίνουργια single σε αυτό το τοπ 10. Εντύπωση μας έκανε το “Ordinary” από τον Alex Warren και φυσικά στο νούμερο ένα.
Μια ακόμα καλή γυναικεία που αναμένουμε πολλά από αυτήν είναι αυτή της Chappell Roan. Στο δύο και τρία σε αυτό το τόπ. Όπως πάντα σας θυμίζουμε πως δεν παίζουν κυρίαρχο ρόλο οι θέσεις (πχ. 5 ή 6 ή 2) Περισσότερο το charts κάθε μήνα είναι εδώ για να δίνει μια εικόνα για το τι συμβαίνει στη μουσική.
Τα υπόλοιπα λίγο πολύ τα γνωρίζεται: Lady Gaga, Bruno Mars, Billie Eilish είναι οι καλλιτέχνες που πρωταγωνιστούν τα περισσότερο chart ανα τον κόσμο.
Νο 01 – New
Νο 02 – New
Νο 03 – New
Νο 04
Νο 05
Νο 06 – New
Νο 07 – New
Νο 08
Νο 09
Νο 10
Σημείωση: Το Chart Single είναι μια συνοπτική εικόνα το single που πρωταγωνιστούν στα chart των μεγαλύτερων χωρών, περιοδικών, ραδιοφώνων και τηλεόρασης.
Νέες Κυκλοφορίες Singles...>/
Νέες Κυκλοφορίες Άλμπουμ...>/
Ρίξτε Μία Ματιά...>/
Συνέντευξη με την νεαρή ράπερ Luisa, ανερχόμενη με φιλοδοξίες και πολύ ταλέντο στο χώρο της rap. Τη χαρακτηρίζει ο δυναμισμός, το
Η Έλενα Παπαπαναγιώτου είναι μια καλλιτέχνης που διανύει ήδη μια σημαντική μουσική διαδρομή που γίνεται ολοένα
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Σπούδασε παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, ενώ παράλληλα
Στέλιος Βαμβακάς: “Η μουσική είναι μια γλώσσα που ενώνει και εκφράζει τα πιο βαθιά μας συναισθήματα”
Συνέντευξη με τον λυράρη και ερμηνευτή Στέλιο Βαμβακά. Από μικρός το όνειρό του ήταν
Η Μορφούλα έκανε τα πρώτα βήματά της στη μουσική σε ηλικία 17 χρονών. Η









